Noita – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Noidat ovat miehiä tai naisia, jotka harjoittavat noituutta, käyttävät taikaloitsuja ja loitsuja ja kutsuvat pahoja henkiä auttamaan heitä pahojen halujensa toteuttamisessa. Noidat ovat yleensä paholaisen palveluksessa ja auttavat häntä tekemään pahaa työtään maan päällä.

On myös valkoisia noitia, jotka harjoittavat niin sanottua valkoista magiaa ja parantamista ja keskittyvät tekemään hyvää ihmisille.

Yksi vanhimmista noitien maininnoista on Vanhassa testamentissa, tarinassa, jossa kuningas Saul pyytää noitaa kutsumaan kuolleen profeetta Samuelin hengen, toivoen, että se auttaisi häntä voittamaan taistelun filistealaisten armeijaa vastaan. Kuolleesta profeetasta kutsuttu henki ennusti kuningas Saulin ja hänen poikiensa kuoleman, ja se todella tapahtui. Kuningas Saul teki itsemurhan sen jälkeen, kun hänen poikansa kuolivat taistelussa.

Keskiajalla Euroopassa vallitsi noitavainohysteria. Monia viattomia naisia syytettiin noituudesta, kidutettiin ja tapettiin. Monet noidat hirtettiin tai poltettiin roviolla. Kuuluisin niistä on 15. vuosisadan lopulla (1692) Massachusettsin Salemissa pidetyt noitaoikeudenkäynnit, joissa yli 150 naista syytettiin noituudesta joukkohysterian yhteydessä.

Nykyaikana noidilla on oma uskontonsa, wicca, joka on yksi Yhdysvaltojen virallisista uskonnoista. Nämä noidat (wiccat) uskovat pahan välttämiseen ja siihen, ettei kenellekään tehdä pahaa. Heillä on taipumus elää rauhallista elämää sopusoinnussa luonnon kanssa. Monet nykyaikaiset noidat harjoittavat edelleen noituutta ja loitsivat ja loitsivat, usein estääkseen jotakuta vahingoittamasta muita.

Heidän historiansa ja heitä ympäröivien ennakkoluulojen vuoksi noitia pidetään yleensä huonona merkkinä unessa. Ne voivat symboloida jotain pahaa, tuhoa ja joskus luomista. Noidat voivat tarkoittaa henkisiä voimia, joita käytetään sekä pahaan että hyvään.

Usein tällaiset unet edustavat jotakuta pahaenteistä henkilöä (yleensä naista) ympäristöstäsi.

Ne voivat myös merkitä jotakuta pahaa ja inhottavaa, jonka kohtaat usein. Noita unessamme voi myös symboloida omaa käyttäytymistämme ja asennettamme ja saada meidät kiinnittämään siihen huomiota.

Noidat voivat olla myös merkki viisaudesta, psyykkisistä ja empaattisista kyvyistä, viisaudesta, parantumisesta, transformaatiosta sekä hyvistä ja pahoista hengistä. Ne voivat myös symboloida maagisia voimia ja loitsuja.

Tällaiset unet voivat paljastaa psyykkiset kyvyt ja sen, ettet ehkä osaa käyttää niitä.

Joissakin tapauksissa nämä unet voivat viitata pelkojen kohtaamiseen. Joissain tapauksissa tämä uni voi viitata siihen, että kohtaat pian pettymyksiä.

Unet Noidista – Merkitys Ja Tulkinta

Noita - Unien Merkitys Ja Symboliikka 1

Noita tai useita noitia – Jos näit unessasi noidan tai useita noitia, tällainen uni ei yleensä ole hyvä merkki. Tämä uni voi viitata ongelmiin työssä tai kotona. Joskus tämä uni voi viitata siihen, että kohtaat pian taloudellisia ongelmia.

Se voi myös viitata siihen, että olet sekaantunut johonkin skandaaliin.

Noitana oleminen – Jos olet nähnyt unta siitä, että olet noita ja harjoitat taikuutta, tällaisella unella voi olla useita merkityksiä. Se voi symboloida psyykkisiä lahjojasi. Se voi myös viitata sisäisiin muutoksiin tai muutoksiin elämässä.

Joissakin tapauksissa tämä uni paljastaa halusi muuttaa jotakin. Tämä uni voi myös tarkoittaa, että saat pian huonoja uutisia.

Noitien jahtaaminen – Jos näit unta noitien jahtaamisesta, tällainen uni ei ole hyvä merkki. Se symboloi usein jotain epämiellyttävää naista elämässäsi, jonka kanssa et tule toimeen. Tämä nainen voi olla pomosi tai joku, jota tapaat säännöllisesti.

Se voi olla joku, joka tukahduttaa sinut, etkä tiedä, miten päästä hänestä eroon. Se voi olla myös henkilö, joka yrittää saada sinut tekemään jotain, mitä et halua tehdä.

Noitajahdista haaveileminen – Jos olet nähnyt unta siitä, että olet osa noitajahtia tai noitaoikeudenkäyntiä, tällainen uni ei yleensä ole hyvä merkki. Se voi merkitä epäilyksiäsi muiden ihmisten aikeista sinua kohtaan. Ehkä uskot, että joku tekee jotain selkäsi takana tai yrittää sabotoida toimintaasi jollakin tavalla.

Tätä unta tulisi pitää varoituksena siitä, että on tarkistettava kaikki tosiasiat ennen kuin reagoi, jotta ei päädy syyttämään väärin perustein jotakuta, joka ei sitä ansaitse.

Noitavainot – Jos olet nähnyt unta noitavainoista, tällainen uni on huono merkki. Se voi viitata siihen, että kilpailijasi ovat pettäneet tai huijanneet sinua tai joku yrittää huijata sinua. Tällainen uni voi viitata siihen, että tarvitset pian neuvoja joltakulta.

Noitaa, joka suorittaa taikurituaaleja – Jos näit unta noitaa, joka suorittaa taikurituaaleja, unesi voi viitata siihen, että etsit apua joltakin voimakkaalta ja vaikutusvaltaiselta henkilöltä. Se voi myös osoittaa epävarmuutta ja luottamuksen puutetta kykyihisi.

Noitien tai noitien tekemä taikajuoma – Jos olet havainnut unessa noita tekemässä taikajuomaa, tällainen uni on yleensä hyvä merkki. Jos olet sairas, tämä uni voi viitata siihen, että paranet pian. Se voi myös olla merkki vaikean jakson päättymisestä.

Jos unessasi oli useampi kuin yksi noita, joka valmisti taikajuomia, unesi voi viitata luovuutesi käyttämiseen jonkin erityisen asian luomiseen.

Lentävästä noidasta haaveileminen – Jos olet havainnut unessa luudanvarrella lentävän noidan, tällainen uni on hyvä merkki, joka yleensä kertoo kyvystäsi voittaa esteitä.

Unta nauravasta noidasta – Jos olet nähnyt unta nauravasta noidasta, tällainen uni on usein huono merkki ja voi viitata siihen, että saat pian huonoja uutisia. Joissakin tapauksissa tämä uni voi viitata siihen, että joku yrittää vahingoittaa sinua jollakin tavalla tai että läsnä on pahoja henkiä. Joskus tämä uni osoittaa, että henkilö pilkkaa sinua.

Unta hyvästä noidasta – Jos näit unta noidasta, joka oli ystävällinen ja hyvällä tuulella, tällainen uni on hyvä merkki ja mahdollisesti viittaa moniin sosiaalisiin tapaamisiin, joihin osallistut pian.

Pikkuruisesta noidasta haaveileminen – Jos näit unessa pikkuruisen noidan, tällainen uni voi varoittaa sinua ylireagoimasta joissakin asioissa ja tekemästä hiirestä norsua. Ongelmasi eivät ole niin suuria kuin kuvittelet niiden olevan, ja ne voidaan ratkaista helposti.

Unta kuolleesta noidasta – Jos olet nähnyt unta kuolleesta noidasta, tällainen uni on hyvä merkki. Se voi merkitä kykyäsi voittaa esteet tai menestyksekästä selviytymistä kilpailijoistasi ja vihollisistasi.

Noita tai noitien hyökkäys – Jos näit unta, että noita tai useampi noita hyökkäsi kimppuusi, tällainen uni ei ole hyvä merkki. Se voi symboloida äkillisiä taloudellisia ongelmia, joita saatat pian kohdata.

Noita itkee – Jos näit unta siitä, että noita itkee, tällainen uni on hyvä merkki. Se voi viitata jonkin sellaisen asian toteutumiseen, joka ylittää kaikkien odotukset.

Unelma taikajuoman saamisesta noidalta – Jos näit unta taikajuoman saamisesta noidalta, tällainen uni voi viitata siihen, että tapaat jonkun, joka saattaa pitää sinusta kovasti, mutta tunteet eivät ole molemminpuolisia.

Noitaluudasta haaveileminen – Jos näit unessasi noitaluudan, tällainen uni voi paljastaa halusi päästä pois jostain tilanteesta. Joissakin tapauksissa tällainen unelma osoittaa, että haluat saavuttaa jotain nopeammin.

Noitien rituaaleissa käytetyn veren haaveileminen – Jos olet nähnyt verta, jota noidat käyttivät maagisiin rituaaleihinsa, tällainen unelma voi merkitä joitakin muutoksia, joita tulet kokemaan.

Unta, että vaimosi on noita – Jos vaimosi on unessasi noita, se ei välttämättä ole hyvä merkki. Se voi viitata siihen, että joku lähiympäristöstäsi yrittää estää sinua saavuttamasta joitakin tavoitteita.

Unta siitä, että vaimosi on noita – Jos unessasi olit pukeutunut noidaksi, tällainen uni on usein huono merkki, ja se voi kertoa taipumuksestasi tai halustasi manipuloida muita.

Noitien kristallipallosta haaveileminen – Jos näit unessasi kristallipallon, jota noita käytti kristalliin, tällainen uni ei ole hyvä merkki ja paljastaa epävarmuutesi tulevaisuudestasi.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments