Irtisanominen – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Potkuista haaveileminen on ylivoimaisesti yksi yleisimmistä unista.

Kun puhutaan globalisoituneesta yhteiskunnasta, jossa keskitytään rahaan, taloudelliseen asemaan ja työpaikkoihin, on väistämätöntä, että on unelmia, jotka liittyvät omaan työhön, varsinkin jos olet pikemminkin työnantaja kuin työntekijä.

Tämäntyyppiset unet kuvastavat yleensä työhön liittyviä tunteitasi tai tulevaisuuteen liittyviä odotuksiasi, toiveitasi tai pelkojasi, jotka liittyvät ammatilliseen asemaasi.

On hyvin todennäköistä, että olet nähnyt ainakin useita työhösi liittyviä unia, mukaan lukien kauheita skenaarioita siitä, että sinut irtisanotaan tai muutoin.

Ihmiset uneksivat usein siitä, että myöhästyvät töistä, riitelevät työkavereidensa kanssa tai, mikä vielä pahempaa, pomonsa kanssa. On kaikenlaisia työhön liittyviä painajaisia.

Tärkeän kokouksen pilalle meneminen, nolostuminen mahdollisten yhteistyökumppaneiden edessä, puheenpaljastuksen tai jonkin muun esityksen tukkeutuminen ovat kaikki hyvin yleisiä epämiellyttäviä työunia.

Esimerkiksi töihin saapuminen ilman vaatteita on yksi pelottavimmista skenaarioista; se, kun heräät kylmänä hikisenä ja uskomattoman helpottuneena.

Näet usein unta siitä, että kadotat kaikki tärkeät tiedot tietokoneeltasi, kadotat tai unohdat asiakirjoja, nukahdat töissä tai tiedotustilaisuudessa tai saat potkut.

Skenaario on hyvin tärkeä, samoin kuin tunteesi tarkasta unesta.

Negatiiviset Unet Työstä

Kutsutaan tätä luokkaa negatiiviseksi, koska kuvatut tapahtumat koetaan itsessään negatiivisiksi.

Sen ei kuitenkaan aina tarvitse tarkoittaa, että unella on negatiivinen merkitys henkilökohtaisessa tapauksessasi tai että sillä on negatiivinen selitys. Unet heijastavat usein ongelmia, jotka vaivaavat sinua hereillä ollessasi.

Yleisemmin unet ovat kanava, jonka kautta käsitellään johonkin asiaan liittyviä pinttyneitä tunteita ja ajatuksia.

Valitettavasti työpaikat herättävät usein kaikenlaisia turhauttavia tunteita. Unet työstä ovat joskus vain looginen seuraus erityisen väsyttävästä työpäivästä. Henkilö on ylikuormitettu tiedolla ja fyysisesti ja henkisesti väsynyt työstä.

Kaikki työhön liittyvät unet voivat heijastaa tällaista tilaa. Yleisimmin työhön liittyvät unet heijastavat stressiä työstä.

Jos työympäristössäsi on ongelmia, unelmat voivat auttaa sinua näkemään tilanteen selkeämmin. Asetamme usein liikaa paineita muille ja itsellemme; asetamme liikaa paineita itsellemme ja menetämme tasapainon tunteen työmme ja muun elämämme välillä.

Uniasiantuntijoiden mukaan työhön liittymättömät unet, erityisesti ongelmalliset unet, voivat olla keino ratkaista todellisia ongelmia.

Negatiiviset työhön liittyvät unikuvat heijastavat usein itsetuntemustamme, joka liittyy asemaamme työpaikalla. Jos olet työntekijä, se tarkoittaa mahdollisesti sitä, että olet epävarma omista kyvyistäsi ja valmiuksistasi.

Ehkä pomosi arvostaa sinua suuresti, mutta pelkäät, että olet lopulta pettymys. Ehkä työympäristösi on myrkyllinen, etkä saa siellä yhteyttä muihin ihmisiin.

Ehkä sinusta tuntuu, ettei kukaan näe laatuasi, ja pidät nykyistä asemaasi epäreiluna.

Luulet ansaitsevasi paljon enemmän: korkeamman palkan, paremmat olosuhteet, paremman kohtelun tai mitä tahansa.

Jos olet pomo, olet ehkä epävarma asioiden järjestämisessä, pelkäät tehdä tiettyjä päätöksiä, mukaan lukien ne, jotka koskevat jonkun toisen henkilön erottamista, mikä on toinen mielenkiintoinen unelma, jota analysoimme.

Unet Potkujen Saamisesta

sonhar com demissão

Entä sitten unelmat potkuista? Unet potkujen saamisesta heijastavat yleensä useita yleisiä asioita, mutta on olemassa myös muunnelmia ja lisäselityksiä.

Tällainen unelma tarkoittaa mahdollisesti sitä, että joko epäilet omaa pätevyyttäsi työhön ja tunnet itsesi kelvottomaksi etkä kykene tehtävään, tai sitten toivot salaa, että sinut erotetaan, koska olet kyllästynyt työhön, haluat muutosta, mutta et voi rikkoa sitä tosielämässä.

Yksinkertaisin selitys tällaiselle unelle on, että pelkäät todella potkuja.

Ensimmäisessä tapauksessa uni kuvastaa uneksijan epävarmuutta ja itseluottamuksen puutetta.

Ehkä ajattelet, että kollegasi ja pomosi luottavat liikaa kykyihisi, mistä et ole varma. Yritä miettiä, onko näin.

Tämä sisäinen epävarmuus saa yleensä aikaan hyvin yksinkertaisia unia potkujen saamisesta. Saat sen kirjeitse, sähköpostitse tai ilmestymällä töihin pomosi toimistoon.

Tällaisissa unissa ei yleensä ole mitään törkeää tai dramaattista; ne ovat unia, jotka heijastavat mahdollista pettymystä, eivät vihaa tai mitään muuta.

Ajattele asiaa; ehkäpä ihmisillä, joiden kanssa työskentelet, on täysi oikeus antaa sinulle vastuuta.

Yritä käyttää sitä motivaationa. Tämän pitäisi auttaa sinua arvostamaan itseäsi enemmän, ei päinvastoin.

Unella voi olla päinvastainen merkitys; sinusta tuntuu, että muut eivät arvosta vaivannäköäsi ja työhösi käyttämääsi energiaa.

Sinusta tuntuu, että pomosi ei näe potentiaaliasi ja laatuasi, mutta et löydä hyvää tapaa todistaa todellista arvoasi.

Ehkä ongelma on siinä, miten kommunikoit ja ilmaiset taitojasi. Ehkä teet kaiken niin hyvin, mutta asenteesi ei ole hyvä. Yritä ajatella sitä.

Potkujen saamiseen liittyy aivan erilainen selitys, ja se kertoo tarpeesta tehdä muutos.

Tämä uni voi mahdollisesti tarkoittaa, että olet väsynyt työhösi tai jopa alkanut vihata sitä.

Ehkä ympäristö on huono ja ihmiset ovat myrkyllisiä. Ehkä pomosi aliarvioi sinut.

Ehkä olet yksinkertaisesti kyllästynyt tekemään samaa työtä joka päivä.

Koska työpaikka merkitsee jonkinlaista vakautta, pelkäät kuitenkin tehdä lopullisen päätöksen ja ryhtyä toimiin. Mieti, mitä tunnet tästä unesta.

Oletko stressaantunut vai helpottunut? Oletko rento ja rauhallinen? Tuntuuko sinusta, että joku on loukannut tunteitasi tai että sinulle on tehty vääryyttä?

Nämä ovat kaikki hyviä kysymyksiä, jotka auttavat sinua löytämään vastauksia todellisuudessa.

Unet Potkujen Saamisesta

Selitys on jokin edellä mainituista. Tiivistetään se. Jos tunnet helpotusta herätessäsi tai unessa, se tarkoittaa, että tavallaan todella haluat sitä.

Tarvitset jonkinlaista muutosta, mitä tahansa. Kyse voi olla uudesta työtehtävästä nykyisessä työpaikassasi tai radikaalimmasta muutoksesta.

Rutiinit on rikottava, jotta voit nähdä uusia mahdollisuuksia ja uskaltaa tehdä asioita, joista olet unelmoinut vain kerran.
Jos tunnet olosi huonoksi, epävarmaksi, surulliseksi tai vihaiseksi, se tarkoittaa, että joko luulet muiden aliarvioivan sinua ja työtäsi tai olet epävarma omista kyvyistäsi. Joka tapauksessa olet turhautunut työhösi.

Pelkäät, että sinut irtisanotaan lopulta syystä tai toisesta, ja murehdit paljon tulevaisuudesta ja taloudesta. Tällainen uni voi yksinkertaisesti kuvastaa yleistä ahdistusta tulevaisuudesta.

Sen pitäisi auttaa sinua käsittelemään tätä kauheaa tunnetta; me kaikki olemme jossain määrin huolissamme tulevaisuudesta.

Sinun ei kuitenkaan pidä antaa tällaisten tunteiden vallata sinua ja saada sinut tuntemaan itsesi vähemmän arvokkaaksi ja hyvin epävarmaksi.

Jos näet usein tällaisia unia, on parasta sukeltaa tietoisesti pahimpaan mahdolliseen skenaarioon, joka on “potkut saaminen”. Tarkoituksena on, että ymmärrät, ettei se todellakaan ole pahin asia, joka ihmiselle voi tapahtua.

Usko itseesi, vaikka muut eivät usko tai eivät näytä uskovan. Yritä löytää toinen työpaikka, jos sinusta tuntuu, että sinua painostetaan, käytetään hyväksi tai et vain sovi yhteen siellä työskentelevien ihmisten kanssa.

Vaikka työ olisi hyvä ja toisi paljon rahaa, mieti, haluatko tehdä sitä työksi.

Tärkeintä elämässä on tasapaino. Tasapainoon kuuluu työ, josta tunnet olosi hyväksi.

Unet Toisen Henkilön Erottamisesta

Jos näet unta, että sinä olet se, joka antaa muille ihmisille potkut, tämä uni viittaa siihen, että ylireagoit todellisuudessa. Se tarkoittaa, että olet antanut itsellesi liikaa vapautta ja saatat satuttaa jotakuta.

Sinusta on tullut liian ylpeä itsestäsi ja luulet voivasi tehdä mitä tahansa, mikä miellyttää sinua.

Ehkä sinulla on todella hyvä tilanne nykyisessä elämässäsi, ja sinusta tuntuu, ettet tarvitse ketään. Raha turmelee ihmiset helposti.

Tämä uni on varoitus ja muistutus. Älkää olko liian ylpeitä. Älä katkaise yhteyksiä ihmisiin, jotka olivat puolellasi aikoina, jolloin olit paljon huonommassa asemassa kuin nyt.

Muista, että ystävät ja perhe ovat arvokkaampia kuin mikään aarre maailmassa; jos kohtaat ongelmia, tarvitset jonkun, joka tukee sinua.

Tämä on luonnollinen inhimillinen tarve, ja se on välttämätöntä yhteyksien luomiseksi muihin ihmisiin.

Emme puhu taloudellisesta tuesta, vaikka sillä on merkitystä. Puhumme perhe- ja ystävyyssuhteista. Tämä uni voi myös tarkoittaa, että aliarvioit muita ihmisiä ja asetat itsesi muiden yläpuolelle.

Luulet tietäväsi kaiken etkä ole avoin kuulemaan muiden mielipiteitä. Tämä on typerää. Älä hylkää muita ennen kuin olet kuullut, mitä heillä on sanottavaa.

Tämä on hyvä neuvo elämään, ei vain työhön.

Toisaalta tällä unella voi olla myönteinen merkitys. Se tarkoittaa, että olet vihdoin päättänyt katkaista myrkylliset siteet.

Tunnet itsesi vahvaksi ja tunnet, että sinulla on voimaa tehdä niin. Olet valmis puolustamaan omia oikeuksiasi, etkä anna muiden lannistaa itseäsi.

Olet oppinut ymmärtämään ominaisuutesi, etkä anna kenenkään manipuloida sinua ja tukahduttaa potentiaaliasi. Potkuista haaveileminen on ylivoimaisesti yksi yleisimmistä unista.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments