Keltainen – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Keltainen symboloi aurinkoa, valoa, energiaa, terveyttä, lämpöä ja iloa. Kromoterapiassa sitä pidetään erittäin positiivisena ja hyödyllisenä värinä, mutta sitä ei kuitenkaan pidä käyttää suuria määriä, esimerkiksi jos maalaat ja sisustat huonetta.

Liian energinen keltainen väri voi saada sinut tuntemaan olosi järkyttyneeksi ja ahdistuneeksi.
On väitetty, että vauvat ovat yleensä herkempiä ja ärtyneempiä, jos heidän huoneensa on maalattu keltaiseksi.

Keltainen herättää huomiota, keltainen antaa energiaa ja keltainen voi olla todella ärsyttävä. Keltainen ja musta ovat yleinen yhdistelmä huomion kiinnittämiseksi. Siksi varoitusmerkit maalataan yleensä näillä kahdella värillä.

Keltainen väri esiintyy myös heraldiikassa, ja se edustaa kunniaa ja uskollisuutta lipuissa ja vaakunoissa.

Joskus keltaista pidetään kuitenkin myös pelkuruuden ja mustasukkaisuuden symbolina. Keltainen väri erottuu aina, joten se on yleinen valinta mainoksiin ja tuotepakkauksiin.

Monet elintarvikelähteet ovat keltaisia. Syömme keltaisia jyviä, vihanneksia, hedelmiä ja kasveja, joten keltainen on terveyden ja luonnon lahjojen symboli.

Luonnosta puheen ollen keltainen on yksi syksyn, sadonkorjuun ja auringonpaisteen väreistä. Keltainen on väri, jolla edustamme tulta, samoin kuin punainen ja oranssi. Se symboloi lämpöä, elämää ja terveyttä.

Kulta liittyy myös keltaiseen väriin. Kun ihmiset yrittävät taiteellisesti ja tyylillisesti esittää jotain kultaista, he todennäköisesti käyttävät keltaista maalia.

Keltainen voi siis symboloida vaurautta, mutta se ei ole niin yleinen yhdistys.

Keltaisen salaiset merkitykset riippuvat myös tietystä värisävystä. Esimerkiksi vaaleankeltainen symboloi nuoruutta, optimismia ja iloa, kun taas pölyinen keltainen voi liittyä sairauteen, mustasukkaisuuteen ja varovaisuuteen.

Unelmointi Keltaisella

Sonhar com Amarelo

Keltainen väri on enemmän tai vähemmän läsnä oleva motiivi unissa. Vaikka et todennäköisesti näe unta keltaisesta abstraktina ajatuksena tai edes keltaisesta maalista, näet todennäköisesti unia keltaisista esineistä.

Unissa keltainen tarkoittaa eri asioita riippuen tietenkin siitä, mikä on maalattu keltaiseksi tai onko esine luonnostaan keltainen.

Yleisin tulkinta on, että keltainen väri unissa tarkoittaa mustasukkaisuutta ja jotain, joka herättää huomiota.

Unet Keltaisista Kukista

Keltaiset kukat edustavat iloa ja onnellisuutta, joten keltaisten kukkien poimiminen niityltä tai keltaisista kukista tehdyn kukkakimpun saaminen ovat hyviä enteitä. Se tarkoittaa, että koet jotain hyvää hyvin pian.

Se voi myös tarkoittaa, että olet aloittamassa alusta ja näet elämässäsi uusia mahdollisuuksia.

Keltaiset kukat eivät kuitenkaan ole aina hyvä merkki.

Keltaisia ruusuja pidetään yleensä mustasukkaisuuden symbolina. Jos näet unessasi keltaisia ruusuja, se tarkoittaa, että joko olet mustasukkainen jollekin tai jotkut ihmiset ovat mustasukkaisia sinulle.

Jos ostat tai annat keltaisia ruusuja, se kuvastaa levottomuuttasi ja mustasukkaisuuttasi, ja jos joku antaa sinulle keltaisia ruusuja, hänellä on pahoja aikeita sinua kohtaan.

Unet Keltaisista Vaatteista

Unet keltaisista vaatteista voivat tarkoittaa päinvastaisia asioita. Jos ostat ja käytät keltaisia vaatteita, se tarkoittaa, ettet pelkää puolustaa asiaasi tai että haluat olla huomion keskipisteenä.

Ehkä sinusta tuntuu, että olet muiden varjossa, ja haluat, että sinut nähdään ja otetaan vakavasti.

Toisaalta se tarkoittaa, että sinua ei varmasti oteta vakavasti ja että muut todennäköisesti nauravat sinulle ja ideoillesi.

Kirkkaankeltainen puku on yleensä naurun aihe, joten jos uneksit sen käyttämisestä, se tarkoittaa todennäköisesti sitä, että sinulle nauretaan.

Toisaalta kirkkaan keltainen mekko voi olla positiivinen merkki naisille.

Jos olet nainen ja haaveilet pukeutuvasi keltaiseen mekkoon, se tarkoittaa, että olet varmasti valokeilassa ja nautit huomion saamisesta.

Unet Keltaisesta Ruoasta

Unet keltaisesta ruoasta ovat hyviä. Keltainen on monien herkullisten ja ravitsevien elintarvikkeiden, kuten banaanien, maissin, makeiden keltaisten omenoiden, päärynöiden, perunoiden ja monien muiden luonnollisten lähteiden väri.

Unet keltaisen ruoan syömisestä tarkoittavat, että olet terve ja sinulla on paljon energiaa.

Keltainen ruoka unissa symboloi voimaa, runsautta ja hyvinvointia.

Unet Keltaisesta Ihosta

Unet keltaisesta ihosta eivät ole kovin hyviä. Nämä unet viittaavat siihen, että jotain on vialla omassa terveydessäsi, jos sinulla on keltainen iho unessasi, tai jonkun toisen terveydessä, jos hänen ihonsa on keltainen.

Unia keltaisesta ihosta näkevät yleensä ihmiset, jotka laiminlyövät perustarpeensa, koska he työskentelevät liikaa tai murehtivat jatkuvasti, tai molempia.

Tämä uni muistuttaa sinua lepäämään, latautumaan ja pitämään huolta fyysisestä itsestäsi. Toisaalta keltainen iho ei kerro fyysisestä tilasta vaan henkisestä tilasta.

Tämä uni voi tarkoittaa, ettet tunne oloasi hyväksi.

Sinusta tuntuu, ettet koskaan sovi joukkoon, ja tunnet itsesi liian alttiiksi ja emotionaalisesti haavoittuvaksi. Otat kaiken, mitä muut sanovat, vakavasti ja henkilökohtaisesti, ja se saa sinut vainoharhaiseksi ja naurettavaksi.

Haaveet Maalaamisesta Keltaisella

Jos maalaat unessasi esineitä tai seiniä keltaisella, se tarkoittaa, että päästät irti huolistasi ja antaudut elämän iloille. Tämä on positiivinen uni ja viittaa siihen, että paremmat päivät ovat tulossa.

Tämä uni kuvastaa myös omaa päättäväisyyttäsi muuttaa asioita parempaan suuntaan. Olet päättänyt lakata säälimästä itseäsi asioista, joita et ole tehnyt tai joista olet jäänyt paitsi, ja olet valmis aloittamaan kaiken alusta.

Haluat vetää puoleesi onnellisia tapahtumia kääntymällä elämän hyviin asioihin, koska ymmärrät nyt, että niitä on olemassa.

Keltainen maali edustaa hyvää seuraa, hauskanpitoa ja elämästä nauttimista.

Asioiden maalaaminen keltaiseksi unessa tarkoittaa uutta alkua, uusia mahdollisuuksia ja positiivista ajattelua.

Päädyt synkkiin ajatuksiin, etkä halua, että ne maalaavat maailmasi mustaksi enää koskaan.

4/5 - (2 votes)

Leave a Comment