Keskustelu – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Jokainen meistä riitelee joskus toisen ihmisen kanssa.

Argumentointi on ihmisluonnossa; emme voi vastustaa sitä kokonaan; se on tavallaan kuin polttoainetta aivoillemme. Se on esimerkki ihmisen käyttäytymisen monimutkaisuudesta.

Aivan kuten mikään elämässä ei ole jatkuvasti täydellisessä tasapainossa, ihmissuhteetkaan eivät voi olla koko ajan harmonisia ja rentoja. Argumentointi on dynaamista ja todella hyvää, vaikka pidämme sitä usein negatiivisena.

Meidän pitäisi kuitenkin tietysti tietää, milloin tarpeeksi on tarpeeksi. Tämä on, kuten myönsitte, vaikein osa mitä tahansa keskustelua!

Sinulle on varmasti käynyt niin, että olet tuntenut olosi helpottuneeksi, kun olet kiivaasti riidellyt jonkun kanssa, olipa se lopulta kuka tahansa oikeassa.

Toisinaan olet varmasti tuntenut olosi uupuneeksi. Se riippuu aiheesta, mukana olevista ihmisistä, nykyisestä henkisestä ja emotionaalisesta tilasta, jopa fyysisestä ja niin edelleen.

Ihmiset ovat taipuvaisia riitelemään, jopa yksinkertaisista, ei niin tärkeistä asioista ja ongelmista, verrattuna joihinkin suurempiin asioihin.

Jokaisella on oma syynsä aloittaa riita.

Joskus riitelemme vähäpätöisistä, jokapäiväisistä asioista, joskus todistaaksemme olevamme oikeassa, mutta myös puolustaaksemme itseämme tai jotakuta toista, joskus jopa tarkoituksella ärsyttääksemme jotakuta, ja meillä on paljon syitä aloittaa riita.

Luonteestamme voidaan kiistellä.

Tietyt riidat ja riidat ovat itse asiassa hyvin myönteisiä. Ne ovat välttämättömiä, jotta voimme rauhoittua, ymmärtää tilanteemme paremmin ja ratkaista meitä askarruttavat asiat.

Keskustelut auttavat meitä lievittämään tuskaamme, saamaan helpotusta, ilmaisemaan ajatuksiamme ja tunteitamme, päästämään irti turhautumisestamme ja jopa peloistamme. Riitely on ihmiselle ominainen tapa, ja sitä on ollut olemassa siitä lähtien, kun ihmiskunta on syntynyt tällä planeetalla.

Me kaikki riitelemme silloin tällöin. Riitelemme ehkä eniten rakkaidemme kanssa; se on luonnollinen ja normaali osa ihmisten elämää.

Riitely tekee elämästämme dynaamista. Yleensä riidat eivät ole suuria konflikteja, vaan vain erimielisyyksien purkauksia.

Pienet riidat jokapäiväisistä asioista ovat melko tavallisia jokaisessa taloudessa.

Riidat saavat meidät todella liikkeelle. Ne toimivat polttoaineena toimintaan. Voisimme siis jopa pitää väittelyä elämän energiapolttoaineena.

Riidasta syntyvä energia voi olla sekä huonoa että hyvää; se voi olla luova ja eteenpäin vievä voima, mutta myös uuvuttava ja negatiivinen energia.

Riitely edustaa kuitenkin aktiivisuutta, dynamiikkaa ja elämänvoimaa.

Unet Argumentoinnista

Sonhar com Discussão

Riitelyyn liittyvät unet voivat olla epämiellyttäviä ja epämukavia, mutta ne voivat olla myös helpottavia. Unien tulkinta väitteestä riippuu monista tekijöistä.

On tietenkin tärkeää ottaa huomioon kaikki unen yksityiskohdat.

Merkitse muistiin, missä väittely tapahtuu, kenen kanssa väittelet (tai kenen kanssa väittelevät ihmiset), kuka “voittaa” ja niin edelleen.

Yleisesti ottaen yksinkertaisin selitys unista, jotka koskevat argumenttia, sanoo, että tällaiset unet edustavat helpotuskanavaa.

Riitaa koskevat unet ovat hyödyllisiä kanavia, joiden kautta voimme purkaa kaikki turhautumiset ja paineet, joita tunnemme todellisuudessa, mutta emme löydä keinoa purkaa niitä. Riitaa koskevat unet liittyvät usein ratkaisemattomiin konflikteihin, puhumattomaan mieleen, ilmaisemattomiin ja tukahdutettuihin negatiivisiin tunteisiin.

Usein tällaiset unet edustavat alitajuista tarvetta ilmaista paletti negatiivisia tunteita; todellisuudessa olemme jopa tietämättömiä, kuten surua, vihaa, surua, surua, heikkoutta, syyllisyyttä ja turhautumista yleensä.

Joissakin tapauksissa, joissa on todellinen konflikti, unelmat riitelystä voivat tarkoittaa, että kohtaat henkilön, jonka kanssa sinulla on ongelmia, ja riitelet.

Unia Riitelemisestä Vieraan Kanssa

Muukalaisen kanssa riitelemisestä näkee yleensä samoja merkityksiä kuin riitelystä yleensä. Uni viittaa siihen, että olet turhautunut etkä löydä tapaa ilmaista tyytymättömyyttäsi hereillä ollessasi.

Se tarkoittaa, että olet tietoinen tai tietämätön todellisista asioista, jotka vaivaavat sinua, mutta tunnet olosi levottomaksi ja painostetuksi.

Riiteleminen vieraan ihmisen kanssa symboloi yleensä sisäistä konfliktia, ei sitä, joka uneksijalla on muiden ihmisten kanssa. Muukalainen edustaa osaa omasta persoonallisuudestasi; sitä, josta et ole ylpeä.

Sinulla on luultavasti vaikeuksia muuttaa jotakin ajattelutapaasi tai käyttäytymistäsi todellisuudessa, ja se on vaikea asia.

Jos näet unta riidasta tuntemattoman ihmisen kanssa, mieti, mikä oli riidan aihe.

Tämä voi auttaa sinua selvittämään, mikä on se ongelma, joka vaivaa sinua sisäisesti valveillaolossasi.

Jos et muista asiaa, yritä tarkastella itseäsi ja selvittää, mitkä persoonallisuutesi osat, tekosi ja päätöksesi saavat sinut turhautumaan.

Unet Riitelystä Jonkun Tutun Kanssa

Jos uneksit riitelystä jonkun tutun henkilön kanssa, esimerkiksi ystävän, kumppanin, sisaruksen, vanhempien tai niin edelleen, se todennäköisesti tarkoittaa, että sinulla on ratkaisematon konflikti tämän henkilön kanssa todellisuudessa.

Tämä uni tarkoittaa, että joudut kohtaamaan jonkun, jonka kanssa sinulla on jo konflikti, tai että joudut konfliktiin jonkun lähiympäristössäsi olevan henkilön kanssa.

Tämä uni voi myös tarkoittaa, että yrität välttää todellista konfliktia ja tunnet olosi hyvin epämukavaksi.

Ehkä henkilö, jonka kanssa olet eri mieltä, on oikeassa ja sinä et; olet tietoinen siitä, mutta et halua hyväksyä totuutta ja myöntää, että olit väärässä.

Unet riitelystä hyvin tuntemasi henkilön kanssa voivat auttaa sinua ratkaisemaan todellisen konfliktin. Tällaiset unet voivat jopa tarjota hyvän ratkaisun, jota te molemmat ette näe todellisuudessa.

Joskus konflikti ratkeaa unessa niin, että sinun ei tarvitse enää käsitellä sitä valveilla ollessasi.

Usein tällaiset unet tarkoittavat, että molemmat yrittävät välttää vastuuta teoistaan. Se voi liittyä liikesuhteisiin, joita sinulla on jonkun toisen kanssa, tai se voi olla jotain, joka koskee vain sinua.

Et ole rehellinen itsellesi ja sinun on vaikea hyväksyä, että olet tehnyt huonon päätöksen.

Unia Puhelimen Riidasta

Unet riitelystä puhelimessa symboloivat syvää turhautumista siihen, ettet saa ansaitsemaasi huomiota hereillä ollessasi.

Todellisuudessa sinun on vaikea sanoa mielipiteesi ja saada huomiota sille, mitä teet.

Tunnet itsesi avuttomaksi ja hyvin vihaiseksi. Sinusta tuntuu, että ihmiset, jotka eivät ansaitse kiitosta, saavat kaiken huomion.

Unen mukaan sinun pitäisi olla realistisempi. Ehkä sinun pitäisi muuttaa jotain omissa toimissasi ja päätöksissäsi. Älä syytä muita kaikesta ja lakkaa olemasta liian ylpeä itsestäsi.

Ehkä et oikeastaan yritä kovinkaan kovasti, mutta odotat, että sinua kunnioitetaan ja ihaillaan. Ajattele asiaa.

Puhelinriita unessa tarkoittaa myös sitä, että sinut on syrjäytetty todellisuudessa; kukaan ei kuuntele, mitä sinulla on sanottavana, työpaikallasi, sosiaalisessa ympäristössäsi tai jopa parisuhteessasi tai perhe-elämässäsi.

Ehkä sinun pitäisi muuttaa jotain asenteessasi. Älä vaadi, että muut kuuntelevat sinua, koska se ärsyttää ihmisiä ja hylkäät heidät. Kokeile erilaista lähestymistapaa.

Unia Riidan Lopettamisesta

Jos näet unta, että olet ollut sovittelijana muiden ihmisten välisessä konfliktissa, se on hyvin myönteinen uni.

Se viittaa siihen, miten uskomattomia diplomaattisia taitoja sinulla on. Sinun pitäisi kehittää kykyjäsi, sillä olet henkilö, joka käsittelee helposti ongelmia suurella tasolla; sinulla on hyvät organisointi- ja ohjaustaidot.

Uni viittaa siihen, että olet kokemassa hyviä asioita elämässäsi, mikä tarkoittaa, että olet ylpeä itsestäsi, koska olet tehnyt jotain.

Olet epäitsekäs ihminen, joka on valmis omistautumaan yhteiskunnallisille asioille. Harkitse asiaa, sillä se voisi olla erittäin hyvä elämänpolku sinulle.

Tämä uni tarkoittaa myös sitä, että valve-elämässäsi on ehkä todellinen tilanne, johon sinun pitäisi mielestäsi puuttua ja auttaa sinua rauhoittumaan.

Ehkä olet ajatellut asiaa, mutta et ole vielä varma, pitäisikö sinun toimia sen mukaan. Uni viittaa siihen, että sinun pitäisi tehdä niin, ja se olisi hyvä asia.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments