Banaani – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Banaanit ovat yksi suosituimmista hedelmistä. Tätä hedelmää viljeltiin ensimmäisen kerran Uudessa-Guineassa ja Kaakkois-Aasiassa.

Unissa tällä hedelmällä on usein seksuaalisia mielleyhtymiä, koska sen muoto muistuttaa miehen sukupuolielimiä. Sigmund Freud, kuuluisa psykoanalyytikko, katsoi ensimmäisenä, että tällainen symboliikka liittyy kaikkiin esineisiin, jotka muistuttavat ihmisen sukupuolielimiä, kun ne esiintyvät unissamme.

Banaanit unissa symboloivat aistillisuutta, hedelmällisyyttä, elämän intohimoja, nautintoa, onnea, iloa ja tyytyväisyyttä.

Ne viittaavat usein seksuaalisen nautinnon kokemiseen kumppanin kanssa tai jopa uuden seksikumppanin löytämiseen.

Jos näit unta banaaneista muiden hedelmien kanssa, tämä uni voi viitata siihen, ettet saa tarpeeksi huomiota romanttiselta kumppaniltasi. Jos näit unta vain yhdestä banaanista, unella on yleensä seksuaalinen merkitys ja se paljastaa usein ajatuksesi seksuaalisesta kohtaamisesta jonkun kanssa.

Ehkä tunnet voimakasta seksuaalista halua ja tarvetta tyydyttää se.

Keltainen tai kypsä banaani unessa on yleensä merkki onnesta ja tyytyväisyydestä, kun taas vihreät banaanit viittaavat siihen, että elämääsi on tulossa jotain uutta, joka tuo sinulle iloa.

Unelma banaanien syömisestä voi olla merkki jostakin uudesta liiketoimintayrityksestä. Joskus tämä unelma osoittaa, että et pysty saavuttamaan jotakin tavoitetta, vaikka kuinka yrittäisit.

Mädät banaanit voivat olla merkki liiketoimintaongelmista ja symboloivat painajaista yleensä. Ne symboloivat negatiivisuutta ja esteitä.

Unet banaaneista voivat myös paljastaa, että sinulla on seksuaalisia turhautumisia tai että seksielämäsi on epätyydyttävää.

Alla on joitakin mahdollisia selityksiä banaaneista kertoville unille.

Banaani – Merkitys Ja Unelmien Tulkinta

Sonhar com Banana

Haaveilla banaanin syömisestä – Jos näit unta banaanin syömisestä ja olet nainen, tämä uni voi paljastaa vetovoimasi jotakuta kohtaan. Todennäköisesti tämä henkilö ei vastaa kiintymykseesi tai ei ole vielä ymmärtänyt tunteitasi.

Käytä tätä unta kannustimena ilmaista avoimesti, mitä tunnet tätä henkilöä kohtaan, äläkä anna pelkosi toiminnan lopputuloksesta estää sinua. Et tiedä, mitä voi tapahtua, jos et yritä mitään.

Henkilö tuntee mahdollisesti samoin sinua kohtaan ja pelkää tehdä siirtoa.

Usein tämä uni osoittaa, että haluat ilmaista avoimesti mielipiteesi tai tunteesi jollekulle.

Haaveilla, että joku syö banaania – Jos näit jonkun syövän banaania unessa, tämä uni on hyvä merkki. Se voi viitata uuden romanttisen kiinnostuksen kohteeseen. Tämä uni paljastaa usein halusi löytää se erityinen ihminen ja asettua vihdoin aloillesi.

Uneksia banaaninipusta – Jos olet nähnyt unta banaaninipusta, tämä uni on hyvä merkki sinkuille, koska se viittaa mahdollisen romanttisen kumppanin kohtaamiseen pian. Tämä uni on usein merkki uusien tuttavuuksien tapaamisesta tai uusien suhteiden aloittamisesta.

Sitoutuneessa parisuhteessa oleville tämä uni on osoitus vakaudesta ja onnellisuudesta.

Se tarkoittaa usein ratkaisun löytämistä joihinkin ongelmiin. Se osoittaa myös uusia mahdollisuuksia.

Haaveilla banaanin kuorimisesta – Jos näit unta banaanin kuorimisesta, tämä uni on merkki vahvasta maskuliinisesta energiasta. Jos olet mies, se voi olla merkki siitä, että käyttäydyt tavallista maskuliinisemmin, ja jos olet nainen, tämä uni voi viitata siihen, että tarvitset rinnallesi maskuliinista vaikutusta.

Tämä uni voi viitata ihmisiin, jotka pitävät sinua hyvin vahvana ja voimakkaana ja kykenevänä kohtaamaan minkä tahansa ongelman.

Naisille tämä uni voi olla muistutus siitä, että heidän on saatava yhteys naiselliseen energiaansa, koska he ovat ehkä laiminlyöneet yrittää saada kaiken aikaan yksin.

Heidän on myönnettävä itselleen, että miehen apu on tervetullutta.

Haaveilet banaanien kantamisesta – Jos olet kantanut banaaneja unessasi, tämä uni symboloi usein uutta romanttista suhdetta. Sinä olet todennäköisesti se, joka löytää uuden romanttisen kiinnostuksen kohteen ja aloittaa suhteen.

Joskus tämä tarkoittaa jotakuta läheistäsi.

Suhteesta tulee emotionaalisesti palkitseva kokemus.

Joskus tämä unelma osoittaa, että saat yllättäen lahjan joltakulta, joka tekee sinut hyvin onnelliseksi.

Unelma banaanien ostamisesta – Jos olet nähnyt unta banaanien ostamisesta, tämä uni kertoo usein siitä, että sinun on oltava varovainen ja tehtävä päätöksesi huolellisesti tulevina päivinä.

Uni voi viitata siihen, että sinulla on vääriä ystäviä, jotka eivät tarkoita sinulle hyvää, joten sinun on oltava varuillasi heidän mahdollisten yritystensä suhteen vahingoittaa sinua millään tavalla.

Unta banaanien myynnistä – Jos olet nähnyt unta banaanien myynnistä, tämä uni ei yleensä ole hyvä merkki. Se voi viitata siihen, että olet mukana jossakin hankkeessa, joka osoittautuu ajan ja rahan tuhlaukseksi.

Tämä uni voi myös viitata vaikean työtehtävän suorittamiseen ja siihen, että siitä ei saada palkkiota.

Joskus tämä uni voi viitata uusiin mahdollisuuksiin saavuttaa tavoitteesi.

Haaveilla vihreistä banaaneista – Jos näit unta vihreistä banaaneista, tämä uni viittaa yleensä siihen, että sinun on oltava kärsivällinen jossakin tilanteessa. Se voi myös osoittaa, että tarvitset vakautta ja tasapainoa elämääsi.

Tämä uni viittaa usein vaurauteen ja runsauteen sen jälkeen, kun olet odottanut kärsivällisesti ponnistelujesi palkkiota.

Jos söit unessasi vihreitä banaaneja, tämä voi olla varoitus mahdollisista seksikohtaamisista. Jos sinulla on jo vakaa parisuhde, et halua vaarantaa sitä tilapäisen seurustelun vuoksi.

Unelma banaanien katselusta – Jos näit unta banaanien katselusta, tämä uni on yleensä hyvä merkki. Se osoittaa usein, että jotkut toiveesi tai tavoitteesi toteutuvat. Joskus tämä uni on osoitus siitä, että olet etsimässä uutta romanttista kiinnostusta. Saatat suunnitella muutoksia rakkauselämässäsi.

Unta banaaneista banaanipuussa – Jos olet nähnyt unta banaanipuusta, joka on täynnä banaaneja, tämä uni ei välttämättä ole hyvä merkki. Se merkitsee usein uupumusta ja ahdistusta. Saatat olla uupunut jostain romanttisesta sitoumuksesta, jossa olit mukana, ja sinun on palaututtava tästä kokemuksesta.

Sinulla ei todennäköisesti ole halua nähdä kyseistä henkilöä enää koskaan, ja tämä uni on osoitus siitä, että sinun on päästävä pois henkisen uupumuksen ja ahdistuksen tilasta.

Tämä uni on osoitus siitä, että sinun on päästettävä irti tästä tilanteesta ja jätettävä se taaksesi, jotta voit jatkaa elämääsi, jossa sinua odottaa ilo ja onni.

4.2/5 - (5 votes)

Leave a Comment