Musta Koira – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Koirien symboliikka on yleistä kaikkialla maailmassa, sillä koirat ovat ensimmäisiä eläimiä, joiden kanssa ystävystyimme. Kauan sitten, jo esihistoriallisella ajalla, koirat alkoivat elää ihmisten rinnalla. Nämä hämmästyttävät eläimet ovat kautta historiamme olleet meille suureksi avuksi, ja ne ovat sitä edelleen.

Jotkut parhaista esimerkeistä näiltä uskollisilta, vahvoilta ja rakastettavilta eläimiltä saamastamme avusta ja tuesta löytyvät kaikkein vaikeimmista ympäristöistä ja vaativimmista tilanteista.

Pohjoisella pallonpuoliskolla ihmiset ovat vanhastaan käyttäneet koiria, kuten siperianhuskyja tai alaskanmalamuutteja, kuljetukseen ja vastaaviin tarkoituksiin.

Bernhardinuskoiria on käytetty pelastustehtävissä pelastamaan eksyneitä tutkimusmatkailijoita, kiipeilijöitä tai muita jäiseen erämaahan eksyneitä ihmisiä. Saksanpaimenkoirat tunnetaan yleisesti luotettavina poliisikoirina.

Joitakin muita rotuja on käytetty vammaisten ihmisten auttamiseen tai terapiaeläiminä.

Koirarotujen joukossa on monia muitakin mielenkiintoisia esimerkkejä.

Koirat ovat olleet rinnallamme muinaisista ajoista lähtien. Ne ovat auttaneet meitä metsästämään, löytämään ruokaa ja suojaa sekä liikkumaan maalla. Nykyään ne ovat edelleen uskollisia kumppaneitamme. Koiria pidetään parhaina ystävinämme, ja ne ovat edelleen yksi suosituimmista lemmikkieläimistä.

Niillä on kuitenkin myös rikas ja inspiroiva symboliikka, ja niille on annettu monia yliluonnollisia ja legendaarisia voimia. Erilaisissa perinteisissä käsityksissä on monia legendaarisia ja myyttisiä koiria.

Jotkut niistä ovat hyviä ja positiivisia henkiä, kun taas joillakin legendaarisilla koirilla on pimeä puolensa.

Tässä artikkelissa puhumme mustien koirien symboliikasta unissa.

Analysoimme mustan koiran motiivin merkityksiä unissa, mutta ennen kuin jatkamme, esittelemme erityisen myyttisen mustan koiran brittiläisestä kansanperinteestä. Siitä voi olla hyötyä unien analysoinnissa.

Myyttiset Mustat Koirat

Mustina koirina esiintyvät legendaariset olennot ovat legendaarisia ja vaarallisia eläimiä, joita esiintyy brittiläisessä kansanperinteessä. On olemassa kymmeniä kertomuksia näiden demonisten koirien näkemisestä ja vielä enemmän taikauskoja ja tarinoita niistä.

Tämä pelottava olento on mielenkiintoinen motiivina, varsinkin jos näet unta vihaisesta mustasta koirasta. Hänet voitiin tavallaan samaistaa häneen.

Mustat koirat ovat pahoja henkiä, jotka esiintyvät lukuisissa brittiläisissä kansantarinoissa. Niiden sanotaan ilmestyvän vain öisin, ja ne ovat enneunia kurjuudesta, epäonnesta, kuolemasta ja negatiivisista asioista ja tapahtumista yleensä.

Mustat koirat, jotka yhdistetään pimeyteen ja kuolemaan, esiintyvät useissa Euroopan kansantarinoissa ja legendoissa.

Esimerkiksi Garmr norjalaisessa mytologiassa, walesilainen Annwn ja luultavasti suosituin Cerberus muinaiskreikkalaisessa mytologiassa. Nämä legendaariset olennot liittyvät Tuonelaan, ja ne nähdään aina yhteydessä pimeyden voimiin.

Brittein saarten kansantarinoissa mustat koirat nähdään useimmiten pahoina, ilkeinä ja vahingollisina.

On kuitenkin olemassa muutamia esimerkkejä tarinoista, joissa nämä mustat koirat nähdään pikemminkin suojelevina henkiolentoina ja oppaina kuin negatiivisina ja pimeyden synkkinä olentoina.

Musta Koira Unissa

Musta koira unissa ei ole erityisen yleinen motiivi, mikä tekee sen unisymboliikasta entistä vahvempaa ja mahdollisesti suorempaa. Musta koira unessa edustaa useita asioita, joista useimmat liittyvät läheisesti uneksijan persoonallisuuteen, ominaisuuksiin ja käyttäytymiseen.

Toisaalta mustat koirat unissa edustavat muita tekijöitä, jotka muokkaavat uneksijan valveillaoloa.

Yleisimmin mustat koirat unissa edustavat jonkun persoonallisuuden piilevää osaa, “pimeää” puolta tai tärkeimpiä liikkeellepanevia voimiamme, intuitiota ja vaistoja.

Toisissa tapauksissa mustat koirat voivat mahdollisesti edustaa asioita, joita pelkäämme, meille sattuneita negatiivisia tapahtumia tai muuta vastaavaa.

Mustat koirat edustavat myös ainutlaatuisuutta, salaperäisyyttä, salaisuuksia ja kaikkea, mikä on harvinaista ja siksi kiehtovaa.

Unet Mustan Koiran Näkemisestä

Mustan koiran näkeminen unessa tarkoittaa, että sinua kiehtovat pimeät ja kielletyt asiat, jotka ovat sinulle tuskin saavutettavissa.

Olet aina ollut kiinnostunut henkisyydestä ja asioista, jotka ovat tavallisen ihmisen ymmärryksen ulkopuolella; musta koira symboloi tarvettasi salaperäisiin, piilotettuihin asioihin, jotka ovat tavallisen elämän ulottumattomissa.

Ole hyvin varovainen sen kanssa ja yritä olla eksymättä pimeille poluille.

Toisaalta musta koiramotiivi voi symboloida tarvetta erottua massasta.

Sinulla on erityinen maku; pidät eksentrisistä, epätavallisista ja jopa järkyttävistä asioista. Näytät ulkoisesti synkältä, mutta olet hyvin luova. Sinun on löydettävä kanava, jolla voit ilmaista kykyjäsi ja ainutlaatuisuuttasi.

Unia Ystävällisestä Mustasta Koirasta

Jos näet unta ystävällisestä mustasta koirasta tai leikit sen kanssa, se tarkoittaa, että olet rauhassa sisäisen itsesi kanssa. Olet hyvässä tasapainossa vaistojesi, intuition ja järjen kanssa.

Tämä uni tarkoittaa, että pystyt hallitsemaan heikkoutesi ja hyödyntämään niitä. Tämä uni viittaa siihen, että olet tietoinen puutteistasi tai että tulet tietoiseksi niistä.

Tässä mielessä tämä uni on myönteinen uni; se on ohjaava merkki. Tämän unen pitäisi auttaa sinua oppimaan lisää itsestäsi ja parantamaan negatiivisia puoliasi.

Ystävällinen musta koira unessa symboloi heikkouksiesi hyväksymistä; jos leikit koiran kanssa tai silität sitä, se tarkoittaa, että sinun on paljon helpompi hyväksyä itsesi sellaisena kuin olet.

Yleisesti ottaen se on hyvä uni.

Unet Vihaisesta Mustasta Koirasta

Jos näet unta aggressiivisesta, vihaisesta mustasta koirasta, se tarkoittaa jotain täysin päinvastaista kuin edellä mainittu. Tämä unelma tarkoittaa, että et halua hyväksyä sitä, ettet ole täydellinen ja että sinulla on puutteita, heikkouksia ja piirteitä, joita sinun pitäisi työstää.

Olet hyvin tietoinen tästä, mutta sinun on vaikea myöntää sitä. Olet ristiriidassa oman itsesi kanssa. Jos joku arvostelee sinua, puolustat itseäsi hyökkäämällä muita vastaan.

Tämä uni kuvastaa myös sisäisiä demoneitasi; on asioita, jotka häiritsevät sinua todellisuudessa ja saavat sinut hyvin vihaiseksi. Tunnet olevasi avuton hallitsemaan sitä, joten antaudut vain omalle turhautumisellesi ja vihallesi.

Tämän unen pitäisi olla hälytys. Sinun pitäisi miettiä uudelleen käyttäytymistäsi ja erityisesti asennettasi. Musta koira kuvastaa vihaista itseäsi.

Unet Mustan Koiran Jahtaamasta Mustasta Koirasta

sonhar com cachorro preto

Jos näet unta mustan koiran jahtaamisesta, se tarkoittaa, että olet joko pakenemassa tietoisuuttasi tai että et voi hallita itseäsi.

Onko elämässäsi jotain, joka saa sinut huolestumaan paljon? Tunnetko itsesi jostain syystä uhatuksi?

Ehkä on ihmisiä, jotka haluaisivat satuttaa sinua; et vain ymmärrä sitä. Ajattele asiaa. Tämäntyyppinen uni, jossa uneksijaa jahtaa pelottava, musta eläin, tapahtuu yleensä silloin, kun tunnemme olevamme uhattuina ja vaarassa todellisuudessa.

Se on uni, joka symboloi ongelmia, joiden kanssa meillä on vaikeuksia.

Todennäköisesti sinulle on vain kertynyt paljon ongelmia, etkä nyt tiedä, miten hallita asioita. Tunnet itsesi uhatuksi, eksyneeksi ja toivottomaksi. Kaikki pelkosi ruumiillistuvat tuossa mustassa koirassa, joka jahtaa sinua.

Toisaalta musta koira unessa voi edustaa omatuntoasi.

Tunnet itsesi syylliseksi ja vastuulliseksi yhdestä tai useammasta pahasta asiasta, mutta et halua tai ole valmis kohtaamaan tosiasioita. Tiedät, ettet voi piileskellä ikuisesti, mutta epäröit silti kohdata seurauksia. Tunnet olosi hyvin ahdistuneeksi, stressaantuneeksi ja huolestuneeksi siitä, mitä tapahtuu, kun otat vastuun teoistasi.

Unet Mustan Koiran Puremasta

Unet mustan koiran puremasta tarkoittavat aina, että kohtaat pian tekojesi ja päätöksesi seuraukset. Toisaalta se voi olla varoitusmerkki, joka estää sinua tekemästä vääriä päätöksiä.

Tämän unen pitäisi esimerkiksi saada sinut harkitsemaan uudelleen suunnitelmiasi riskialttiista tutkimusmatkasta.

Voit mahdollisesti menettää enemmän kuin voit saada, joten ehkä sinun pitäisi muuttaa mieltäsi.

Unet koiran puremasta yleensä liittyvät yleensä ajatukseen petoksesta, epälojaaliudesta ja tottelemattomuudesta. Mustan koiran puremasta haaveileminen on merkitykseltään samanlaista.

Jos koira oli alun perin ystävällinen, se tarkoittaa, että joku, johon luotit paljon, satuttaa sinua tai pettää sinut. Se voi myös tarkoittaa, että intuitiosi ja vaistosi pettävät sinut ja sinulle tapahtuu jotakin vahinkoa.

Jos koira oli alun perin aggressiivinen, tämä uni on merkitykseltään samankaltainen kuin unet siitä, että vihainen koira jahtaa sinua.

Tämä skenaario tarkoittaa kuitenkin ehdottomasti sitä, että et pysty välttämään sanomasi tai tekemäsi asian seurauksia pitkään aikaan. Sinun pitäisi valmistautua kohtaamaan demonisi ja ottamaan vastuu kaikista teoistasi.

Unia Mustista Koirista

Jos uneksit näkeväsi tai olevasi mustien koirien ryhmän tai lauman ympäröimänä, tämä uni tarkoittaa, että olet todellisuudessa todellisessa vaarassa. Tämä uni viittaa siihen, että ympärilläsi on monia ihmisiä, jotka eivät pidä sinusta ja jotka pelkäävät ja ovat kateellisia menestyksestäsi.

Ne todennäköisesti lyöttäytyvät yhteen pilatakseen suunnitelmasi. He voivat olla jopa ystäviäsi, joihin luotat. Sinun pitäisi olla valppaampi.

Jos näet unta siitä, että ympärilläsi on paljon mustia koiria, se voi kuvastaa avuttomuuden ja heikkouden tunnetta.

Sinulla on todennäköisesti erimielisyyksiä useamman kuin yhden henkilön kanssa, ja tilanne voi olla vaikea. Ryhmässä on paljon helpompi taistella oman asiansa puolesta.

Et saa kuitenkaan luovuttaa ja antaa muiden murtaa sinua, vaan sinun on pysyttävä vahvana ja uskollisena asiallesi.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments