Alastomuus – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Alastomuutta tai alastomuutta koskevat unet kuuluvat kohtalaisen yleiseen ja monimutkaiseen unien luokkaan. Alastomuudesta tai alastomien ihmisten näkemisestä nähdyt unet voivat usein tuntua hyvin oudoilta.

Joskus tällaiset unet saavat meidät tuntemaan vain uteliaisuutta, toisinaan ne ovat pelottavia ja epämiellyttäviä.

On myös mahdollista, että uni alastomuudesta voi olla miellyttävä, olosuhteista riippuen. Tällaisen unen yksityiskohdat määrittelevät unen merkityksen.

Nämä ovat unelmia, joita kaikilla on. Ei ole luonnotonta unelmoida alastomuudesta tai alastomuudesta, koska olemme alun perin sellaisia. Emme synny puettuina, joten alastomuudesta haaveileminen liittyy ihmisen alkukantaiseen, luonnolliseen, alastomaan olemukseen.

Luomme kuitenkin sosiaalisia rakenteita kaikesta. Jos puhumme nykyaikaisesta länsimaisesta maailmasta, alastomuus on tabu monella eri tasolla.

Ihmisillä on erilaisia mielipiteitä alastomuudesta käsitteenä riippuen paikallisista perinteistä ja heidän henkilökohtaisesta asenteestaan ja käsityksestään. Alastomuus käsitteenä liittyy usein paljon ihmisen omaan käsitykseen ihmiskehosta, erityisesti omasta kehosta.

Yhteiskunnalla on suuri merkitys alastomuuden käsitteen määrittelyssä. Sivilisaatio on saanut meidät enemmän tai vähemmän peittämään kehomme.

Erilaiset tavat peittää kehomme ovat oma tarinansa, ja niissä on paljon symbolisia merkityksiä. Alastomuus pysyy sen takana, mitä ikinä teemmekin. Intiimeimmissä tilanteissa olemme alasti.

Näin ollen alastomuus käsitteenä sisältyy käsitykseemme yhteiskunnasta ja koko maailmasta. Siitä haaveileminen ei ole harvinaista.

Yksi loogisimmista syistä alastonunien esiintymiseen on luultavasti juuri se, että alastomuus on jotain, josta teemme yksityistä. Alastomana olemista julkisesti pidetään säädyttömänä.

Julkinen alastomuus on sosiaalisesti tuomittavaa. Nykyaikaisessa urbaanissa maailmassa vaatteille, jotka paljastavat “liikaa”, annetaan usein erityinen merkitys.

Unet Alastomuudesta

sonhar com nudez

Alastomana näkeminen on yleistä. Tulkinta kuitenkin vaihtelee unien erityisolosuhteiden ja yksityiskohtien mukaan. Yleisin skenaario on, että uneksija on alasti, kun hän on menossa tavallisiin päivittäisiin asioihin.

Yleensä hän ei ole tietoinen alastomuudestaan lainkaan tiettyyn pisteeseen asti, minkä jälkeen hän joutuu paniikkiin.

Yleisimmin ihmiset näkevät unta siitä, että he ovat alasti julkisesti, töissä, koulussa, kadulla, ostoskeskuksessa tai missä tahansa muualla, missä heidät voidaan nähdä.

Unet alastomana olemisesta kuluneen kotisi yksityisyydessä eivät ole yhtä yleisiä, koska voit kulkea alasti kotonasi ilman ongelmia, jos olet yksin tai jos se on jotain, jota pidetään säännöllisenä.

Alastomuusunet liittyvät yleensä alastomuuteen toisten edessä tai toisten alastomuuden näkemiseen.

Alastomuus unessa voi symboloida useita asioita riippuen uneksijan tämänhetkisestä elämäntilanteesta.

Yritetään tarkastella asiaa psykologisesta näkökulmasta. Kuten jo sanoimme, unet alastomuudesta kuulostavat hälytysääneltä sillä hetkellä, kun todella huomaat olevasi alasti jossakin, missä sinun ei todellakaan pitäisi olla alasti. Alat tuntea itsesi alttiiksi, stressaantuneeksi, hyvin epämiellyttäväksi, jopa paniikissa.

Psykologit tulkitsevat tämän ilmiön haavoittuvuudeksi ja herkkyydeksi, mahdollisesti myös hyvin ujoksi. On toinenkin yleinen tulkinta: saatat salata jotakin ja pelätä, että muut saavat tietää siitä.

Vertauskuvallisesti ja fyysisesti vaatteet ovat jonkinlainen suojus. Vertauskuvallisesti vaatteet kätkevät sisäänsä jotain abstraktimpaa kuin kehomme. Tiettyjen vaatteiden käyttäminen näyttää meidät tässä tai siinä valossa.

Vaatteet ovat viesti ulkomaailmalle siitä, mitä teemme, mistä pidämme ja mistä emme pidä, ja paljon muuta. Valitsemalla tiettyjä vaatteita me joko paljastamme jotain itsestämme tai piilottelemme. Voimme myös tehdä molemmat samanaikaisesti.

Alastomana oleminen jättää ihmiset ilman suojaa, ilman suojaa. Alastomana olemme alttiita. Vertauskuvallisesti sanottuna sielumme on alttiina, ei vain ruumiimme. Alastomana oleminen unessa saa meidät alttiiksi.

Muiden ihmisten alastomana näkemisellä voi kuitenkin olla myös syvällinen merkitys, ja puhumme siitä myöhemmin. Tarkastellaan alastomuuteen liittyvien unien erityisluokkia.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments