Meikistä – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Meikin symboli liittyy siihen, että me peitämme kasvomme näillä kerroksilla, mikä tarkoittaa, että peitämme aina todelliset kasvomme.

Tämä voi olla unessa yleinen merkki siitä, että olemme kaukana todellisesta itsestämme ja että monet asiat peittävät todelliset halumme, uskomuksemme ja kaipauksemme.

Aina kun näet unta meikistä, muista nähdä unen koko asiayhteys, jotta ymmärrät perusteellisesti, mitä sanotaan.

Unien meikki kertoo paljon siitä, miten piilottelemme itseämme elämäntilanteissa, mikä lopulta rajoittaa suoritustamme maailmassa.

Unissa meikin värillä voi myös olla erilainen merkitys kullekin sävylle, jos meillä on tummempi meikki, se voi tarkoittaa, että meidän on kerättävä itseämme hieman enemmän.

Päinvastoin, jos meikki on vaaleampi, se voi olla merkki siitä, että kannattaa alkaa paljastaa itseään enemmän ja paljastaa sisäinen hehku useammin.

Kun meikkaamme itsemme, laitamme yhteiskunnan eteen uuden naamion, jotain miellyttävämpää ja mukavampaa, kyllä, meikki tuo mukanaan tämän mukavuuden tunteen.

Yleensä unissa asetumme puolustamaan mukavuusaluetta, kun huomaamme meikkaavamme.

Klassisen meikkisymboliikan lisäksi on hyvä puhua myös paikoista, joissa olet unessa, sillä myös sillä on suuri merkitys.

Meikin symboliikka kertoo, mitä me teemme itsellämme, ja paikka osoittaa, millä elämänalueella erityisesti toimimme.

Siksi unen koko asiayhteyden muistaminen on niin tärkeää, koska vain silloin voit tulkita sitä laajalla näkemyksellä.

Sen lisäksi, että meikki on väline, joka luo meille naamion, se myös estää muita pääsemästä lähemmäs meitä intiimimmällä tavalla.

Seuraavista esimerkeistä näet, että meikki ja sen merkitys muuttuvat sen mukaan, missä ympäristössä olemme. Merkit ovat mahdollisimman moninaisia, ja niiden merkitykset vaihtelevat positiivisesta negatiiviseen merkitysspektriin.

Tiedän, että unta on vaikea muistaa heti herättyään, mutta jos olet sellainen ihminen, jolla on hyvä kyky muistaa unia, on hyvä tehdä tutkimusta.

Haaveilla Meikistä – Merkitys Ja Unelmien Tulkinta

Meikistä - Unien Merkitys Ja Symboliikka 2

Kun näemme unta siitä, että meikkaamme, se on aina merkki siitä, että alitajuntamme paljastaa, että meillä on taipumus kääntyä pois ongelmista viattomasti, ikään kuin ne yhtäkkiä katoaisivat.

Pysymme mukavuusalueellamme ja vältämme ristiriitoja ja tapojen muutoksia, jotka käynnistäisivät rutiinimme.

Meikistä haaveilemisella on paljon tekemistä taipumuksemme piiloutua mukavan elämänkerroksen alle, takertua menneisyyden tapoihin ja tottumuksiin, jotta maailma ei saisi tietää, keitä me todella olemme.

Nyt on oikea aika purkaa meikillä ne unityypit, joista olet nähnyt unia, niin on helpompi ymmärtää, mikä hetki on edessäsi.

Unelma Punaisesta Meikistä

Punaisella on useita symboleja, joista tunnetuimpia ovat veri ja intohimo.

Kun näet unta punaisesta meikistä, se osoittaa, että olet peittänyt maailmalle kaikki muutospotentiaalisi.

Kaikki sisäinen voimasi ja halusi luoda uusia vaihtoehtoja häviävät, koska et usko itseesi.

Punaisella on tekemistä sielun tulen kanssa, joten huomaat kohtaavasi tilanteita, joista ei mielestäsi ole ulospääsyä, mutta jos todella uskoisit, että se on mahdollista, ehkä ihmeitä tapahtuisi.

Punainen voi puhua myös taisteluista ja suruista, varmista, ettet kanna selässäsi liikaa tuskaa ja näytä maailmalle vain hyviä asioita.

Jos teeskentelet olevasi kunnossa, kun olosi on huono, se vain saa sinut ahdistamaan itsesi, ja lopulta kaikki intohimosi loppuu ajan myötä tällaiseen tukahduttamiseen.

Unelma Valkoisesta Meikistä

Valkoinen symbolisoi jotain puhdasta, viatonta ja täynnä hyveellisyyttä. Kun käytämme tätä meikkiä unessa, on hyvä olla tietoinen siitä, miten näemme maailman.

Jos olet sitä tyyppiä, joka näkee kaikessa vain hyvää, äärimmäisen positiivista, on ehkä aika olla realistisempi ja ymmärtää, että elämässä on ylä- ja alamäkiä.

Älä anna itsellesi uskoa, että asiat järjestyvät aina. Monesti turhautumisemme johtuu siitä, että elämme mukavissa illuusioissa.

Valkoinen meikissä viittaa siihen, että alat nähdä elämää realistisemmin ja vähemmän illuusioita.

Lakkaa siis piiloutumasta optimistisen ihmisen kuvan taakse 24 tuntia vuorokaudessa ja tiedä, että kaikella elämässä on kaksi puolta.

Unelma Mustasta Meikistä

Kun haaveilemme mustasta meikistä, se on ihanteellinen aika alkaa virrata enemmän elämässä ja olla vähemmän ankara itsellemme.

Joskus aloitamme itsekritiikin ja perfektionismin kierteen, joka ei johda mihinkään, vaan aiheuttaa meille itse asiassa syvää surua ja lannistumista.

Kun näemme unta mustasta meikistä, näemme, että alitajuntamme kertoo meille, että meidän on vältettävä tätä tummaa ja tiheää auraa, johon meillä on taipumus juuttua.

Jos olet nähnyt unta, että käytät meikkiä, joka on raskaasti tummien sävyjen sävyttämä, ehkä sinun on aika oppia, että elämä voi olla hauskempaa ja vähemmän raskasta.

Hyödynnä hetki ja luo uusia tapoja, joiden avulla voit olla onnellisempi ja vähemmän esimerkiksi ongelmien, huolien ja epäilyjen vallassa.

Unelma Meikistä Kotona

Kun näemme unta siitä, että meikkaamme kotona, se viittaa siihen, että piilotamme todellisen identiteettimme ympärillämme olevilta ihmisiltä.

Monesti meidän on sopeuduttava tilanteisiin, joissa meillä on myrkyllisiä ja hyväksikäyttäviä perheenjäseniä, ja siksi alamme käyttää naamioita. Ehkä unet viittaavat näihin tilanteisiin.

On kuin symboli puhuisi meille unissamme.

Jos et voi vielä poistua näistä ympäristöistä, on mielenkiintoista jatkaa tämän naamion käyttöä, jos se jotenkin suojaa sinua tappeluilta tai sekaannuksilta.

Mutta tiedä, että ennemmin tai myöhemmin se vaikuttaa sinuun niin, ettet enää tunne oloasi mukavaksi omassa nahassasi.

Tulee aika, jolloin sinun on omaksuttava todellinen identiteettisi, ja sitä varten tarvitaan hyvä annos suunnittelua ja itseluottamusta.

Unelmoida Meikillä Kadulla

Jos unelmoit meikistä kadulla, sillä on paljon tekemistä sen kanssa, miten näytät itsesi maailmalle.

Yleensä tällaisia unia näkevät ihmiset, joilla on kaksoiselämä. Käyttäydyt esimerkiksi yhdellä tavalla kotona ja toisella tavalla töissä.

Katu tarkoittaa tässä kaikkea kodin ulkopuolista maailmaa, joka voi olla joko töissä, koulussa tai yliopistossa.

Näin ollen, kun näet unta meikistä kadulla, on aina hyvä ottaa huomioon, että sinut saatetaan löytää, koska tällaista unta pidetään merkkinä.

Voi olla, että teet hienosti työtä, kun sinulla on useita kasvoja, mutta voi myös olla, että pian joku huomaa, että teeskentelet sitä hyvin.

Unelma Meikistä Kaupoissa

Kun näet unta, että olet ostoksilla kaupassa ja huomaat olevasi meikkien ympäröimä, se on merkki siitä, että arkiset asiat saattavat häiritä sinua liikaa.

Tämäntyyppiset unet viittaavat siihen, että on aika syventyä itsetuntemukseen, elämän tarkoitukseen ja niin edelleen liittyviin kysymyksiin. Loppujen lopuksi kaikki viittaa siihen, että sinusta on tulossa pinnallinen ja eksyt valintoihin, jotka eivät hyödytä sinua millään tavalla.

Muista, että meikki on naamio.

Monet naamiot painavat liikaa ja päättävät elämämme. Siksi aina kun näemme unta, että olemme meikkikaupoissa, se viittaa siihen, että haluamme mieluummin häiritä itseämme kuin kohdata ongelmat sellaisenaan.

Elämässämme on aikoja, jolloin saamme itsemme kiinni siitä, että kulutamme rahaa turhaan, ostamme turhia asioita, emmekä huomaa, että aika kuluu ja elämäntarkoituksemme jäävät unohduksiin laatikkoon.

Meikistä kaupassa haaveileminen toimii jopa henkisenä kehotuksena, että sinun on otettava yhteys parhaaseen versiosi ja karsittava pois liiallisuudet ja tarpeettomat asiat, joihin saatat olla yhteydessä tällä hetkellä.

Unelma Vanhasta Meikistä

Kun näet unta vanhasta meikistä, joka on halkeillut, se kertoo paljon siitä, että äkillinen muutos on tapahtumassa.

Meikki symbolina on hyvin kulunut naamio, ja jos se on unessa vanha ja craquelé, se on selvä merkki siitä, että sinun ei enää tarvitse piiloutua.

Sinun on aika lopettaa itsesi ja ympärilläsi olevien huijaaminen, sillä kaikki viittaa siihen, että elämässäsi on meneillään uudistumisen vaihe.

Ehkä lähestyt haastavaa ikää, kuten kolmekymmentä tai neljäkymmentä vuotta, ja tämä paljastaa, että uusi haasteiden ja nautintojen vuosikymmen lähestyy.

Kummassakin tapauksessa tunnet olosi uudistuneemmaksi, kun astut uuteen maailmaan, joka on täynnä erilaisia mahdollisuuksia elämässä.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments