Octopus – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Mustekala on ehdottomasti yksi oudoimmista ja kiehtovimmista olennoista, jotka kulkevat tai pikemminkin uivat tällä planeetalla. Tällä oudon näköisellä eläimellä on yllättäviä biologisia ominaisuuksia, mikä tekee siitä yhtä lailla mielenkiintoisen symbolisessa mielessä.

Henkisenä eläimenä mustekala on täynnä symboliikkaa ja salaperäisyyden verhoama. Mustekalat ovat osa erilaisia perinteitä, ja ne esiintyvät lähes kaikissa merikulttuurin käsitteissä.

Kaikilla rannikkoalueilla tai hyvin lähellä merta elävillä yhteiskunnilla on legendoja ja tarinoita mustekaloista.

Koska nämä eläimet näyttävät niin erilaisilta kuin me, ihmiset ovat keksineet niistä lukuisia mystisiä ja mystisiä uskomuksia ennen kuin he tuntevat niiden luonnolliset ominaisuudet biologian tieteen kannalta.

Mustekalaa ja sen kahdeksaa lonkeroa pidetään maagisina olentoina monissa meri- ja rannikkoperinteissä. Ne esiintyvät näiden kansojen kansanperinteessä, mytologiassa ja taiteessa.

Ennen kuin tarkastelemme mustekalojen symboliikkaa ja niiden toteemisia voimia, kerrotaan hieman lisää tästä kiehtovasta olennosta.

On monia mielenkiintoisia biologisia tosiasioita, jotka tekevät mustekaloista niin hämmästyttäviä henkieläimiä ja antavat niille maagiset voimat. Nämä oudon näköiset nilviäiset ovat älykkäitä ja erittäin sopeutumiskykyisiä olentoja.

Ne ovat visuaalisten illuusioiden mestareita, ja ne ympäröivät itsensä mustalla mustepilvellä, kun niitä uhataan.

Tämä on vain yksi esimerkki mustekalojen luonnollisista ominaisuuksista, jotka tekevät tästä eläimestä niin mielenkiintoisen, kiehtovan ja salaperäisen ihmisille. Niitä on monia muitakin.

Ennen kuin jatkamme, haluamme mainita, että mustekaloja on monen kokoisia ja muotoisia, ja ne kaikki asuvat syvissä merissä ja valtamerissä.

Ne voivat olla oikeita merihirviöitä, joista luet fantasiaromaaneista; on olemassa mustekaloja, jotka ovat noin neljänkymmenen metrin pituisia.

On myös pienempiä, vähemmän pelottavia, jotka sopivat täydellisesti ihmisen käteen.

Yllättäviä Faktoja Mustekaloista

Sonhar com Polvo

Mustekalat ovat hyvin älykkäitä lajeja, tavallaan hyvin samankaltaisia kuin ihmiset. Juuri niin; näillä “muukalaisilla” nilviäisillä on itse asiassa useita yhteisiä tärkeitä ominaisuuksia ihmisten kanssa. He pystyivät kommunikoimaan mimiikan ja eleiden avulla.

Mustekalat ovat mestareita matkimaan muita olentoja, ja ne pystyvät ratkaisemaan monimutkaisia ajattelua vaativia tehtäviä, kuten pakenemaan sokkeloista, ratkaisemaan arvoituksia, avaamaan pulloja ja niin edelleen.

Ne ovat hyvin joustavia ja taitavia käyttämään lonkeroitaan ja kehoaan yleensä. Ne voivat sulautua ympäristöönsä niin saumattomasti, että ne kirjaimellisesti katoavat muiden elävien olentojen silmistä!

Mustekalat voivat menettää monimutkaisia solmujaan ja löysätä lukkojaan. Jotkut niistä ovat niin älykkäitä, että ne pystyvät ratkaisemaan jopa kuuluisan Rubikin kuution, mikä on melko haastavaa useimmille meistä älykkäistä ihmisistä.

Mustekalat ovat siistejä ja järjestäytyneitä eläimiä, ja ne ovat täysin sopeutumiskykyisiä. He tekevät kodeistaan viihtyisiä ja siistejä.

Nämä hämmästyttävät nilviäiset eivät ole kovinkaan hyväntahtoisia; vaikka ne näyttävätkin useimmiten rauhallisilta ja rentoilta, niiden tiedetään hyökkäävän muiden, jopa suurempien ja lihansyöjäisempien petoeläinten kimppuun. Mustekalat voivat jopa hyökätä verenhimoisten haiden ja myrkyllisten meduusojen kimppuun.

Mustekalan Symboliikka

Mustekalan symboliikka on läsnä kaikissa merikulttuureissa ja erilaisissa perinteissä kautta historiamme. Mustekala-aiheita löytyy muinaisista seinämaalauksista, keramiikasta ja muista taideteoksista. Niitä esiintyy monien yhteiskuntien mytologiassa, kansanperinteessä ja kirjallisuudessa.

Mustekalat ovat aina kiehtoneet ihmisiä eri puolilla maailmaa; on olemassa legendoja jättiläismäisistä kahdeksanlonkeroisista hirviöistä, jotka asuvat syvissä valtamerissä ja nielevät laivoja kokonaisina.

Purjehduksen viktoriaanisen aikakauden aikana tarinat jättiläismustekaloista olivat yleisiä merimiesten keskuudessa. Julies Vernen teoksessa Kaksikymmentä tuhatta merivuotta meren alla, joka on yksi kaikkien aikojen suosituimmista seikkailufantasiakirjoista, on myös legenda jättiläismäisestä, kauheasta mustekalasta.

Voit kuvitella, miten rikas ja laaja symboliikka mustekalalla on. Ensinnäkin tämä hämmästyttävä merieläin edustaa salaperäisyyttä, taikuutta ja salaisia voimia. Mustekalan mustan värin “maaginen” puolustusmekanismi vaikuttaa varmasti asiaan.

Mustekalat edustavat toisinaan vaaraa ja uhkaa, kun muistetaan legendat jättiläismäisistä, ahneista ja kahdeksan lonkeroa käsittävistä syvänmeren hirviöistä.

Numero kahdeksan on mauste mustekalojen yleiseen symboliikkaan. Tämä numero on aina yhdistetty henkisiin voimiin, johonkin korkeampaan, selittämättömään voimaan ja okkulttisiin voimiin.

Mustekalat edustavat usein joitakin manipuloivia voimia, joihin emme voi vaikuttaa ja jotka hallitsevat tai manipuloivat ihmisten elämää.

Nämä kiehtovat nilviäiset symboloivat joustavuutta, sopeutumiskykyä, elinvoimaa ja voimaa. Ne ovat mestareita uimisessa ja kulkemisessa kivien väliin jäävistä kapeikoista, jotka olisivat suuri haaste joustavimmalle ja ketterimmällekin kissalle.

Niiden vartalot ovat luutumattomia, ja ne liikkuvat ongelmitta minne tahansa.

Näin mustekalojen on helppo paeta kaikkia saalistajia. Symbolisesti ne edustavat myös välttelyä, pakenemista ja tahdikkuutta. Mustekalat edustavat myös pitkäikäisyyttä, voimaa ja elinvoimaa.

Joissakin maissa ne ovat osa ruokavaliota, ja mustekalojen syömisestä on käyty monia kiistoja.

Joissakin Aasian maissa näitä eläimiä syödään joskus elävältä; uskotaan, että tämä käytäntö tekee ihmisestä erittäin vahvan, terveen ja elinvoimaisen. Mustekalan lihalla uskotaan olevan uskomattomia ravitsemuksellisia ominaisuuksia, ja sillä uskotaan olevan myös mystisiä energisiä voimia. Sitä kulutetaan muualla maailmassa samankaltaisin ajatuksin.

Lopuksi mustekala yhdistetään uskomattomaan älykkyyteen ja nokkeluuteen. Kuten jo mainitsimme, tiede todistaa, että nämä eläimet pystyvät tekemään monimutkaisia ja aivojaan vaativia tehtäviä.

Joitakin niistä eivät tavallisetkaan ihmiset pysty ratkaisemaan. Mustekala edustaa siis nokkeluutta, älykkyyttä, taitoa ja ongelmanratkaisua.

Sen kahdeksan lonkeroa liittyvät manipulointiin ja hallintaan, olipa se sitten huonolla tai hyvällä tavalla.

Octopus Totem Ja Henkiset Voimat

Mustekala-totem on harvinainen ja hämmästyttävä. Tämä henkieläin on opas, jota voi vain toivoa, joten Octopus-totemiin syntyminen on todellinen lahja.

Tämä toteemi opettaa sinulle, miten voit käyttää kaikkia kykyjäsi parhaalla mahdollisella tavalla saavuttaaksesi tavoitteesi. Octopus-totem opettaa, että kärsivällisyys, kestävyys, taktikointi ja ajattelu ovat elintärkeitä itsellesi asettamiesi tavoitteiden saavuttamisessa.

Samalla voit käyttää rohkeuttasi ja voimiasi kestämään vaikeita aikoja. Mustekalat ovat hieman synkkiä, mutta eivät erityisen negatiivisella tavalla. Ne ovat salaperäisiä eivätkä niin avoimia kuin muut.

He eivät kuitenkaan ole ujoja ja heillä on huono itsetunto.

Ne ovat vain hyvin varovaisia ja tarkkaavaisia; mustekala ei koskaan avautuisi vieraalle ihmiselle niin helposti. He haluavat arvioida tilanteen ensin, eivätkä he ole alttiita ottamaan riskejä.

Mustekaloilla on hyvä aisti ympäristöstään ja ne sopeutuvat helposti ympäristöönsä.

He eivät ole erityisen seurallisia, mutta he eivät koskaan huku massoihin, vaan ovat eksentrisiä ja helposti tunnistettavia. Mustekalat ovat yleensä hyvin mielikuvituksellisia ja luovia. He haluavat tehdä asiat itse ja pyytävät harvoin apua tai apua.

He eivät myöskään ole äärimmäisen myötätuntoisia, mutta he eivät myöskään kieltäytyisi auttamasta, jos heitä pyydettäisiin.

Heitä ei tietenkään pidä käyttää hyväksi ja manipuloida, vaan he pystyvät todennäköisemmin manipuloimaan muita. Yleisesti ottaen nämä ihmiset ovat hyvin joustavia ja vaatimattomia materiaalin suhteen.

He ovat älykkäitä ja luovia mieliä, jotka auttavat heitä viihtymään erilaisissa olosuhteissa.
Olemme sanoneet, etteivät ne ole erityisen myötätuntoisia, mutta mustekala-persoonallisuudet voivat kiintyä hyvin paljon pieneen ihmisjoukkoon.

Ne ovat uskollisia, rakastavia ja huolehtivia perheelle, ystäville ja hyville ystäville. He pitävät yrityksensä pienenä, mutta säilyttävät tällaiset suhteet elinikäisinä. Mustekala-ihmiset ovat erittäin älykkäitä ja hyviä sanojen kanssa.

Heillä on hienostunut tapa kuvata maailmaa, mikä tekee heistä ainutlaatuisia ja kiehtovia muiden silmissä.

Heiltä voi oppia monia mielenkiintoisia asioita, sillä he rakastavat tutkia maailmaa sekä kokemuksen että teorian kautta.

Tarvitset kuitenkin varmasti jonkin aikaa saadaksesi heidät päästämään sinut sisään maailmaan, jonka he ovat luoneet itselleen.

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments