Alligaattori – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Unet krokotiileista tai alligaattoreista ovat yleensä häiritseviä, ainakin osittain, koska mainitut eläimet herättävät tunteen siitä, että on vaarassa ja uhattuna ja tietenkin pelkää.

Useimmiten krokotiileihin tai alligaattoreihin liittyvissä unissa ihmiset näkevät samanlaisia skenaarioita, joissa nämä tappavat eläimet jahtaavat tai purevat heitä. Se ei ole lainkaan hauskaa, se on myönnettävä.

Nämä unet ovat joko erittäin pelottavia ja häiritseviä tai ainakin epämiellyttäviä.

Jos olet nähnyt unta krokotiileista tai alligaattoreista, mietit varmasti, mitä se voi tarkoittaa, varsinkin jos asut maassa, jossa näitä eläimiä voi nähdä vain eläintarhassa.

Krokotiileja ja alligaattoreita koskevilla unilla on monia tulkintoja, mutta useimmiten ne heijastavat uneksijan valveillaolon negatiivisia tunteita. On hyvin todennäköistä, että uneksija tuntee olonsa epämukavaksi, uhatuksi ja jotenkin uhatuksi todellisuudessa.

Useimmat ihmiset, jotka näkevät unta näistä vaarallisista eksoottisista matelijoista, tuntevat olonsa levottomaksi todellisessa elämässään.

Ehkä ympärilläsi on ihmisiä, jotka haluavat “purra” sinua, satuttaa sinua ja pilata suunnitelmasi. Ehkä et ole edes tietoinen heidän aikeistaan tai edes siitä, keitä nämä ihmiset ovat.

Vaarallisista eläimistä nähdyt unet heijastavat usein vaikeuksiamme selviytyä stressaavista tai hyvin kielteisistä tilanteista hereillä ollessamme. Haluttomuutemme ja levottomuutemme kohdata haasteita ja ottaa vastuuta tai hyväksyä seurauksia ovat yleisiä laukaisevia tekijöitä vaarallisiin eläimiin liittyvissä unissa.

Krokotiili- tai alligaattoriunesi tarkka merkitys riippuu kuitenkin yksinomaan henkilökohtaisista ja intiimeistä yksityiskohdista elämästäsi ja itse unesta. Olisi hyödyllistä muistaa ja palauttaa mieleen unesi yksityiskohdat.

Ei ole esimerkiksi sama, oliko krokotiili rauhallinen ja liikkumaton vai aggressiivinen. Yritä muistaa, oliko matelija maassa vai vedessä, uiko se vai juoksi. Kaikista yksityiskohdista voi olla apua tulkittaessa krokotiili/alligaattori-untaasi.

Lisäksi puhutaan erityisistä unista näistä suurista matelijoista. Unet krokotiileista ja alligaattoreista eivät ole yhtä yleisiä kuin unet esimerkiksi koirista, susista tai erilaisista linnuista, mutta ne esiintyvät silti monilla uneksijoilla.

Jos olet hiljattain nähnyt krokotiilin tai alligaattorin luonnossa tai vankeudessa, jo pelkkä näky näin vahvoista ja pelottavista eläimistä voi tehdä sinuun suuren vaikutuksen, joten näet sen edelleen unissasi.

Lisäksi haluamme mainita, että tulkinnat ovat samat sekä krokotiilien että alligaattoreiden unissa, myös näiden suurten matelijoiden muiden lähisukulaisten, kuten alligaattoreiden, osalta.

Niillä kaikilla on monia yhteisiä biologisia ominaisuuksia, ja ne kuuluvat krokotiilien luokkaan.

Siksi kutsumme niitä kaikkia krokotiileiksi. Seuraavissa kappaleissa käytetään kaikista näistä eläimistä yksinkertaisesti termiä “krokotiili”, jotta asiat olisivat selkeämpiä.

Unet Krokotiilin Näkemisestä

Entä jos näet unessasi krokotiilin? Tämän hirvittävän matelijan on täytynyt tehdä vaikutuksen, olivatpa unen yksityiskohdat mitä tahansa.

Jos näit unessasi vain krokotiilin ilman, että olit missään yhteydessä siihen, unesi voidaan tulkita paremmin ymmärtämällä krokotiilin perussymboliikkaa.

Krokotiilit voivat symboloida monia asioita, mutta useimmiten ne yhdistetään vahvuuteen, kärsivällisyyteen, tahdikkuuteen ja tappavuuteen. Jos näit unessasi krokotiilin, yritä yhdistää tämä symboli nykyiseen tilanteeseesi.

Jos tunnet olosi yleisesti ottaen hyväksi ja tyytyväiseksi, krokotiili tai krokotiili voi edustaa sinua. Tämä tarkoittaa, että olet vahva ja harkitseva päätöksissäsi ja toimissasi. Tämä voi olla myös muistutus siitä, että on pysyttävä rauhallisena eikä antaa ulkopuolisten tekijöiden horjuttaa ja pilata suunnitelmiasi.

Valmistaudut toimimaan ja työskentelet kärsivällisesti suunnitelmiesi parissa omistautuneesti, keskittyneesti ja varovaisesti.

Aivan kuten krokotiili odottaa kärsivällisesti saaliinsa lähestymistä, sinä odotat, kunnes oikea tilaisuus tarjoutuu. Tämä voi olla hyvin myönteinen uni.

Negatiivinen puoli on, että krokotiilin näkeminen unessasi merkitsee ehkä petosta. Jos tunnet itsesi epävarmaksi ja tunnet, ettet voi luottaa ympärilläsi oleviin ihmisiin, krokotiili on uhka.

Joku, johon luotat, saattaa pettää sinut tai käyttää sinua omien tavoitteidensa saavuttamiseksi ajattelematta, miten se voi vaikuttaa sinuun. Joku salaa sinulta epämiellyttävän totuuden ja pettyy syvästi, kun saa tietää, mistä oli kyse.

Se voi olla jotain, jonka tarkoituksena on vahingoittaa sinua, tai jotain, jolla on hyvä tarkoitus, mutta joka ei ole mennyt hyvin.

Jos näet unessasi krokotiilin, sillä voi olla toinenkin myönteinen tulkinta, ja se voi tarkoittaa suojelua ja holhousta. Jos tunnet olosi oudon rauhalliseksi ja hyvinvoivaksi nähdessäsi unessasi tällaisen hirvittävän olennon, krokotiili edustaa mahdollisesti vahvaa ja vaikutusvaltaista hahmoa valveilla olevassa elämässäsi.

Se on joku, joka aina valvoo sinua ja joka välittää sinusta, vaikka et olisikaan tietoinen hänen suojeluksestaan.

Henkilö ei painosta tai painosta sinua; hän haluaa vain varmistaa, että tunnet olosi turvalliseksi ja suojelluksi koko ajan. Tämä henkilö voi olla isäsi, paras ystäväsi, kumppanisi, jopa mentorisi, pomosi, lääkärisi tai kuka tahansa muu, joka on sinulle läheinen.

Tämäntyyppiset unet liittyvät aina näkymättömään ja hienovaraiseen suojeluun, joka ei pane sinua häkkiin, ei hallitse sinua eikä liity mitenkään manipulointiin.

Mutta se voi myös tarkoittaa, että joku, jonka näet tunteettomana, välittää sinusta syvästi.

Unet Krokotiilista Vedessä

Unet krokotiilista tai alligaattorista vedessä ovat yleensä myönteisiä, varsinkin jos unessa näkyvä näky tuntuu hyvältä, eli et pelkää sitä, vaan olet pikemminkin utelias.

Krokotiili edustaa lahjakkuutta, voimaa ja potentiaalia, jos eläin seisoo paikallaan vedessä. Vesi on niiden luonnollinen ympäristö, ja krokotiilit tuntevat sen.

Tämä uni tarkoittaa, että tunnet olosi mukavaksi ympäristössäsi, kuin kala meressä tai pikemminkin kuin krokotiili vedessä.

Jos eläin on rauhallinen etkä näe sen koko kehoa, koska se on osittain veden peitossa, se tarkoittaa, että sinulla on todella uskomattomia kykyjä, lahjoja ja potentiaalia, mutta pelkäät näyttää ne.

Olet lahjakas mutta epävarma ihminen; sinun pitäisi ajatella itsestäsi paremmin. Piilottelet kykyjäsi, koska pelkäät muiden tuomiota tai luulet, että he nauraisivat sinulle.

Ehkä seuraat myös polkua, joka on valtavirran ulkopuolella, joten sinusta tuntuu, että ihmiset saattavat hylätä sinut.

Tämä uni viittaa siihen, että sinulla on paljon sisäistä voimaa sekä henkisesti että emotionaalisesti; sinun pitäisi olla rohkeampi, koska mikään muu ei estä sinua etenemästä kuin omat rajoituksesi. Sinusta tuntuu hyvältä pysyä mukavuusalueellasi, jossa sinulla on kaikki, mitä tällä hetkellä tarvitset.

Erittäin hiljainen ja epävakaa sisäinen ääni kuitenkin sanoo, että haluat todella jotain enemmän. On tullut aika jättää turvasatamasi.

Unia Krokotiilista Maassa

Sonhar com Jacaré

Jos näet unta krokotiilista vedestä, se tarkoittaa, että et ole tyytyväinen nykyiseen elämääsi.

Pystyt käsittelemään sitä, mutta se tuntuu epämiellyttävältä, ikään kuin yrittäisit jatkuvasti ja tuloksetta sopeutua joukkoon. Tunnet olosi parhaaksi, kun pysyt tutussa ympäristössä ja pidät yllä suhteita jo tuttuihin ihmisiin. Et pidä muutoksista, etenkään suurista muutoksista. Ne saavat sinut epävarmaksi ja pelokkaaksi.

Tällä unella voi kuitenkin olla myönteinen merkitys. Se voi heijastaa epämukavuuden tunnetta nykyisessä tilanteessa, mikä ei ole lainkaan negatiivista. Tarvitset vain enemmän aikaa tottua myönteisiin muutoksiin.

Jos olet ihmistyyppi, joka pitää rutiineista ja vakiintuneista aikatauluista ja tavoista, saatat tuntea olosi järkyttyneeksi ja poissa tolaltasi, vaikka edessäsi olisi myönteisiä muutoksia. Olet luultavasti tarttunut uuteen tilaisuuteen valveillaolossasi, mutta mietit edelleen, oliko päätös oikea.

Unet Aggressiivisesta Krokotiilista

Unet aggressiivisesta krokotiilista voivat olla hyvin häiritseviä, vaikka eläin ei purisi sinua unessa tai muussa unessa.

Aggressiivinen krokotiili edustaa uskomattoman voimakkaita tunteita, erityisesti avuttomuuden, vihan ja surun tunteita. Puhumme eräänlaisesta unesta, jossa näet aggressiivisen krokotiilin.

Eläimet symboloivat tukahdutettuja tunteitasi tai sellaisia tunteita, jotka ovat niin voimakkaita, ettet pysty hallitsemaan niitä hereilläsi tai unissasi.

Vihainen krokotiili vedessä edustaa kauheaa muutoksen pelkoasi. Et kirjaimellisesti osaa kuvitella elämääsi eri tavalla, ja odotat todella innolla joitakin muutoksia, joita olet ajatellut.

Et voi vaikuttaa kaikkeen, joten joudut käsittelemään tiettyjä uusia suunnitelmia ja uutta organisaatiota (esim. muutto jonnekin muualle, työpaikan muutokset, muutokset joissakin perhesuhteissa jne.).

Tällainen asia saa sinut kuitenkin tuntemaan olosi levottomaksi, ahdistuneeksi ja vihaiseksi heille. Haluat, että elämäsi on rauhallista, ilman suuria amplitudeja.

Jos näet unta maassa olevasta vihaisesta krokotiilista, se tarkoittaa, että tunnet olevasi voimaton ja muiden manipuloima.

Et sovi joukkoon etkä tunne oloasi mukavaksi puhua mielipiteesi puolesta. Annat muiden hallita itseäsi, vaikka olet hyvin tietoinen siitä, että asiat voisivat olla toisin.

Sinulla ei kuitenkaan ole tahtoa tai motivaatiota nousta vastustamaan niitä, jotka hallitsevat päätöksiäsi ja tekojasi.

Jos annat heidän tehdä niin, olet hyvin vihainen. Olet vihainen heille ja erittäin tyytymätön omaan käyttäytymiseesi.

Unet Krokotiilin Hyökkäyksestä

Unet krokotiilin jahtaamasta ja/tai hyökkäämästä krokotiilista ovat erittäin epämiellyttäviä, pelottavia ja kauhistuttavia, skenaariosta riippuen.

Jos krokotiili jahtaa sinua unissamme, se voi olla heijastus valveillaolosi uhasta, uhasta, josta olet tietoinen tai et.

Toisaalta tämä uni voi myös tarkoittaa, että yrität paeta itseäsi, eli et halua kohdata sanomasi tai tekemäsi asian seurauksia.

Krokotiili on matelija, ja matelijat yhdistetään symbolisesti johonkin muinaiseen, alkukantaiseen. Ne symboloivat vaistojamme, mielemme tiedostamatonta osaa. Siksi unet krokotiilin jahtaamisesta tai hyökkäyksestä tarkoittavat, että reagoit vaistomaisesti tiettyyn tosielämän tilanteeseen.

Se voi olla myös varoitusmerkki; intuitiosi on ehkä niin vahva, että se käyttää unia kanavana hälyttääkseen sinut oikealla hetkellä. Analysoi nykyisiä elämäntilanteitasi ja mieti mahdollisia vaaroja.

Unet krokotiilin hyökkäyksestä voivat myös tarkoittaa, että ihmiset, joihin luotat paljon, todennäköisesti pettävät sinut. Olet vihainen, surullinen ja pettynyt samaan aikaan etkä tiedä, mitä tehdä näin voimakkaille tunteille.

Osittain sinua myös pelottaa, koska nyt et luota kaikkiin etkä kehenkään.

Jos uneksit krokotiilin hyökkäävän toisen ihmisen kimppuun, se kuvastaa huoliasi jonkun sinulle rakkaan ihmisen puolesta. Tämä uni ei ole harvinaista niillä, joilla on lapsia, ja se saattaa kuvastaa pelkoasi siitä, mitä pienille lapsillesi voi tapahtua.

Se voi heijastaa liiallista huolestuneisuutta ja ylireagointia normaalisti mahdollisesti vaarallisiin tilanteisiin valveillaolossa (esimerkiksi jos lapsi viiltelee itseään, jos lapsi on hieman sairas, jos lapsi myöhästyy päivälliseltä tai jotain muuta).

Erityisesti unet, joissa krokotiili hyökkää tai puree lasta, heijastavat vanhempien ylisuojelevaa käyttäytymistä.

Unia Krokotiilin Kesyttämisestä

Jos näet unta krokotiilin kesyttämisestä, se tarkoittaa, että etsit rauhaa itsessäsi.

Olet vihdoin valmis kohtaamaan tekojesi ja päätöksesi seuraukset ja hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet. Olet valmis muuttamaan itseäsi parempaan suuntaan, koska olet tietoinen puutteistasi ja asioista, joita voit parantaa.

Krokotiilin kesyttäminen unessa edustaa symbolisesti sitä, että rauhoitat alkukantaisen, vaistonvaraisen puolesi ja annat kaikelle tekemisellesi enemmän merkitystä.

Toisaalta krokotiilin kesyttämisestä haaveileminen tarkoittaa, että olet valmis antamaan anteeksi ihmisille, jotka ovat loukanneet sinua menneisyydessä. Tämä tuo sinulle uskomattoman helpotuksen ja voit paljon paremmin.

Et halua rasittaa itseäsi huonoilla ajatuksilla ihmisistä, ja nyt tiedät, että se, mitä tehdään, tehdään. Paluuta ei ole, sillä elämä jatkuu. Tämä oivallus saa sinut tuntemaan olosi hyväksi ja auttaa sinua pääsemään eteenpäin.

Unet krokotiilin kesyttämisestä ja sen selkään astumisesta tarkoittavat, että olet todella lähellä tasapainon saavuttamista vaistosi ja järjen välillä. Tiedät, että on asioita, jotka sinun on hyväksyttävä, ja asioita, joita voit parantaa.

Tämä uni tarkoittaa, että tunteesi, ajatuksesi ja toimintasi ovat synkronoituneet ja harmonisoituneet. Unen toinen merkitys on, että olet noussut ongelmiesi yläpuolelle ja alkanut ajatella niitä hyvin järkevästi.

Tämä tarkoittaa, että pystyt varmasti selviytymään kaikista edessäsi olevista haasteista, sinun on vain uskottava itseesi.

Unet krokotiilin selässä olemisesta tarkoittavat, että olet voittamassa omat huonot puolesi ja negatiiviset ajatuksesi ja tunteesi tai että olet menestyksekkäästi selvittämässä tiettyjä ongelmia valveillaolossasi.

Olipa unen todellinen merkitys mikä tahansa, se on kaiken kaikkiaan myönteinen ja rohkaiseva.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments