Hattu – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Unemme ovat usein täynnä monia symboleja, joihin saatamme kiinnittää huomiota joko kokonaan tai vain vähän tai emme lainkaan.

Kaikenlaiset motiivit, arkiset esineet ja asiat värittävät uniemme alueita, ja niitä kaikkia on todella vaikea muistaa.

Joskus kuitenkin jokin esine, ilmiö tai tavallinen asia kiinnittää huomiomme ja muistamme siitä kaiken. Jos näin on, se tarkoittaa, että kyseisellä esineellä on jokin merkittävä merkitys.

Arkiset asiat, kuten vaatekappaleet ja asusteet, esiintyvät unissa hyvin usein.

Joskus ne eivät ole paljon muuta kuin koriste, mutta vaikka niissä olisikin jotain “suurempaa”, niillä kaikilla on oma osuutensa viestin lähettämisessä.

Jos jokin tietty tuote erottuu jostain syystä, sitä on oltava enemmän. Yleensä uneksija muistaa jonkin tietyn esineen tietäen, että se oli tärkeä.

Tänään puhumme hatuista! Hattu on melko yleinen motiivi unessa, jos ajattelemme sitä kokonaisuutena, johon kuuluvat kaikenlaiset hatut, ei vain klassinen hattu.

Heräämisessä hatuilla on sekä suojaava että koristeellinen tehtävä.

Niiden symboliikka on suoraan johdettu niiden tehtävästä, joten hatut edustavat piilopaikkoja, salaisuuksia, itsepuolustusta, salaperäisyyttä, mutta myös asemaa, huomion tarvetta ja päinvastaista ja niin edelleen.

Unet Hattuineen

Mitä hattu tarkoittaa unessa? Se riippuu tietysti yksityiskohdista, hattutyypistä ja tähän hattuun liittyvästä toiminnasta unessasi.

Hattuunien perusmerkitykset voidaan jakaa kahteen perusluokkaan, jotka ovat piilottelu ja huomion kiinnittäminen, mutta on olemassa muitakin merkityksiä.

Hattu on kannanotto, salaisuuksien verho ja suojakilpi. Miltä hattu näytti unessasi?

Käytitkö sitä itse vai oliko se joku muu? Olitko ostamassa hattua vai näitkö sellaisen? Oliko se uusi ja hieno vai vanha ja kulunut?

Nämä ovat vain muutamia kysymyksiä, joita voit kysyä itseltäsi saadaksesi hattuun liittyvän unesi syvemmän merkityksen.

Otetaan selvää, mitä erityiset hattuunelmat kertovat. Aloitetaan näkemällä hattu unessa.

Nähdä Hattuja Unessa

Jos satut näkemään unessa hatun, mutta kukaan ei käytä sitä, se symboloi salaisuuksia. Se voi edustaa salaisuuksia, joita piilottelet etkä ole erityisen halukas jakamaan.

Etsit tapaa haudata ne, piilottaa ne, ehkä jopa itseltäsi.

Hattu on tilaisuus kätkeä salaisuuksia. Se voi myös heijastaa epäilyksiäsi siitä, että muut ihmiset salaavat sinulta asioita.

Jos näet unessa ympärilläsi monia hattuja, se tarkoittaa, että ympärilläsi on valheellisia ystäviä, ihmisiä, jotka teeskentelevät olevansa sitä, mitä he eivät ole. Jos kaikki hatut ovat mustia, se viittaa siihen, että nämä ihmiset ympärilläsi eivät vain piilottele todellisia kasvojaan, vaan heidän aikomuksensa sinua kohtaan eivät ole parhaat mahdolliset.

Se voi myös tarkoittaa, että tunnet olevasi alttiina tietyssä ympäristössä ja tunnet, ettet osaa pelata sen sääntöjen mukaan.

Jos näitä hattuja oli monissa väreissä, se tarkoittaa, että sinulla ei todellakaan ole aavistustakaan, keneen luottaa elämän herättämisessä.

Kaikki esittävät melko mielenkiintoisia ajatuksia, mutta epäilet, kenellä on hyviä aikomuksia ja kenellä ei.

Tämä uni osoittaa, että olet epävarma ja helposti vieteltävissä houkuttelevilla ehdotuksilla. Et ajattele omasta päästäsi, vaan alistut muiden vaikutuksille.

Unen tarkoitus on muistuttaa sinua siitä, että sinun on toimittava toisin ja alettava miettiä päätöksiäsi selkeästi. Älä anna muiden vietellä ja manipuloida sinua.

Uuden Hatun Käyttäminen Unessa

Jos unelmoit uuden hienon hatun käyttämisestä tai ostamisesta, se tarkoittaa, että olet onnekas ja onnekas.

Tämä uni osoittaa, että työsi tuottaa tulosta ja että ihmiset ihailevat ja kunnioittavat sinua. Tämä unelma on osoitus hyvin ansaitusta ja myönteisestä maineesta.

Uni viittaa myös siihen, että olet henkilö, joka tykkää leuhkia. Sinulla on siihen täysi oikeus. Saatat olla hyvin itsevarma ihminen, joka ei pelkää näyttää arvoaan.

Jos hattu oli kallis ja tyylikäs, se kertoo hyvästä mausta. Se tarkoittaa, että ihmiset todella ihailevat sekä asennettasi että tyyliäsi.

Sinun pitäisi olla tyytyväinen siihen, kuka olet, vaikka todellisuudessa saatat kokea vaikeita aikoja.

Uni on muistutus arvostasi sekä palkkiosta ja ihailusta, joka tulee vaikeiden aikojen jälkeen.

Pukeuduin unessa vanhaan, kuluneeseen hattuun –

Jos sinulla oli unessasi vanha, piikkinen hattu, se kuvastaa nöyryyttä ja vaatimattomuutta.

Toisin kuin ehkä luulet, tämä uni ei tarkoita, että sinusta tulee köyhä ja kurja, vaan päinvastoin.

Se ei kuitenkaan välttämättä kerro mistään aineellisesta menestyksestä, vaan jostain tärkeämmästä asiasta.

Tämä uni osoittaa, että ihmiset ympärilläsi arvostavat, ihailevat ja rakastavat sitä, kuka olet, vaikket itse sitä tajua.

Uni viittaa siihen, että sinun pitäisi arvostaa itseäsi ihmisenä. Se voi olla osoitus menestyksestä, kun saat kunniaa ja kunnioitusta joistakin jaloista saavutuksistasi.

Olet ihminen, jolla on avoin sydän, ja sinun pitäisi uskoa itseesi.

Uni viittaa myös siihen, että elämässä on paljon tärkeämpiäkin asioita, vaikka taloudelliset ja aineelliset näkökohdat ovatkin todella tärkeitä.

Vanhan hatun käyttäminen voi liittyä aivan muihin asioihin. Se voi tarkoittaa, ettet ole valmis tekemään muutoksia elämässäsi ja hylkäämään vanhoja tapojasi.

Itse asiassa ette ole halukkaita muuttumaan ja pysytte itsepäisinä asenteissanne. Mieti, oliko tämä todella hyväksi sinulle.

Olet juuttunut tähän hetkeen ja pidät itseäsi loitolla etenemästä eteenpäin, ehkä pelon tai yksinkertaisesti innostuksen ja motivaation puutteen vuoksi.

Haaveilet Hatun Putoamisesta Päästäsi

Uni osoittaa, että kaikki salaisuutesi paljastuvat ja salaisuudet eivät enää ole piilossa. Se voi tarkoittaa eri asioita.

Olet esimerkiksi yrittänyt pitää yllä salaperäisen henkilön mainetta, johon on vaikea tutustua, ehkä hieman kylmä ja varautunut, mutta hiljalleen annat jonkun toisen tulla lähemmäksi.
Kilpi ja huntu ovat poissa. Saatat tuntea itsesi haavoittuvaksi ja alttiiksi, mutta tässä tapauksessa se ei ole huono asia.

Toisaalta se voi osoittaa, että salaisuudet, jotka olet yrittänyt pitää itselläsi, tulevat lopulta päivänvaloon.

Ne voivat olla jopa valheita jostain tärkeästä asiasta riippumatta siitä, kerroitko ne hyvistä vai pahoista aikeista. Joka tapauksessa tämä uni osoittaa, että kohtaat todellisuuden ja omien tekojesi seuraukset.

Ihmiset näkevät sinut “oikeassa valossa”, niin hyvässä kuin pahassa.

Heittää Pois Tai Tuhota Hattu Unessa

Jos heität unessa hatun pois tai yrität päästä siitä eroon tai jopa tuhota sen jollakin tavalla, se tarkoittaa, että olet kyllästynyt salailuun ja salaisuuksien pitämiseen.

Ehkä olet luotettava ihminen, jonka muut pitävät ahtaalla, mutta et enää pysty kantamaan taakkaasi.

Ehkä on asioita, jotka olet pitänyt itselläsi vain siksi, että halusit näyttää paremmalta muiden silmissä.

Olipa alkuperäinen syy mikä tahansa, et halua enää salata mitään.

Hattu Unessa Hukkuu

Tämä uni osoittaa uneksijan epävarmuutta ja itseluottamuksen puutetta. Tarvitset hattuasi puolustautuaksesi ja asettaaksesi muurin itsesi ja maailman väliin.

Nyt olet menettänyt sen ja tunnet olosi levottomaksi ja hämmentyneeksi.
Uni voi heijastaa sellaisia tunteita, joista olet tietoinen todellisuudessa.

Se voi myös osoittaa, että on tullut aika rakentaa itseluottamusta. Sinun pitäisi astua rohkeasti eteenpäin, ilman, että pystytät teräsmuuria persoonallisuutesi ympärille.

5/5 - (2 votes)

Leave a Comment