Korvavaha – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Vaha tai kerumi on nisäkkäiden korvakäytävässä muodostuva vahamainen aine. Se suojaa korvakäytävää vedeltä, bakteereilta, sieniltä ja hyönteisiltä.

Jos se on liikaa, se voi aiheuttaa ongelmia, painaa tärykalvoa tai aiheuttaa kuulon heikkenemistä jne.

Sitä tuotetaan korvakäytävän ulommassa kolmanneksessa. Korvavahaa on kahdenlaista: märkää ja kuivaa. Ensin mainittu on hallitseva tyyppi.

Koska korvat ovat hyvin herkkiä elimiä, korvakäytävän puhdistuksessa on noudatettava varovaisuutta.

Unta Korvavahasta

Unet korvavahasta eivät ole yleisiä unia, ja ne edustavat yleensä jotain, joka aiheuttaa sinulle inhoa tai hämmennystä. Se symboloi yleensä jotain negatiivista, jonka haluat poistaa elämästäsi.

Usein nämä unet kertovat jostain huonosta asiasta, jonka olet kuullut itsestäsi, tai paljastavat hämmennystä, jota tunnet jostain syystä.

Korvissa roikkuvaa vahaa pidetään merkkinä huonosta hygieniasta, ja se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sitä pidetään häpeän symbolina, josta halutaan päästä eroon tai joka halutaan piilottaa.

Tämä uni voi kertoa tunteistasi, jotka liittyvät muutoksiin, joita sinun on tehtävä itsessäsi.

Ehkä sinulla on odottamattomia kiusallisia ongelmia, joita et pysty käsittelemään helposti. Sinun voi olla vaikea hyväksyä ja uskoa, että sinulle tapahtuu jotakin.

Joissakin tapauksissa unet korvavahasta voivat viitata siihen, että olet löytänyt keinoja parantaa itseäsi ja olet tyytyväinen siihen.

Ehkä oivalsit, että teit jotain väärin, ja sait oivalluksen, kun tajusit, että jotkin asiat voidaan tehdä toisella tavalla.

Joskus uni korvavahasta voi viitata siihen, että sinun on kuunneltava, mitä muilla on sanottavaa sen sijaan, että luottaisit vain heidän mielipiteisiinsä.

Uni korvavahasta voi kuvata sinua henkilönä, joka hallitsee ja manipuloi jossakin määrin ja yrittää vaikuttaa muihin, jotta he tekisivät, mitä sinä haluat.

Joissakin tapauksissa korvavaha unessa voi olla merkki tarpeesta kypsyä ja tulla vastuullisemmaksi.

Nämä unet viittaavat usein petokseen tai petokseen, ja ne ovat varoitusmerkkejä siitä, että uneksijan on oltava varovainen ympärillään olevien ihmisten kanssa.

Joskus korvavaha unessa voi olla merkki siitä, että kuulet tai saat huonoja uutisia. Nämä unet liittyvät usein siihen, että kuulet jotain epämiellyttävää, joka saa sinut tuntemaan inhoa tai häpeää tai aiheuttaa jonkin muun vastaavan tunteen.

Joskus ne osoittavat kieltäytymistä totuuden kuulemisesta jossakin tilanteessa (jota symbolisesti edustaa korvien täyttyminen korvavahalla).

Nämä unet symboloivat usein syyllisyyden ja häpeän tunteita jostakin asiasta. Ne ovat usein merkki epävarmuudesta, jota tunnet jostain syystä.

Ehkä et koskaan tunne itseäsi tarpeeksi hyväksi ja epäilet jatkuvasti kykyjäsi. Ehkä sinulla on ongelmia itsetuntosi ja arvosi kanssa, etkä rakasta itseäsi niin paljon kuin pitäisi. Nämä unet voivat olla hyvin paljastavia.

Saatat tuntea itsesi arvottomaksi jonkun läsnä ollessa, ja uni osoittaa sen, jotta ymmärtäisit syyt tällaisiin tunteisiin, joiden avulla voit tehdä tarvittavat muutokset asenteeseesi.

Tämä uni on usein alitajunnan muistutus siitä, että sinun on alettava työskennellä itseluottamuksesi ja itsetuntosi eteen ja rakastettava itseäsi sellaisena kuin olet. On tärkeää työskennellä näiden uskomusten parissa ja muuttaa täysin kuva, joka sinulla on itsestäsi.

Joissakin tapauksissa unet korvavahasta voivat olla muistutus siitä, että sinun on lopetettava juoruilu muista.

Ehkä sinulla on taipumus puhua toisten ihmisten vioista tai asioista, joista et pidä heissä, ja tätä edustaa symbolisesti korvavaha, josta näit unta ja joka ryömii ulos korvistasi tai muista ruumiinosista.

Korvavaha symboloi yleensä jotain inhottavaa, ja juorut voivat olla hyvin epämiellyttäviä.

Usein nämä unet viittaavat siihen, että joku sanoo sinusta ikäviä asioita ja saa tietää siitä.

Joissakin tapauksissa unet korvavahasta voivat viitata kommunikaation estymiseen ja ongelmiin kommunikoida tiettyjen ihmisten kanssa.

Ehkä sinulla on ongelmia toisten kuuntelemisessa, ja tämä aiheuttaa ongelmia ja väärinkäsityksiä.

Unelmointi Korvavahasta – Merkitys Ja Symboliikka

sonhar com cera de ouvido

Korvavahasta on olemassa monia erilaisia skenaarioita, ja niillä kaikilla on erilaisia merkityksiä riippuen unen muista yksityiskohdista.

Alla on joitakin niistä:

Uneksia keltaisesta korvavahasta – Jos olet nähnyt unta keltaisesta korvavahasta, olipa se sitten sinun tai jonkun muun, tämä uni voi olla varoitusmerkki mahdollisesta petoksesta tai petoksesta, jonka on tehnyt joku, jota pidät läheisenä ja luotettavana tai joku, josta et välitä paljon.

Sinun tulisi olla varovainen, koska saatat kärsiä vahinkoa kyseisen henkilön toimista.

Haaveilla vahan vetämisestä jonkun korvista – Jos olet nähnyt unta vahan vetämisestä jonkun korvista, tämä uni ei ole suotuisa merkki. Se osoittaa yleensä energistä luonnettasi. Olet luultavasti henkilö, jolla on taipumus tyrkyttää mielipidettäsi muille ja saada muut toimimaan haluamallaan tavalla.

Sinulla saattaa olla hallitseva ja kontrolloiva persoonallisuus, joka ärsyttää ihmisiä ympäristössäsi.

Saatat jopa olla tietoinen tästä, mutta et yleensä suunnittele muutoksia persoonallisuuteesi.

Et juurikaan välitä siitä, häiritseekö käyttäytymisesi muita ihmisiä, koska sinulla on tapana toimia niin kuin sinusta sillä hetkellä tuntuu.

Uneksia jonkun korvavahasta – Jos olet nähnyt unta jonkun korvavahasta, tämä uni on yleensä varoitusmerkki, joka viittaa erimielisyyksiin ja riitoihin tulevaisuudessa, mahdollisesti uneksimasi henkilön kanssa.

Tämä uni voi paljastaa jonkun vihamielisen asenteen sinua kohtaan sekä aggressiivisen viestinnän.

Tämä henkilö todennäköisesti ärsyttää sinua paljon, eikä kestä kauan, ennen kuin joudut riitaan hänen kanssaan.

Unelma korvavahan näkemisestä – Jos näit unta korvavahan näkemisestä, tämä uni on varoitusmerkki, joka yleensä osoittaa, että joku saattaa yrittää pettää sinut tai muulla tavoin vahingoittaa sinua.

Tämä voi tarkoittaa, että joku on jo pettänyt sinut ja että tulet pian tietoiseksi tästä.

Tämä uni voi olla varoitus siitä, että sinun on oltava hyvin valpas, kun teet paperitöitä ja allekirjoitat asiakirjoja, koska joku voi yrittää huijata sinua allekirjoittamaan jotain mahdollisesti riskialtista.

Ole tietoinen työtovereidesi käyttäytymisestä, sillä jotkut heistä eivät ajattele sinun etuasi. Sinua voidaan helposti syyttää jostain, joka voi mahdollisesti pilata maineesi.

Ehkä joku työpaikalla yrittää ohittaa asemasi, ja olet valmis tekemään mitä tahansa saavuttaaksesi tämän tavoitteen.

Joskus tämä uni osoittaa, että joku läheisesi piilottelee sinulta tärkeitä asioita ja tuottaa sinulle suuren pettymyksen toiminnallaan.

Haaveilla vahaa korvissa – Jos olet nähnyt unta siitä, että korvasi ovat täynnä vahaa, tämä uni on mahdollisesti varoitusmerkki. Se osoittaa yleensä jonkinlaista vahinkoa, josta saatat kärsiä lähipäivinä.

Kyse voi olla jonkin tärkeän tavaran katoamisesta tai jostain suuresta laiterikosta, jonka korjaaminen maksaa paljon.

Menetys ja vahingot voivat olla syy suunnitelmien muuttamiseen ja suunniteltujen rahojen uudelleen suuntaamiseen johonkin muuhun tarkoitukseen.

Korvavaha unessa voi olla myös merkki siitä, että sinua nolottaa jokin tekosi, josta muut saivat tietää.

Unta vahan pyyhkimisestä korvista – Jos olet nähnyt unta vahan pyyhkimisestä korvista, tämä uni on yleensä varoitus. Ehkä jokin, jonka odotit olevan loistavaa työtä, osoittautuu pettymykseksi, tai saatat tehdä virheitä ja tuottaa pettymyksen muille.

Unelma vahan puhdistamisesta korvista voi usein olla merkki uutisista, jotka eivät olekaan niin huonoja kuin odotit.

Tämä uni paljastaa myös, että olet vastuuntuntoinen ihminen, joka pitää itsestään hyvää huolta.

Pidät luultavasti erittäin hyvää huolta henkilökohtaisesta hygieniastasi ja ulkonäöstäsi ja haluat näyttää ja olla täydellinen sanan kaikissa merkityksissä.

Haaveilla jonkun toisen korvavahan puhdistamisesta – Jos olet nähnyt unta jonkun toisen korvavahan puhdistamisesta, tämä uni on usein merkki tylsyydestä, jonka voit pian kokea.

Se voi myös viitata kohtaamiseen tylsän ihmisen tai tylsän ihmisryhmän kanssa, jonka kanssa et halua hengailla.

Haaveilla huolellisesta korvavahan puhdistamisesta – Jos uneksit olevasi hyvin varovainen puhdistaessasi korvavahaa, tämä uni on hyvä merkki, joka viittaa itsetyöhön ja itsensä parantamiseen.

Joskus tämä uni osoittaa, että saat lähitulevaisuudessa hyviä uutisia, jotka tekevät sinut hyvin onnelliseksi.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments