Kiss – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Suuteleminen on iso osa ihmisten elämää. Se on mielenkiintoinen ja yleisesti ottaen miellyttävä käytäntö, jota esiintyy lähes kaikissa ihmisyhteisöissä ympäri maapalloa.

Suuteleminen on kulttuurisesti muotoiltu ja säännelty, tunteisiin perustuva, sosiaalisesti rakentunut, symbolisesti erittäin rikas ja täynnä merkityksiä. Ihmiset suutelevat toisiaan koko ajan.

Suutelemme rakkaitamme, kuten vanhempiamme, lapsiamme, sisaruksiamme, kumppaneitamme, ystäviämme ja kumppaneitamme. On suukkoja, jotka tulevat rakkaudesta ja omistautumisesta, kun taas toiset ovat osoitus kiitollisuudesta, kunnioituksesta, ihailusta ja niin edelleen.

Suudelma on erittäin tärkeä symboli monissa yhteiskunnissa; suudelmalla voi olla monia merkityksiä.

Ihmiset eivät aina suutele vain rakastajiaan tai rakkaitaan, vaan joskus ihminen suutelee myös vihollistaan tai kilpailijaansa osana tiettyjä protokollia tai muunlaisia sosiaalisia rakenteita.

Lisäksi emme suutele vain muita ihmisiä, vaan myös esineitä, joilla on erityistä merkitystä, niin suurella kuin pienemmälläkin tasolla (esim. risti kirkossa, muut uskonnolliset tai hengelliset esineet ja vastaavat).

Suuteleminen on monitahoinen tapa, sillä se ei ole vain meidän tapamme osoittaa kiintymystä, vaan myös monien muiden.

Yleisesti ottaen suudelma on yleismaailmallinen symboli halulle, intohimolle, rakkaudelle ja ystävyydelle, mutta se voi myös symboloida suojelua, ihailua, kunniaa ja kunnioitusta.

On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että suuteleminen ei ole yleinen käytäntö kaikissa maailman perinteissä. On olemassa yhteiskuntia, joissa ei suudella. On myös tärkeää mainita, että suuteleminen ei ole varattu vain ihmiskunnalle.

Monilla lajeilla on tapana tehdä jotakin, jota me saattaisimme pitää suutelemisena; apinat suutelevat usein, ja kissat, koirat ja muut eläimet koskettavat toisiaan nenällä, kielellä ja huulilla, mikä saattaa meistä vaikuttaa suutelemiselta.

Kaikilla näillä käyttäytymismalleilla, myös ihmisen käyttäytymisellä, on kuitenkin jotain yhteistä.

Suudelma on erityinen kahden elävän olennon välinen vaihto; meidän tapauksessamme se on sosiaalinen ja emotionaalinen vaihto, joka on täynnä merkityksiä ja viestejä.

Unet Suutelemisesta

Sonhar com Beijo

Suuteluunet ovat tietenkin täynnä merkityksiä. Se on myös hyvin yleinen unityyppi, josta on tuhansia erilaisia versioita. Ei varmaan ole ketään, joka ei olisi koskaan nähnyt unta suutelemisesta.

Tällaiset unet heijastavat yleensä ensisijaisesti tunnetilaamme ja toiveitamme.

Unet suutelemisesta ovat tietysti hyvin yleisiä ihmisillä, jotka ovat rakastuneita johonkuhun, riippumatta siitä, ovatko he romanttisessa suhteessa vai kuvittelevatko he, millaista olisi, jos he olisivat aikeissa suudella jotakuta, johon he tuntevat vetoa.

Suuteluunet heijastavat usein suojelevuutta, joten on tavallista, että vanhemmat näkevät unia lastensa suutelemisesta ja päinvastoin. Suuteluunia on kuitenkin olemassa muitakin.

Voit nähdä unta siitä, että suutelet täysin tuntematonta ihmistä tai että joku yrittää suudella sinua, mutta et halua sitä. Voit myös nähdä unta siitä, että suutelet jotakuta, josta et pidä, tai että suutelet omaa peilikuvasi peilistä tai esineestä ja niin edelleen.

Suuteluunet herättävät monenlaisia tunteita ja ajatuksia, erittäin miellyttävistä erittäin miellyttäviin, häiritseviin ja negatiivisiin ajatuksiin ja tunteisiin.

Kun kyse on näin intiimistä toiminnasta, joka on samalla hyvin riippuvainen kulttuurijärjestelmästä, uneksijan on olennaisen tärkeää muistaa täsmällinen tunne tai tunnekokonaisuus, jonka uni herätti.

Jos teko on rauhoittava, rauhoittava ja helpottava, uni on ilmeisesti positiivinen ja onnekas ja päinvastoin.

Myös suutelutapa on hyvin tärkeä. Tämä unen osa voi kuvastaa uneksijan motivaatiota, kunnianhimoa, itseluottamusta, tahtoa ja rohkeutta. Suutelua koskevissa unissa on niin monia piilotettuja merkityksiä ja viestejä.

Autamme sinua mielellämme ymmärtämään paremmin suudelmaunelmasi. Tutustutaan tarkemmin tiettyihin uniin ja yritetään tulkita niitä.

Unet Jonkun Suutelemisesta Huulille

Jos näet unta siitä, että suutelet jotakuta huulille, riippumatta siitä, kuka henkilö on, uni edustaa symbolisesti jonkin asian vahvistamista. Se on symbolinen todiste siitä, että asiat tapahtuvat oikein ja suunnitelmat toteutuvat.

Jos esimerkiksi näit unta, että suutelit jotakuta työympäristössäsi, uni tarkoittaa mahdollisesti sitä, että olet tehnyt hyvän sopimuksen työstäsi tai jotain vastaavaa.

Tämä unelma tarkoittaa, että tällaisen sopimuksen lopputulos olisi myönteinen. Jos suutelet jotakuta, jonka tunnet ja josta pidät, uni tarkoittaa, että pidät yllä hyvää suhdetta jonkun kanssa; uni on tässä tapauksessa myös vahvistus kahden ihmisen välisestä terveestä suhteesta.

Vain jos uni saa sinut tuntemaan olosi erityisen

epämukavaksi, ahdistuneeksi ja hämmentyneeksi, riippumatta siitä, koskeeko uni henkilöä, jota suutelit, vai hänen reaktiotaan suudelmaasi, unella voi olla kyseenalainen merkitys.

Se viittaa siihen, että sinun pitäisi harkita uudelleen suhdettasi jonkun kanssa.

Unet Kumppanin Tai Rakastajan Suutelemisesta

Unet kumppanin tai rakastajan suutelemisesta ovat aina miellyttäviä, paitsi jos henkilö kieltäytyy unessa, mutta ei todellisuudessa.

Unet miellyttävistä suutelukokemuksista kumppanisi tai rakastajasi kanssa ovat hyvä osoitus rakkaudesta, halusta ja intohimosta, jota tunnette toisianne kohtaan.

Jos henkilö ei kuitenkaan halua antaa sinun suudella itseään eikä käyttäydy niin todellisuudessa, voi olla aika miettiä suhdettanne tarkemmin.

Ehkä hän ei ole tyytyväinen rakkauselämääsi, mutta et tajua sitä, koska joko olet täysin tunteiden voimakkuuden vallassa tai sitten päinvastoin; ehkä et enää keskity tuohon henkilöön, joten hän tuntee itsensä epätoivotuksi, yksinäiseksi ja laiminlyödyksi.

Jostain syystä hän epäröi puhua asiasta. Sinun pitäisi lähestyä heitä ja yrittää ratkaista tilanne, jos sellainen on olemassa.

Unet Vanhempiesi Suutelemisesta

Jos näet unta äitisi tai isäsi suutelemisesta, se on hieno uni, innostava ja onnekas, mutta myös unelma, joka edustaa huolta, harkintaa ja huolenpitoa.

Uni voi yksinkertaisesti heijastaa sitä mittaamatonta rakkautta, jota tunnet vanhempiasi kohtaan, mutta se voi myös kuvastaa huolta heidän terveydestään. Se voi myös tarkoittaa, että olet laiminlyönyt heitä, mutta he eivät halua häiritä sinua.

Ehkä sinun pitäisi käydä heillä tai ainakin soittaa heille, jos asut muualla kuin kaupungissa.

Jos näet unta, että vanhempasi, äitisi, isäsi tai molemmat suutelevat sinua, se tarkoittaa, että sinulla on suuri tuki läheisiltäsi, eikä sinun pitäisi koskaan epäillä tätä.

Olet ehkä riidellyt joidenkin vanhempiesi kanssa, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että he rakastavat sinua eniten.

Toisaalta tämä unelma voi heijastaa tukahdutettua haluasi olla taas lapsi, olla ilman huolia tai huolia elämässä, jotka sinun on ratkaistava yksin.

Unet Ystävän Suutelemisesta

Unet ystävien suutelemisesta ovat myös hyviä ja hyvin yleisiä, jos sinulla on ollut ongelmia ystäväsi kanssa, riitaa tai erimielisyyttä. Unessa kerrotaan, että kaikki järjestyy, kunhan molemmat rauhoittuvat.

Jos näet unta ystäväsi suutelemisesta hyvästien merkkinä, uni kuvastaa todennäköisesti todellista tilannetta, jossa joudut eroon hyvästä ystävästäsi.

Se on kanava, joka auttaa sinua käsittelemään eroprosessiin liittyvää surua. Jos kuitenkin uneksit suutelevasi ystävääsi niin kuin suutelisit rakastajaa, se tarkoittaa, että sinulla on salaisia tunteita tätä ystävää kohtaan.

Ehkä et ole tietoinen tällaisista tunteista tai yrität tukahduttaa ne ystävyyden nimissä.

Ehkä ystävälläsi on jo romanttinen suhde, etkä haluaisi pilata sitä.
Tämän unen pitäisi saada sinut miettimään, onko sinulla todella tällaisia tunteita vai onko kyseessä vain tilapäinen tilanne, mikä on varsin yleistä.

Unia Suudella Muukalainen

Unet tuntemattoman ihmisen suutelemisesta, henkilön, jota et ole koskaan ennen nähnyt, ovat varsin mielenkiintoisia.

Tällaiset unet heijastavat usein uneksijan seikkailunhaluista luonnetta, hänen innokkuuttaan tutkia täysin uusia asioita elämässä.

Ehkä olet kyllästynyt nykyiseen tilanteeseesi ja haluaisit kokeilla jotain uutta, jotain salaperäistä ja ehkä hieman riskialtista.

Tämä ei tietenkään ole huono asia, mutta sinun on oltava hyvin varovainen.

Unet Vihollisen Suutelemisesta

Unet suutelemisesta jonkun sellaisen henkilön kanssa, jota pidät kilpailijana tai vihollisena, voivat paljastaa todella odottamattomia asioita.

Ehkä yrität todella vakuuttaa itsellesi, ettet pidä jostakin ihmisestä, vaikka itse asiassa tunnet magneettista vetoa häneen. Ehkä se on joku, joka ei täytä “romanttisen rakkauden” kriteerejäsi, mutta joka on jollain muulla tavalla merkittävä ihminen. Ehkä se on joku, jonka kanssa riitelet, mutta kuten joskus sanotaan, vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa.

Tämä uni on ehkä luokkansa kiehtovin, koska se antaa sinulle enemmän uusia kysymyksiä kuin vastauksia.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments