Gorilla – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Gorillat ovat suurimmat kaikista nykyään planeetallamme elävistä apinoista. Gorillojen ajatteleminen ei ainakaan saa sinua iloiseksi.

Gorilloista on monia vastakkaisia mielipiteitä; useimmat meistä ajattelevat näitä suuria mustia apinoita mukavista kodeistamme käsin. Gorillat ovat edustettuina monin tavoin.

Kauhean, ilkeän ja verenhimoisen hirviön kuvasta lempeän, suojelevan ja ystävällisen pedon kuvaukseen.

Gorillat ovat harvinaisia eläimiä, ja ne asuvat vain muutamassa paikassa maapallolla. Nämä oudot ja kiehtovat suuret eläimet elävät Saharan eteläpuolisissa sademetsissä.

Näistä nisäkkäistä on kaksi alalajia, itä- ja länsigorilla.

Gorillat kuuluvat hominidien luokkaan, mutta useat mielenkiintoiset DNA-tekijät viittaavat siihen, että gorillat ovat täysin erillisiä lajeja.

Vielä tärkeämpää on se, että gorillojen perintöaines näyttää olevan samanlaista kuin meidän.

Gorillat ovat kiehtoneet ihmisiä siitä lähtien, mutta me myös pelkäämme näitä eläimiä, koska ne ovat suuria, uskomattoman vahvoja ja todella pelottavan näköisiä. Nämä eläimet kiehtovat meitä kokonsa ja ulkonäkönsä lisäksi monilla hämmästyttävillä ominaisuuksillaan.

Esimerkiksi gorillojen nenät ovat samanlaisia kuin sormenjälkemme; tutkijat voisivat käyttää niiden nenänjälkiä tietyn yksilön tunnistamiseen.

Nämä oudot jättiläiset ovat paljon enemmän kuin luulemmekaan: niillä on uskomattomat ihmisaistit ja synnynnäinen äidinvaisto, aivan kuten meilläkin.

Gorillaäidit tuottavat erityisiä ääniä kommunikoidakseen pienokaisensa kanssa ja hoivatakseen ja hemmotellakseen niitä, kun ne ovat nuoria ja haavoittuvia, aivan kuten ihmisäidit huolehtivat lapsistaan.

Unia Gorilloista

sonhar com gorila

Nyt kun olemme oppineet jotain lisää näistä pelottavista mutta ihanista eläimistä, matkataan niiden kanssa tavallaan unien maailmaan.

Ei varmasti olisi harvinaista, että uneksisit gorilloista, jos näkisit niitä, sillä nämä jättiläismäiset apinat tekevät varmasti vaikutuksen.

Vaikka olisitkin lukenut kirjan, jossa mainitaan gorillat, nähnyt kuvan tai valokuvan, jossa nämä eläimet on kuvattu, ne voivat helposti hiipiä uniisi. Monet unelmistamme tulevat kuitenkin täysin kutsumatta, ilman omaa tietoista ajatusta.

Gorilloista haaveileminen ei ole yleinen ilmiö, sillä gorillat ovat harvinaisia eläimiä, eikä niitä näy yleisesti maailmassa. Jos näet niistä unta, näillä unilla on syvempiä merkityksiä.

Koska gorillat edustavat erilaisia asioita, kuten voimaa, miesvoimaa, raakoja luonnonvoimia, hallitsevuutta ja aggressiota, mutta myös hellyyttä, äitiyttä, isyyttä, yhteisöllisyyttä, rauhallisuutta ja suojelua, voit kuvitella, kuinka monta merkitystä gorillaunelmallasi voi olla.

Muista kaikki yksityiskohdat gorilloista tai gorillasta unessasi. Miltä se vaikutti sinusta? Oliko se aggressiivinen ja pelottava vai tunsitko olosi oudon rauhalliseksi tämän jättiläiseläimen nähdessäsi? Oliko gorilloja useampia vai vain yksi; uros vai naaras?

Gorillat unissa esiintyvät hyvin harvoin, joten on tärkeää analysoida unet huolellisesti, pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Unia Rauhallisesta Ja Ystävällisestä Gorillasta

sonhar com gorila

Jos näit unta gorillasta, yritä muistaa, miten eläin käyttäytyi sinua kohtaan.

Jos gorilla oli rauhallinen ja ystävällinen, jos se ei satuttanut sinua ja jos se oli todella ystävällinen ja lempeä sinua kohtaan, se on erittäin myönteinen uni.

Jos näit vain eläimen, mutta se ei nähnyt sinua, se tarkoittaa, että sinulla on vakaat, vakaat ja myönteiset suhteet elämäsi ihmisiin, mutta tunnet olosi parhaaksi, jos kaikki pysyvät puolellasi.

Jos olit vuorovaikutuksessa eläimen kanssa, ja se oli ystävällinen ja ystävällinen sinulle, ja sinäkin olit ystävällinen sille, se tarkoittaa, että sinulla on elämässäsi todella arvokkaita ihmisiä, jotka välittävät sinusta paljon.

He suojelevat sinua ja pitävät hyvinvointiasi mielessään suurimman osan ajasta. Olet saanut paljon kunnioitusta hierarkiassa yläpuolellasi olevaa henkilöä kohtaan, ja tämä henkilö haluaa opastaa sinua ja auttaa sinua etenemään, kehittymään ja edistymään.

Tämä unelma kuvastaa erityistä sidettä sellaisten ihmisten välillä, jotka eivät ole tasa-arvoisia sosiaalisella ja ammatillisella tasolla, mutta heidän jakamansa kunnioitus ja tuki ovat tasa-arvoisia.

Uni tarkoittaa, että olet kohtaamassa (tai jo tavannut) henkilön, joka vaikuttaa suuresti elämääsi; hän tarjoaa sinulle suurta tukea, mutta ei koskaan yritä manipuloida tai hallita sinua.

Unia Aggressiivisesta Gorillasta

sonhar com gorila

Tämän unen merkitys on päinvastainen kuin edellisen.

Jos näit vihaisen gorillan, mutta eläin ei nähnyt sinua eikä hyökännyt kimppuusi, se tarkoittaa, että sinulla on vielä mahdollisuus välttää jotakuta, joka voi aiheuttaa sinulle suurta vahinkoa, tai luopua meneillään olevasta hankkeesta, joka ei ole sinulle hyvä eikä menestyksekäs.

Tämä uni tarkoittaa, että sosiaalista tai ammatillista asemaasi uhkaa joku, jolla ei ole häikäilemättömyyttä; joku, joka ei voisi vähempää välittää tunteistasi.

Jos näet unta, että tämä vihainen gorilla hyökkää kimppuusi, se tarkoittaa vain, että vahinko on jo tapahtunut, vaikka todellisuudessa et ole vielä kärsinyt mitään todellisia seurauksia.

Ajattele tilanteita todellisessa elämässäsi, kaikilla osa-alueillasi. Tämä uni voi tarkoittaa, että joku työpaikallasi haluaa kaataa sinut.

Se voi myös tarkoittaa, että elämääsi hallitsee voimakas mieshahmo; sinulla on esimerkiksi hyvin tiukka ja ankara isä.

Unia Gorillan Pakenemisesta

sonhar com gorila

Tämä uni on samanlainen kuin edellinen, mutta tässä tapauksessa todellinen paha on varmasti tapahtunut. Tunnet itsesi tukahdutetuksi, hallituksi ja manipuloiduksi todellisuudessa, mutta samalla heikoksi, avuttomaksi ja itsetunnon puutteelliseksi.

Olet tietoinen siitä, että joku toinen tekee päätöksiä puolestasi, mutta silti olet hänen vaikutusvaltansa alaisena ja annat aina toiveesi, halusi, suunnitelmasi jne. hänen ajatustensa käyttöön. Olet vihainen, turhautunut ja peloissasi.

Pakenet mieluummin tilannetta kuin kohtaat sen.

Tämä uni on varoitusmerkki ja kanava. Jos olet hieman yllättynyt tunteista, joita se herättää sinussa, se tarkoittaa, että on vielä toivoa välttää lisävahinkoja.

Se tarkoittaa, että et ole tietoinen siitä, että joku hallitsee elämääsi. Tämä voi olla hyvä asia, koska se tarkoittaa, että sinulla on vielä aikaa ymmärtää, kuka tämä henkilö on, ja kerätä rohkeutesi ja puolustaa asiaasi.

Jos tämä unelma tuntuu pahalta, se ei tarkoita, ettei sinulla olisi mitään mahdollisuuksia päästä ulos, vaan että sinun on vain ponnisteltava enemmän.

Unet vihaisista ja vaarallisista eläimistä, jotka jahtaavat sinua, heijastavat aina haluamme paeta ongelmia ja toivomme, että ne ratkeavat itsestään, kun olemme poissa.

Sinua jahtaava gorilla symboloi suurta uhkaa, vakavia riitoja ja ongelmia, jotka eivät poistu ilman, että ryhdyt toimiin.

Se voi myös edustaa haluttomuuttasi kohdata omien tekojesi vakavia kielteisiä seurauksia.

Unia Taistelusta Gorillaa Vastaan

sonhar com gorila

Jos näet unta, että kohtaat tämän suuren ja uskomattoman vahvan eläimen ja taistelet sitä vastaan, se tarkoittaa, että olet valmis puolustamaan asioitasi ja kohtaamaan vihdoin ongelmasi ja sisäiset demonisi.

Sinusta on tullut hyvin vihainen ja ärtyisä ihminen, koska olet antanut liian monien ongelmien ja asioiden kasaantua.

Olet kuitenkin tarpeeksi vihainen voittaaksesi ne. Gorilla on todellisuudessa kokemiesi ongelmien ruumiillistuma.

Jos ajoit hänet pois, se on hyvä merkki ja tarkoittaa, että kestät, voitat ja menestyt, vaikka taistelu oli rankka eikä jättänyt sinua vahingoittumattomaksi.

Jos gorilla voitti sinut ja ajoi sinut pois, se tarkoittaa, että tarvitset lisää aikaa voimiesi palauttamiseen.

Sinun on ehkä oltava kärsivällisempi ja varovaisempi suunnitellessasi strategiaasi, koska ongelmia on monia ja ne ylittävät nykyiset kykysi ratkaista ne.

Unet Kuolleesta Gorillasta

Unet kuolemasta tai kuolleesta gorillasta ovat surullisia, häiritseviä ja huonoja. Ne ovat unia menetyksestä, siitä, että menetät jonkun sinulle tärkeän ihmisen, joka on suojelijasi ja holhoojasi.

Sen ei välttämättä tarvitse tarkoittaa pahinta, mutta ehkä henkilö, johon luotat ja jolta pyydät neuvoja, muuttaa pois tai tekee tiettyjä muutoksia, jotka tarkoittavat sitä, että hän ei enää ole elämässäsi.

Uni on eräänlainen ilmaisukanava; sen pitäisi auttaa sinua käyttämään tunteitasi henkilöä kohtaan ja lievittämään pelkojasi ja suruasi.

Unet kuolleesta gorillasta voivat edustaa suuria menetyksiä ja auttaa meitä käsittelemään vaikeita tilanteita.

Ehkä olet joutunut eroon jostakin sinulle rakkaasta henkilöstä ja menettänyt hahmon, joka on opastanut ja suojellut sinua vuosien ja vuosien ajan.

Jos et kuitenkaan tunne surua tästä unesta, se tarkoittaa hyvää; voitat suuret ongelmat ja tunnet itsesi lopulta tarpeeksi vahvaksi kohtaamaan ne, jotka yrittävät manipuloida sinua ja hallita päätöksiäsi.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment