Käärmeen Pesä – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Käärmeet ovat todella hämmästyttäviä olentoja, jotka esiintyvät myyteissä, legendoissa, uskonnollisissa ja hengellisissä käsityksissä, kansanuskomuksissa ja vanhan vaimon tarinoissa kaikkialla maailmassa. Käärmeiden symboliikka on rikas ja monimutkainen.

Käärmeitä palvottiin ja palvottiin, kummitettiin ja pelättiin, vihattiin ja halveksittiin. Käärmeisiin liittyvät uskomukset ovat todennäköisesti yhtä vanhoja kuin jotkut maailman varhaisimmista kulttuureista.

Tieteellisten tutkimusten ja löydösten mukaan yksi vanhimmista tunnetuista käärmekulteista oli Python-jumalan kultti. Käärmettä palvottiin esihistoriallisessa kulttuurissa Afrikassa, Botswanassa.

Tämä todiste on peräisin hyvin kaukaisesta menneisyydestä. Tämä kultti liittyy esihistorialliseen kulttuuriin, joka oli luultavasti olemassa seitsemänkymmentä vuosituhatta sitten!

Tutkijoiden mukaan kyseessä oli mahdollisesti vanhin rituaali koskaan.

Käärmeet ovat luultavasti ensimmäisiä eläinten palvomia eläimiä, ensimmäisiä eläimellisiä jumalia. Käärmeisiin liittyvät symboliset käsitteet vaihtelevat suuresti kulttuurien ja perinteiden mukaan.

Kristinuskossa käärme samaistetaan yleisesti Luciferiin.

Käärmettä käytetään yleisesti symbolina ja motiivina kuvaamaan Saatanaa. Muissa käsitteissä käärme on jotain muuta, elämänkierron ja äärettömyyden symboli.

Useimmat ihmiset pelkäävät käärmeitä, koska ne näyttävät oudoilta ja koska ne voivat joskus olla todellinen uhka.

Kaikki käärmeet eivät kuitenkaan kanna suussaan tappavaa myrkkyä. Joillekin ihmisille käärmeet ovat kauniita olentoja, toisille ne ovat pelottavia ja rumia.

Kautta maailman ja ihmiskunnan historian molempia on ihailtu ja halveksittu.

Käärmeiden Symboliikka

Ennen kuin siirrymme kalkkarokäärmeisiin liittyviin unien tulkintoihin, käydään läpi käärmeiden symboliikkaa yleisesti.

Se on suuri meille ymmärtää merkityksiä käärmeitä ennen hyppäämällä salaperäinen ja outo valtakunta unia, varsinkin kun tällainen voimakas symboli sisällä.

Käärmeitä pidetään maagisina ja voimakkaina olentoina monissa maailman perinteissä.

Arkeologiset todisteet viittaavat siihen, että se oli ensimmäinen eläin, jota pidettiin symbolina. Itse asiassa sen oletetaan olleen ensimmäinen symboli koskaan.

Varhaisimmissa esihistoriallisista luolista löydetyissä esityksissä käärmeitä esitettiin yhdellä yksinkertaisella, äärettömällä viivalla. Viiva edustaa elämää ja olemassaoloa; se on yksinkertainen, mutta täynnä merkitystä.

Ehkä ensimmäiset ihmiset näkivät tämän oudon eläimen globaalin olemassaolon idean ruumiillistumana.

Ajan myötä ja erilaisten ja lukemattomien inhimillisten ajatusten ja uskomusten kehittyessä käärmeen symboliikka on vain vahvistunut ja rikastunut. Se on saanut monia muotoja, ja kaikenlaiset käärmeisiin liittyvät uskomukset elävät myös nykyään.

Tänään puhumme kalkkarokäärmeistä ja unista, jotka koskevat tätä tiettyä käärmelajia.

Käärmeisiin liittyvien unien unelmatulkintoja on monia, koska käärmeet yleensä edustavat kaikenlaisia asioita.

Lyhyissä housuissa käärmeet edustavat elämää, olemassaoloa, elinkaarta. Yksi tunnetuimmista käärmeisiin liittyvistä symboleista on Ouroboros, käärme, joka puree omaa häntäänsä.

Se edustaa elämän äärettömyyttä, uudelleensyntymistä, kuolemaa ja elämää, jotka ovat erottamattomia toisistaan, ja niin edelleen.

Toisaalta nämä ovelat, hiljaiset ja vaaralliset olennot yhdistetään myös pimeyteen, alamaailmaan ja niin edelleen.

Kalkkarokäärmeen Symboliikka

Kalkkarokäärmeet ovat tunnettuja epätavallisesta ulkonäöstään ja poikkeuksellisesta hännästään.

Kalkkarokäärmeet ovat myrkyllisiä käärmeitä, ja niitä on noin vajaat seitsemänkymmentä alalajia.

Kaikki kalkkarokäärmeet elävät Amerikassa, Kanadan Albertan ja Brittiläisen Kolumbian eteläosista Keski-Argentiinaan. Kalkkarokäärmeet eivät ole erityisen suuria käärmeitä, ja ne elävät erilaisissa maastotyypeissä.

Ne syövät pääasiassa lintuja ja jyrsijöitä. Kalkkarokäärmeet pelottelevat vihollisiaan heiluttamalla häntäänsä ennen kuin ne purevat myrkyllisillä hampaillaan.

Kalkkarokäärmeillä on kuitenkin luonnollisia vihollisia; pöllöt, näädät ja muut käärmeet hyökkäävät usein kalkkarokäärmeiden kimppuun. Ihmiset tappavat suuren osan kalkkarokäärmeistä. Monet kalkkarokäärmeiden alalajit ovat uhanalaisten lajien luettelossa.

Kalkkarokäärme on yksi amerikkalaisista symboleista, sillä käärmettä esiintyy vain Amerikassa. Muinaisessa kaiverruksessa, joka on Benjamin Franklinin käsialaa, on kuvattu paloiksi leikattu kalkkarokäärme, joka on allegoria siirtomaiden tarpeesta liittoutua Ranskaa vastaan Ranskan ja intiaanien sodan aikana.

Se julkaistiin Gazette-lehdessä toukokuussa 1754. Kaiverrus perustui myyttiin käärmeestä, joka saattoi herätä henkiin, kun sen palaset oli suljettu yhteen.

Hän sanoi: “Kokoa se tai kuole.” Benjamin Franklinilla tiedetään olleen uskomattoman luova ja visionäärinen mieli. Hän tunsi hyvin symbolit ja heraldiikan yleensä; hän jopa kutsui tätä kaiverrusta tunnukseksi.

Se on hyvin mielenkiintoinen tarina, jossa näemme kalkkarokäärmeiden symboliikan, joka liittyy tiettyihin kulttuurisiin käsitteisiin, mutta myös käärmeiden muinaiseen symboliikkaan yleensä.

Unet Kalkkarokäärmeistä

Unet kalkkarokäärmeistä ovat merkitykseltään samanlaisia kuin unet käärmeistä yleensä.

Erityisistä käärmelajeista haaveileminen antaa lisämerkityksen käärmeisiin liittyvien unien yleiseen tulkintaan. Kalkkarokäärmeet ovat tunnettuja pyrstöistään; unissa se on mielenkiintoinen lisäsyy.

Unet käärmeistä ovat yleisimpiä unia kaikilla ihmisillä.

Yleisimmän tulkinnan mukaan käärmeet ovat negatiivinen motiivi unissa, mutta se johtuu pääasiassa ihmisten järjettömästä käärmeiden pelosta, vaikka he asuisivat ympäristössä, jossa ei ole myrkyllisiä ja vaarallisia lajeja tai jossa ei ole lainkaan käärmeitä.

Käärme voi olla vaarallinen, mutta toisin kuin myytit ja uskomukset, joissa käärmeet yhdistetään pahuuteen, nämä eläimet eivät hyökkää ihmisen kimppuun, elleivät ne tunne itseään uhatuksi ja vaarassa olevaksi.

Käärmeitä (ja erityisesti kalkkarokäärmeitä) koskevilla unilla on monia merkityksiä. On erittäin tärkeää ottaa huomioon, että kun analysoit tällaisia unia, sinun on otettava huomioon oma käsityksesi unesta.

Ehkä kuulut niihin, joiden mielestä käärmeet ovat kauniita eivätkä vastenmielisiä olentoja; merkitys olisi luultavasti erilainen, jos vihaisit käärmeitä.

Kalkkarokäärmeet unissa liittyvät pääasiassa uhkaan ja varoitukseen, sillä ne käyttävät häntäänsä ja ääntään karkottamaan vihollisia ja varoittamaan sinua lähestymästä, sillä muuten loukkaannut.

Lisäksi kalkkarokäärmeet unissa heijastavat kaikkia tulkintoja, jotka koskevat käärmeiden kohtaamista unissa yleensä. Tutustutaan tarkemmin tiettyihin skenaarioihin.

Unet Kalkkarokäärmeen Näkemisestä

sonhar com ninho de cobra

Kalkkarokäärmeen näkemisen unen merkitys riippuu unen kontekstista ja siihen liittyvistä omista tunteistasi.

Jos näet unessa kalkkarokäärmeen luonnollisessa elinympäristössään, joka ei edes huomaa sinua ja tekee omia juttujaan, sillä voi olla erilaisia merkityksiä.

Se voi tarkoittaa, että sinulla on järjettömiä pelkoja valveillaolossasi ja että murehdit asioita, jotka eivät ole todellinen syy huoleen.

Jos kalkkarokäärme on rauhallinen, hiljainen, ei ääntele hännällään tai ei ole kiinnostunut sinusta, se tarkoittaa ehdottomasti sitä, että sinun on syytä rentoutua ja antaa asioiden mennä niin kuin ne menevät. Elämässä tulee aina olemaan ongelmia; älä keksi uusia ongelmia, joilla ei ole perustaa.

Vaihtoehtoisesti uni on positiivinen. Se tarkoittaa, että kaikki on tasapainossa, juuri niin kuin sen kuuluukin olla.

Jos uneksit näkeväsi kalkkarokäärmeen, joka huomaa sinut tai jopa heiluttaa häntäänsä varoitusmerkkinä, se osoittaa, että elämässäsi on uhka. Se voi kuitenkin viitata siihen, että provosoit negatiivisia tapahtumia, vaikka siihen ei ole tarvetta.

Kalkkarokäärme edustaa vaaraa, mutta se voi edustaa jotain, mikä ei kuulu sinulle, ja silti sinä ärsytät sitä.

Unen mukaan sinun pitäisi myös huolehtia omista asioistasi. Se ei ole vain sinun; joskus vaaraa pitäisi välttää, ei taistella sitä vastaan.

Tämä kalkkarokäärme voi olla positiivinen varoitusmerkki; se ei ehkä edusta itse vaaraa, mutta se haluaa pelastaa sinut vahingolta. Se varoittaa sinua pitämään silmäsi auki ja pelastamaan itsesi tai jonkun muun uhalta.

Haaveile Kalkkarokäärmeestä Kodissasi

Jos näet unessa kalkkarokäärmeen omassa kodissasi, se tarkoittaa, että olet todellakin jonkinlaisessa vaarassa. Ehkä vaara on omassa sielussasi. Uni tarkoittaa, että olet antanut pelkojesi, stressin ja negatiivisuuden nielaista itsesi.

Ehkä olet yrittänyt välttää kaikkia ongelmia ja kääntänyt niille selkäsi. He ovat kuitenkin tulleet lähemmäs sinua.

Symbolisesti se voi edustaa sisäisiä demoneitasi, jotka olet yrittänyt sulkea ja lukita pois. No, sinun on aina tehtävä työtä itsesi eteen. Mieti pahimpia pelkoja, jotka saavat sinut tuntemaan olosi epävarmaksi. Ne ovat todellinen vaara.

Toisaalta uni voi edustaa ulkopuolelta tulevaa uhkaa, joka on nyt paljon lähempänä kuin odotettiin. Annat negatiivisten ihmisten päästä lähellesi.

Koska kalkkarokäärmeen symboliikassa on kyse varoituksista, tämä uni viittaa myös siihen, että aikaa on riittävästi asioiden korjaamiseen.

Voit silti karkottaa käärmeen pois kotoa olemalla varovainen.

Vaihtoehtoisesti kalkkarokäärme kotonasi voi olla myös hälyttävä merkki positiivisessa mielessä. Se tulee uneenne, niin lähelle teitä, ja kehottaa teitä toimimaan nopeasti. Ovikellon pelastaminen voi olla lopputulos.

Unet kalkkarokäärmeestä, joka puree sinua.

Jos näet unta, että kalkkarokäärme on purrut sinua, se viittaa siihen, että olet antanut vaaran lähestyä itseäsi.

Jätit sen huomiotta; jätit huomiotta kaikki ilmeiset merkit siitä, että jokin ei ole oikein, koska et halunnut nähdä sitä. Tämä uni kertoo tietämättömyyden ja holtittomuuden seurauksista.

Kalkkarokäärmeet ovat myrkyllisiä käärmeitä; uni viittaa siihen, että annoit jonkun päihdyttää itsesi, vaikka tiesit jo, että tämä henkilö (tai henkilöt) ei ollut hyvää seuraa.

Toisaalta kaikki unet myrkkykäärmeen puremasta, olipa kyseessä sitten kalkkarokäärme tai muu, viittaavat sairauteen, jopa kuolemaan johtavaan lopputulokseen.

Kalkkarokäärme taas osoittaa, että et piitannut merkeistä; se voi tarkoittaa, ettet välittänyt omasta terveydestäsi ja sairastuisit luultavasti sen vuoksi.

Tämä uni viittaa siihen, että sinun pitäisi olla varovainen nyt, mutta se kertoo myös, että voi olla liian myöhäistä.

Unet Kalkkarokäärmeen Päälle Astumisesta

Jos näet unta siitä, että astut vahingossa kalkkarokäärmeen päälle, unelma heijastaa vastuuttomuutta, holtittomuutta, tietämättömyyttä, haluttomuutta kuunnella muiden mielipiteitä, varoituksia ja neuvoja. Se tarkoittaa sitä, että jää paitsi hyvistä neuvoista ja varoitusmerkeistä.

Luulet, että pystyt kaikkeen muuhun kuin itse, etkä tarvitse muita kertomaan sinulle mitään. Tämäntyyppiset skenaariot päättyvät usein sanoihin “minähän sanoin”.

Unen tarkoitus on muistuttaa sinua hyvistä neuvoista, jotka joskus tulevat odottamattomista lähteistä. Jos käärmeitä pidetään pahan symbolina, uni tarkoittaisi silti samaa.

Voit aina oppia vihollisiltasi, jos vain olet tarpeeksi avoin ottamaan sen huomioon.

Kalkkarokäärme, jonka päälle astuit unessasi, voi olla myös suojeleva henki ja opas, jonka olet jättänyt huomiotta.

Unet Kalkkarokäärmeen Tappamisesta

Merkitys on lähes sama, jos näet unta kalkkarokäärmeen tappamisesta, mutta se on vain konkreettisempi.

Tämä uni tarkoittaa, että hylkäät tietoisesti kaikki varoitusmerkit, koska uskot, ettet tarvitse niitä tai että ne eivät ole todellisia.

Kalkkarokäärmeen tappamisella unessa voi olla toinenkin merkitys. Se viittaa siihen, että pystyt selviytymään uhkista ja vaaroista yksin ja että et halua antaa pelkojen nielaista itseäsi.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments