Koiran Puremasta – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Koiran puremasta haaveileminen muistuttaa hyvin paljon petetyksi tulemisen tunnetta tai intuitiivista käsitystä siitä, että ympärilläsi on petoksen tunne.

Koira on uskollisuuden ja toveruuden eläinperäinen symboli, joka edustaa rohkeutta, hauskuutta, sosiaalisuutta, uskollisuutta, valppautta, älykkyyttä ja suojelua.

Jos tämä eläin puree sinua, se on merkki alitajunnasta siitä, että sinut ehkä ohitetaan tai että joku saattaa vetää mattosi pois.

Pettämistä symboloiva pureman symboli on yleismaailmallinen, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa kansallisuudesta riippumatta voi nähdä unia koiran puremasta ja saada saman merkityksen.

Kukaan ei halua tulla petetyksi, mutta usein jätämme tärkeät vihjeet huomaamatta, varsinkin jos uskomme liikaa lähimmäiseen. Tämä saa meidät usein unohtamaan itsestäänselvyyksiä.

Tällöin koiran purevasta haaveilu tulee tarpeelliseksi. Se on intuitiivisin tapamme kertoa meille, että meidän on varottava ihmisiä tai tilanteita, jotka voivat aiheuttaa meille ongelmia.

Koira ei tarkoita ainoastaan uskollista ystävää ja kumppania, vaan kreikkalaisessa mytologiassa koiraa kuvattiin useissa myyteissä, joissa se on esiintynyt muun muassa kolmipäisen Cerberoksen kaltaisissa hahmoissa, jotka symboloivat suojelua ja salaista tietoa kuolemasta ja ylösnousemuksesta.

Hänen tehtävänään on vartioida käytävää, joka vie kuolleet henkien maailmaan.

Kyllä, jos et tiedä, että koiran esiintymiselle unissamme on myös muita tulkintoja.

Koira on okkulttisen ja ennustustaidon symboli, kun se nähdään elämän ja kuoleman väliseen siirtymään liittyvänä, ihmisten sielujen oppaana matkalla paratiisiin tai helvetin porttien vartijana.

Näemme usein unia koirista, jotka viittaavat tärkeisiin siirtymävaiheisiin, olipa kyse sitten ihmissuhteistamme tai urastamme.

Rutiinien sisällä tapahtuvat elämän ja kuoleman liikkeet voivat myös tuoda koiran pintaan, erityisesti mullistusten aikaan, kuten avioliiton solmimisen, lapsen syntymän, rakastavaisten eron ja niin edelleen.

Tärkeintä on yrittää ymmärtää unta, missä olit, kenen kanssa puhuit ja ennen kaikkea sitä, mitä kehonosaa koira puri.

Saattaa tuntua hölmöltä, mutta kehon osa, jossa koira hyökkää, on hyvin tärkeä, koska jokaisella kehon alueella on erityinen merkitys unta tulkittaessa.

Haaveilla Koiran Puremasta – Merkitys Ja Unelmien Tulkinta

Koiran Puremasta - Unien Merkitys Ja Symboliikka 2
Focus dog bite wound and blood on hand. Infection and Rabies concept. Pet care and rabies prevention concept. Accidental and first aid concept. image for background, objects, copy space.

Koiran purevasta koirasta haaveileminen on yleisesti ottaen aina varoitusmerkki siitä, että on syytä pitää silmällä mahdollisia ongelmia, joita voi syntyä todellisessa elämässä.

Purema on jotain odottamatonta, joten unen tyypistä riippuen voit ymmärtää, missä tilanteessa olet vaarassa tai käymässä läpi huonoja aikoja rutiineissasi.

Koira symboloi yleensä uskollisuutta, mutta jos eläin puree jotakuta, koko merkitys muuttuu. Avain tässä on ymmärtää, että kyseessä on hyökkäys, raju purema.

Haaveilla Koirasta, Joka Puree Jalkaasi

Kun näet unta, että koira puree jalkaasi, on aina hyvä varmistaa, että teet valintoja, jotka tuntuvat sydämesi mielestä oikeilta.

Koira saattaa varoittaa sinua siitä, että olet viime aikoina kuunnellut muiden mielipiteitä ja pitänyt niitä totuutena. Purema muistuttaa sinua siitä, että olennaista on seurata omaa intuitiotasi ja tavoitella omia unelmiasi.

Jalka viittaa myös ravintoon, sillä jalat kantavat painomme kävellessämme. Siksi se, että näet unta koirasta, joka puree tätä raajaa, liittyy siihen, että sinun on vahvistettava itsetuntoasi. Vahvista sitä, mikä auttaa sinua pääsemään eteenpäin.

Investoi itsetuntemukseen ja löydä itsesi arvo uudelleen, niin et pian enää näe unta koirista, jotka purevat jalkaasi.

Jalan pureminen voi tarkoittaa myös ihmisiä, jotka estävät sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Negatiiviset ihmiset, jotka eivät halua nähdä sinun menestyvän ja pelaavat tunnepelejä pitääkseen sinut liikkeellä.

Koira, joka puree jalkaasi, on se, joka haluaa pitää sinut mukavuusalueellasi. Joku tai jokin tilanne on pakottanut sinut lykkäämään syvimpiä toiveitasi, se voi olla myös se.

Haaveilla Koirasta Joka Puree Kättäsi

Unelma koirasta, joka puree kättäsi, liittyy hyvin paljon kykyyn taistella vastaan elämäntilanteissa. Saatat tuntea itsesi voimattomaksi taistelemaan sen puolesta, mihin uskot, ja koiran symboli osoittaa sinulle, että sinun on puolustettava itseäsi enemmän.

Usko enemmän omiin mahdollisuuksiisi, sillä purema käsivarressa osoittaa, että liikkumisesi elämässä on hyvin vaikeaa, täynnä esteitä ja kieltoja, joten jätä syrjään kaikki tukahduttaminen ja tavoittele sitä, mitä todella haluat.

Käsi on kehon osa, joka vastaa käsien ojentamisesta haluttuun kohteeseen. Koira, joka puree kättäsi, varoittaa sinua siitä, että sinun on oltava sisukkaampi äläkä anna elämän mennä ohitsesi. Päinvastoin, opettele uusia strategioita, joilla voit saavuttaa tavoitteesi ja päästä vihdoin pois elämässäsi vallitsevasta ahdingosta.

Ojenna kätesi ja hanki haluamasi elämä, sillä suunnittelulla, itseluottamuksella ja uskolla sinulla on kaikki mahdollisuudet muuttaa elämäsi parempaan suuntaan.

Haaveilla Koirasta Joka Puree Vatsaasi

Jos näet unta, että koira puree vatsaasi, se liittyy odottamattomaan yllätykseen, joka saattaa tulla rutiinissasi.

Se on enemmän kuin jotain odottamatonta, se on uudenlaista tietoa, joka saa vatsasi kääntymään. Se voi johtua joko jostain hyvin kielteisestä tai kauan odotetusta myönteisestä uutisesta.

Tällaisia hetkiä varten ehdotan, että valmistaudut psykologisesti ja emotionaalisesti kaikenlaisiin uutisiin.

Valmistautunut ihminen ei palele eikä kuumene, jos hänellä on oikeat välineet käsissään. Tiedä, mikä voi tulla järkyttämään sinua epämiellyttävällä tavalla, ja valmistaudu pahimpaan, mutta toivo parasta.

Haaveilla Koirasta, Joka Puree Jalkojasi

Jalkojasi purevalla koiralla on paljon tekemistä sen kanssa, miten käsittelet elämän ongelmia. Kyse on esteistä, jotka tulevat tielle, etkä ole pystynyt voittamaan niitä.

Jalkojasi pureva koira varoittaa sinua vahvistamaan vakaumustasi. Älkää antako muiden mielipiteiden viedä itseänne, vaan tietäkää, mikä on se polku, jota seurata, ja kohdatkaa se, vaikka se olisikin täynnä koettelemuksia.

Jalkasi ovat oppaita, jotka johdattavat sinua ammatillisella ja parisuhdepolulla, ja monet tämän alan unelmien ongelmat voivat liittyä siihen, että koet vastarintaa oman polkusi valitsemisessa.

Muut eivät voi tehdä puolestasi sitä, mihin vain sinä pystyt.

Haaveilla Koirasta, Joka Puree Käsiäsi

Kun näet unta, että koira puree käsiäsi, sillä on paljon tekemistä ammatillisen asemasi kanssa. Kädet ovat vastuussa asioiden tuottamisesta, sekä sinulle että muille.

Ehkä olet väsynyt työhösi ja koira puree kättäsi ikään kuin syyttäisit itseäsi siitä, että olet jäänyt sinne.

Unelma, jossa koira puree käsiäsi, liittyy siihen, että et ole tyytyväinen siihen, mitä teet, joten ammatillinen ympäristö on tässä niin selkeä. Mutta kyse voi olla myös suhteesta, jossa et ole enää onnellinen.

Kädet, jotka vuotavat verta, ovat käsiä, jotka ovat kipeät ja joita elämä satuttaa.

Uneksia Koiran Kanssa Joka Puree Kasvojasi

Kasvot ovat käyntikorttimme, se on ensimmäinen kuva, jonka maailma meistä saa. Koiran pureminen kasvoihisi voi olla sisäinen syyllisyydentunne siitä, ettet ole ansainnut jotain parempaa tai ettet ole rakastettu.

Nämä unet ovat kuin rangaistuksia, joita annat itsellesi siitä, ettet saa haluamaasi.

Kohtele itseäsi paremmin, ole enemmän omalla puolellasi ja lakkaa rankaisemasta itseäsi huonoilla ajatuksilla ja kovilla sanoilla. Muista, että olet ihminen ja teet parhaasi.

Koiran pureminen kasvoihisi on kuin haluaisit luopua omasta identiteetistäsi, jotain, mitä vain joku, jolla on huono itsetunto, tekisi.

Jos Koira Puree Selkääsi

Koira, joka puree selkääsi, on klassinen selkään puukottamisen symboli. Petos voi olla tulossa tiellesi tai jopa oma halusi pettää joku, olipa kyseessä sitten romanttinen suhde tai jopa ystävyyssuhde.

Takana on laaja paikka, jota et näe. Toisin sanoen ihmiset voivat käyttää hyväkseen jotakin julkista tietoa sinusta, joka on kaikkien tiedossa, ja käyttää sitä sinua vastaan.

Tätä tapahtuu yleensä paljon avioliitoissa, seurusteluissa ja jopa työtovereiden välisissä työsuhteissa.

Kun näet unta, että koira puri selkääsi, sinun on kiinnitettävä kaksinkertainen huomio siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu, erityisesti kaikkein intiimeimmissä piireissä.

Joku, johon luotat, ei ehkä olekaan niin luotettava.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments