Kidnappaus – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Unet ovat yhä tutkimaton maailmankaikkeus, jota yritämme ymmärtää.

Psykologian ja siihen liittyvien tieteenalojen mukaan unet edustavat syvästi tukahdutettuja ja/tai tiedostamattomia ajatuksiamme ja tunteitamme.
Henkiset lähestymistavat yhdistävät unemme korkeampien maailmojen viesteihin, mutta ehkä totuus on jossain niiden välissä.

Unillamme on varmasti jotain tekemistä valveillaolomme kanssa. Ahdistavat ja pelottavat unet ovat usein kanava, jonka kautta mielemme voi purkaa arkielämään kertynyttä stressiä.

Kaappaus unen motiivina edustaa yleensä heijastusta uneksijan peloista ja turhautumisesta todellisuudessa.

Ehkä hän tuntee itsensä uhatuksi tai pelkää jotakuta tai jotakin. Joidenkin tulkitsijoiden mukaan unessa esiintyvä kidnappausmotiivi symboloi yleensä jo olemassa olevaa tai pian tapahtuvaa konfliktia todellisessa elämässä. Tulkintoja on kuitenkin muitakin.

Kidnappausunet voivat sisältää sekä positiivisia että negatiivisia enteitä.

Unet Kaapatuksi Tulemisesta

Unet stressaavista ja kauheista tapahtumista, kuten kidnappauksista ja vastaavista negatiivisista tilanteista, herättävät uneksijassa luonnollisesti epämukavuuden ja pelon tunteita.

Jos näet jatkuvasti unta kidnappauksesta, alitajuntasi tai rinnakkaisten maailmojen energiat yrittävät kertoa sinulle jotain. Se on varmasti keino, jolla omat ajatukset voivat vihdoin saada muodon tai vapautua.

Useimmat ihmiset eivät ole tietoisia paineista, joita he tuntevat todellisuudessa; tällaiset tunteet on ilmaistava, ja unet ovat täydellinen, piilotettu paikka tähän.

Ymmärtääksesi paremmin unelmaasi kidnappauksesta, sinun on analysoitava sen kaikki näkökohdat.

Ensinnäkin on tärkeintä tarkkailla, miltä unesta tuntuu, mikä on tunnevaikutelmasi. Tunnetko itsesi uupuneeksi ja pelokkaaksi? Vai tunnetko olosi helpottuneeksi?

Unen konteksti on myös erittäin tärkeä. Tapahtumapaikka, mukana olevat hahmot ja roolit ovat ratkaisevia unesi salaisen merkityksen ymmärtämisessä.

Se ei ole sama asia, oletko siepattu, sieppaaja itse vai oletko todistaja.

Unet, Joissa Sinut Kaapataan

Jos näet unta, jossa olet uhrina, tämä ilmiö osoittaa, että tunnet suurta pelkoa hereillä ollessasi. On olemassa tilanne, joka koskee sinua tai henkilöä tai useampia henkilöitä, joita haluat vahingoittaa.

Yrität löytää ulospääsyä tästä tilanteesta sekä todellisuudessa että unissasi. Olet yleisesti ottaen epäluuloinen toisten aikeita kohtaan.

Se voi myös heijastaa epävarmuuttasi ja heikkoa itsetuntoasi; tässä tapauksessa ympärilläsi olevat ihmiset eivät luultavasti aio tehdä sinulle mitään pahaa, päinvastoin, mutta tunnet silti olosi uhatuksi.

Unet kidnapatuksi tulemisesta kuvastavat pelkoasi vapautesi ja koskemattomuutesi menettämisestä. Pelkäät, että muut haluavat pilata suunnitelmasi, ja luotat harvoin ihmisiin. Tämä on suuri taakka kannettavaksi.

Unet, joissa sinut kidnapataan, osoittavat, ettet voi hallita kaikkea, ja tunne hallinnan menettämisestä johtuu epätoivoisesta tarpeestasi hallita kaikkea. Siksi unelma tulee saamaan sinut rentoutumaan, auttamaan sinua päästämään irti tästä tarpeesta ja aloittamaan elämästä nauttimisen murehtimatta etukäteen.

Jos sinut kidnapataan unessasi, se tarkoittaa, että epäilet todella omia päätöksiäsi ja tekojasi todellisuudessa. Olet hyvin sulkeutunut ihminen, jota on vaikea avata. Olet jatkuvasti huolissasi asioista ja muiden aikomuksista sinua kohtaan.

Toisaalta unet siitä, että sinut kidnapataan, voivat olla myönteisiä, jos vaikutelmasi on myönteinen. Tämä viittaa uusiin mahdollisuuksiin ja uusiin suhteisiin; jokin tai joku “vie” sinut.

Myönteisimmän tulkinnan mukaan uni, jossa sinut kidnapataan, on onnekas enne rakkauselämällesi. Se tarkoittaa, että joku tulee pian elämääsi ja yllätyt täysin tämän henkilön luonteesta ja asenteesta.

Tämä henkilö voittaa sydämesi ja kirjaimellisesti “sieppaa” sielusi ja koko olemuksesi. Tässä mielessä unet kidnapatuksi tulemisesta voivat olla erittäin myönteisiä.

Tällainen uni voi liittyä myös uusiin ystävyyssuhteisiin, yhteistyöhön ja kaikkiin hyviin ja terveisiin siteisiin uusien ihmisten kanssa elämässä.

Unet, Joissa Kidnappaaja Ei Pelkää Sinua

Sonhar com Sequestro

Kidnappaus on jo lähtökohtaisesti kauhistuttava tapahtuma. On kuitenkin tavallista, että ihmiset näkevät unia, joissa he eivät tunne kidnappaajan pelkäävän. Jos tunnet olosi mukavaksi kidnappaajan kanssa unessasi, tällainen uni voi tuoda myönteisiä viestejä.

Unien tulkitsijat sanoisivat, että tässä tapauksessa kidnappaus on hyvän onnen ja onnen enne.

Jos joku tuttavasi kidnappaa sinut, tällainen uni voi viitata siihen, että sinulla on joitakin ratkaisemattomia keskusteluja tämän henkilön kanssa, mutta ne ratkaistaan harmonisesti.

Mielenkiintoista on, että unet “hyvän” kidnappaajan kidnappauksesta esiintyvät yleensä ihmisillä, jotka ovat todellisuudessa ystävällisiä, sulkeutuneita ja hyvin ujoja.

He haluaisivat lähestyä ihmisiä, mutta tuntevat olonsa epävarmaksi. He uneksivat kidnappauksesta, koska siten heidän mielensä murtautuu jotenkin sen näkymättömän muurin läpi, joka estää heitä sosiaalistumasta.

Se tulee heidän luokseen saadakseen heidät ymmärtämään, että mitään pahaa ei tapahdu, jos he avautuvat muille ihmisille.

Unta Siitä, Että Toinen Henkilö On Kidnapattu

Jos näet unta siitä, että toinen henkilö kidnapataan, tämä uni voi viitata siihen, että sinun pitäisi kuunnella muiden neuvoja.

Ehkä todella tarvitset muiden apua, mutta et halua myöntää sitä. Ajattele uudelleen nykyistä elämäntilannettasi ja kiinnitä enemmän huomiota ystäviisi ja heidän hyviin aikomuksiinsa.

Älä ole niin itsepäinen; avun vastaanottaminen ei ole heikkous vaan pikemminkin tapa jakaa kokemuksia ihmisten kanssa, joita rakastat ja joihin luotat.

Unet, joissa näet jonkun kidnapattavan, voivat heijastaa omia avuttomuuden tunteitasi.

Unet toisen henkilön kidnappauksesta, varsinkin jos kyseessä on joku tuttu, viittaavat siihen, että läheisesi tarvitsevat apua tai huomiota. Ehkä olet keskittynyt niin paljon itseesi ja omaan elämääsi, että olet laiminlyönyt ystäväsi, kumppanisi tai perheesi.

He tarvitsevat tukeasi, mutta eivät tiedä, miten ottaa sinuun yhteyttä. Ehkä heitä jopa uhataan tai he ovat jollakin tavalla vaarassa. Yritä olla tarkkaavaisempi tässä asiassa.

Toisissa tapauksissa unet perheenjäsenen tai ystävän kidnappauksesta viittaavat siihen, että saatat menettää kyseisen henkilön todellisuudessa. Menetys voi olla sekä fyysinen että emotionaalinen.

Ehkä joku läheisesi muuttaa toiseen maahan, ehkä suhteesi kyseiseen henkilöön on niin laiminlyöty, että kaikki siteet katoavat; pahimmillaan tällaiset unet voivat liittyä jonkun tuttavan sairauteen ja kuolemaan.

Unet, Joissa Sinä Olet Sieppaaja

Unet, joissa olet kidnappaajan roolissa, ovat symbolinen käännös unikielelle, jossa unen kielelle käännetään hereillä ollessasi tukahdutetut toiveesi ja ajatuksesi.

Tällainen uni osoittaa, että olet todellisuudessa suuren paineen alla, mutta tämä on todennäköisesti sisäistä painetta, ei jotain sellaista, josta muut häiritsevät sinua.

Sinulla on toiveita, joita et pysty ilmaisemaan valveillaolossasi.

Näiden toiveiden kirjo on laaja: romanttisista unelmista ammatillisiin ja uratavoitteisiin sekä yleisesti uusien rajojen tutkimiseen.

Unet, joissa sieppaat jonkun, viittaavat siihen, että haluat hallita kaikkea elämässäsi. Et epäröi käyttää voimaa ja olet aggressiivinen aikeissasi.

Tällainen uni voi kuvastaa todellista tilannetta, jossa otat jotain muilta ihmisiltä, mutta se ei ole sinun. Ohitat sääntöjä ja vaiheita ja haluat helppoa menestystä.

Unet sinusta kidnappaajan roolissa varoittavat sinua siitä, että tällainen käytös tuo sinulle lopulta epäonnistumisia, pettymyksiä ja negatiivisuutta.

5/5 - (3 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments