Lapsi – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Kun näemme unta lapsesta, meidän on ymmärrettävä kaksi erillistä asiaa, joista ensimmäinen on se, että jos meillä on lapsi todellisuudessa tosielämässä, ja toinen on se, että jos tämä lapsi esiintyy vain unissa.

Tässä on muistutus siitä, että molemmissa hypoteeseissa unessa puhutaan samasta merkityksestä, joka on meidän affektiivinen maailmamme.

Miten olet hoitanut tunnemaailmaasi? Vaikka olisit sinkku, on tärkeää antaa itsellesi ilon ja nautinnon hetkiä.

Tämä ajanjakso, jolloin näet unta lapsesta, liittyy paljon sisäiseen tarpeeseesi luoda yhteyksiä uusiin ihmisiin, rakastaa itseäsi enemmän ja nauttia enemmän ilon hetkistä itsesi kanssa.

Nämä ovat avainsanoja sinulle tällä hetkellä, työstä itsetuntoasi, työstä kykyäsi luoda kiintymystä ja tietysti sitä, miten on vetovoimasi, kun on kyse mahdollisen rakkauskumppanin houkuttelemisesta.

Kun haaveilemme lapsesta, meidän on tarkasteltava sisäistä maailmaamme ja ymmärrettävä, kohtelemmeko itseämme hyvin. Monesti hylkäämme unelmamme toisen hyvinvoinnin vuoksi tai siksi, että uskomme valheisiin, joita meille on kerrottu koko elämämme ajan.

Tiesitkö, että unelmiesi hylkääminen aiheuttaa pitkällä aikavälillä vain lisää turhautumista?

Totuus on, että nämä unet tuovat meille viisautta siitä, että meidän on pidettävä enemmän huolta sisäisestä puutarhastamme, ja että itsetuntomme kasvattaminen tällaisina hetkinä on jotain perustavanlaatuista.

Opettele siis kuuntelemaan intuitiotasi ja huomaamaan, miten sydämesi voi, mitä se tarvitsee tällä hetkellä, jos se tarvitsee lepoa, niin lepää, jos se tarvitsee lisää levottomuutta, mene myös sen perässä.

Se, mitä et voi tehdä, on seistä paikoillaan ja miettiä hiehon kuolemaa, kun elämä juoksee edessäsi.

Tämä ajanjakso lupaa olla aikaa, jolloin olet hyvin kiinnostunut itsestäsi huolehtimisesta, siitä, miten kohtelet itseäsi, ja siitä, miten voit edelleen toteuttaa toiveitasi.

Kyllä, voit ja sinun pitäisi tehdä liikkeitä, jotka auttavat sinua luomaan näitä ilon ja kiintymyksen hetkiä elämääsi.

Jos olet äiti, avainasemassa on suhteesi uudistaminen lapseen.Unessa pyydetään sinua puhumaan lapsesi kanssa enemmän omasta elämästäsi ja henkilökohtaisista tarpeistasi.

Monesti pysymme hiljaa suhteessa, joka voisi sujua paljon paremmin, mutta pelkäämme näyttää siltä, että vaadimme jotain, vaikka itse asiassa haluamme vain tuntea itsemme rakastetummiksi.

Kun olemme äitejä, pelkäämme olla liian tunkeilevia. Päästä irti näistä ajatuksista ja mene sen jälkeen puhumaan lapsellesi.

Unelmoida Lapsista – Merkitys Ja Unelmien Tulkinta

Lapsi - Unien Merkitys Ja Symboliikka 2

Kun näemme unta lapsistamme, se voi olla merkki siitä, että tarvitsemme paljon enemmän hellyyttä kuin mitä saamme rutiininomaisesti.

Kyllä, lapsi symboloi kaikkea sitä intohimoa elämää kohtaan, kaikkea sitä rakkautta, joka syntyy lapsen syntymän kautta. Jos jotenkin tunnemme, että emme saa vastakaikua, uni tulee muistuttamaan meitä siitä, että meidän pitäisi pitää tätä asiaa silmällä.

Unet lasten kanssa kertovat paljon siitä, miltä meistä tuntuu sisäisesti, millainen affektiivinen maailmamme on, onko se hylätty, kylmä vai onko se täynnä lämpimiä hetkiä ja muuta vastaavaa.

Tärkeintä on ymmärtää, että muutosvoima on käsissämme, joten älä pysähdy paikallasi, vaan puhu lapsellesi, jotta molemmat ymmärtävät toisiaan ja voivat saada aikaan parhaan mahdollisen suhteen.

Unelma Pojasta Kotona

Kun näemme unta, että lapsemme on kotona, se voi olla merkki siitä, että on tullut aika työskennellä täydellä voimalla perheen roolien uudistamiseksi.

Näyttää siltä, että nyt on erinomainen aika tarkastella suhdettanne uusin silmin, uudistumisen silmin tulevia vuosia varten.

Äiti-lapsi-suhde on prosessi, joka rakentuu pikkuhiljaa, joten on tärkeää, että olet ajoittain valmis sopimaan lapsesi kanssa, jotta suhteeseen saadaan parannuksia.

Olennaista on, että olet avoin kokeilemaan uusia asioita tässä suhteessa, opit muotoilemaan uudelleen tottumuksiasi, kuuntelet poikaasi ja hänen kysymyksiään.

Itse asiassa nyt on hyvä aika tehdä nämä muutokset, jotka parantavat suhdettanne huomattavasti.

Unelma Lapsesta Sairaalassa

Kun näemme unta sairaalassa olevasta lapsesta, tämä kertoo siitä, että perhesuhteemme voi olla laskettu päivien aikana. Kyllä, tämä on klassinen merkki sellaisista häiriintyneistä suhteista, joista ei tunnu enää löytyvän ulospääsyä.

Jos suhteesi lapseen sujuu näennäisesti hyvin, mutta näet unta, että lapsesi on sairaalassa, ehkä sinun pitäisi puhua hänelle, sillä hän saattaa tuntea itsensä väärinymmärretyksi tai jotain sellaista.

Tämänkaltaiset unet syntyvät, jotta olisimme tarkkaavaisia lastemme kanssa, erityisesti niiden, jotka eivät pysty paljastamaan tunteitaan. He voivat pitää paljon sisällään.

Vinkkinä tässä on, että sinun on puhuttava heille enemmän ja oltava avoin kuulemaan, mitä heidän mielestään suhteen on muututtava, jotta siitä tulisi jotain parempaa.

Unelma Pojasta, Joka Menee Töihin

Kun näet unta siitä, että lapsesi menee töihin, se voi tarkoittaa, että sinun on tehtävä pieniä muutoksia parisuhteessasi. Ehkä ette pääse yhteisymmärrykseen tietystä asiasta, joten hyödyntäkää tämä suotuisa ajanjakso toiveiden ja odotusten sovittamiseen.

Usein meistä tulee liian jäykkiä, ja kun unelmoimme, että lapsi menee töihin, tämä voi puhua olla joustavampi.

Vaikka jokin asia suhteessa ei olekaan mennyt niin kuin olimme suunnitelleet, se ei tarkoita, ettei se voisi tapahtua. Velvollisuutemme on luoda mahdollisuuksia unelmillemme, joten kääri hihat ja ryhdy toimeen.

Unelma Lapsesta Juhlissa

Kun näemme unta pojastamme juhlissa, se voi paljastaa, että meidän on pidettävä enemmän hauskaa, sillä olemme niin kiinni rutiineissamme, että jäämme lopulta pois hauskoista ja iloisista hetkistä.

Unelma, jossa lapsi on juhlissa, saattaa jopa kertoa sinulle, että sinun on uudistettava avioliittoasi hänen miehensä kanssa.

Avioliitto ei perustu vain siihen liittyviin velvollisuuksiin, vaan myös siihen, että voitte nauttia ja pitää hauskaa elämässä yhdessä. Jos et saa sitä, se tarkoittaa, että sinun on opittava päästämään irti enemmän ja virtaamaan elämän mukana.

Kun puhumme äiti-lapsi-suhteesta, haluamme usein näytellä roolia, mikä tekee meistä hyvin jäykkiä, ja tämä saa todellisen minämme jäämään piiloon.

Hyvät äiti-lapsi-suhteet syntyvät rehellisten ja totuudenmukaisten keskustelujen pohjalta.

Unelma Pojasta Julkisella Paikalla

Kun unelmoimme pojasta julkisella paikalla, se kertoo paljon halukkuudestamme auttaa poikaamme rakentamaan jotakin.

Saattaa olla, että haluamme auttaa häntä enemmän kotitehtävissä tai auttaa häntä pääsemään haluttuun yliopistoon.

Äiti, joka haluaa olla kumppanina lapsensa kanssa, on harvinainen asia, ja jos sinulla on tällaisia toiveita, voit vapaasti ilmaista ne.

Unelma Pojasta Hautausmaalla

Kun näemme unta lapsestamme hautausmaalla, sillä on paljon tekemistä sen kanssa, miten tarkastelemme perhesuhteitamme.

Saattaa olla, että suhtaudumme asiaan pessimistisesti ja ajattelemme, että ulospääsyä ei enää ole ja että paras ratkaisu olisi ero. Mutta onko tämä totta?

Oletko tarkastellut ongelmaa kaikista näkökulmista?

Oletko huomannut, jos sinä olet se, joka ei kuuntele lapsesi ongelmia, tai jos lapsesi on muuttumassa väkivaltaiseksi eikä edes halua puhua kanssasi?

Tärkeintä on antaa kaikille aikaa tehdä oma osuutensa ja muuttaa se, mitä on muutettava. Muutos ei tapahdu yhdessä yössä, mutta sinun on opittava odottamaan.

Jos olette jo puhuneet siitä, mikä menee pieleen, ja kumpikin on sitoutunut muuttumaan, teidän on parasta olla kärsivällisiä, jotta voitte molemmat saada suhteen kuntoon.

Unelma Kotoa Lähtevästä Pojasta

Tämä enne ei ole yksi parhaista, koska se voi todella puhua sisäisestä halusta, jonka lapsesi tuntee lähteä kotoa.

Voi olla, että hän ei sano sitä selvästi, mutta syvällä sisimmässään hän saattaa kantaa surua tai tuntea itsensä onnettomaksi.

Totuus on se, että hyvä keskustelu olisi ihanteellinen ratkaisu, jotta kaikki saataisiin julki.

Toinen merkitys on se, että olet ehkä loukkaantunut hänen kanssaan etkä pysty ratkaisemaan tätä ristiriitaa, vaan loukkaantuminen on edelleen rinnassasi.

Jos siis poikasi ei ole se, joka kantaa kaikkea tätä painolastia ja ratkaisemattomia asioita, on sinun vastuullasi ratkaista kaikki tämä sisäinen ristiriita, jota tunnet suhteessa poikaasi.

Loppujen lopuksi ainoa toimiva ratkaisu olisi se, että te kaksi istuisitte alas ja keskustelisitte suhteesta, jotta pääsisitte yhteisymmärrykseen siitä, miten tämä äiti-lapsi-suhde voidaan pelastaa.

4.5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments