Poliisi – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Poliisi ei ole niin yleinen unimotiivi kuin jotkut muut, mutta sillä on silti tärkeä rooli unien tulkinnassa, koska sillä on joka tapauksessa vahva symbolinen merkitys.

Ne, joilla on ollut hiljattain kokemuksia poliisin kanssa tai jotka työskentelevät itse poliisin palveluksessa, näkevät todennäköisesti useammin unia poliisista kuin muut ihmiset.

Näillä henkilöillä poliisia koskevat unet ovat yleensä vain heijastuksia heidän psyykkisestä huolestuneisuudestaan poliisia kohtaan.

Jos kuitenkin tarkastelemme poliisia unimotiivina, riippumatta siitä, millaisia reaaliaikaisia kokemuksia todellisista poliiseista on, huomaamme, että poliisilla voi olla monia merkityksiä.

Yleensä ihmiset tulkitsevat unia poliisista kielteisesti, koska on yleinen ajatus, että poliisi liittyy aina läheisesti kaikenlaisten ongelmien, ongelmien ja järjestyksen sääntelyyn.

Toinen ajatus liittyy tietenkin suojelun ja holhouksen ajatukseen.

Unet Poliisista

Poliisi symboloi unissa hyvin selkeitä käsitteitä ja ajatuksia. Se tarkoittaa valtaa, valvontaa, kuria, järjestystä, sääntöjä ja suojelua.

Toisaalta, vaikka poliisi ei itse aiheuttaisikaan ongelmia, vaan päinvastoin, se symboloi syynä ongelmia, joita pyritään sääntelemään, pysäyttämään tai estämään.

Siksi poliisi yhdistetään symbolisesti vaaraan, riskiin, rikollisiin, jopa taisteluun ja kuolemaan.

Se, mitä tämä motiivi merkitsee sinulle, riippuu kuitenkin siitä, miten näet siitä unta ja mikä on henkilökohtainen mielipiteesi poliisivoimista.

Jos pelkäät jotenkin poliisia tai ajattelet, että poliisi on korruptoitunut, unet voivat rauhoittaa sinua tällaisten ajatusten suhteen tai saada sinut tuntemaan olosi hyvin levottomaksi. Jos sinulla ei ole tällaisia tunteita poliisia kohtaan, uni siitä voi olla ohjaava, rohkaiseva ja myönteinen.

Se riippuu myös paljon unelmiesi olosuhteista. Vaikka unet, joissa poliisi on mukana, eivät ole erityisen yleisiä, on mielenkiintoista, miten runsaasti merkityksiä ja muita motiiveja niissä voi olla.

Tällaisten unien skenaariot vaihtelevat, ja on ratkaisevan tärkeää muistaa yksityiskohdat.

Ajoiko poliisi teitä takaa vai oletteko ollut osallisena asiaan? Olivatko poliisit ystävällisiä sinulle? Auttoivatko he sinua vai oliko sinulla ongelmia heidän kanssaan? Mikä oli lähtötilanne?

Voit kysyä itseltäsi paljon muitakin kysymyksiä, jotta saisit paremman käsityksen unelmastasi poliisista.

Pidätettiinkö sinut, pidätettiinkö sinut tai kuulusteltiinko sinua? Oletko koskaan nähnyt poliisin jahtaavan rikollista? Oliko fyysisiä kohtaamisia? Olitko lainvalvontaviranomaisten jäsen? Oliko se joku perheestäsi tai ystävistäsi?

Nämä ovat joitakin tulkinnan suuntaviivoja koskevia ajatuksia.

Unet Poliisin Näkemisestä

Sonhar com Polícia

Jos uneksit näkeväsi poliisivoimia, mutta sinulla ei ole mitään tekemistä niiden kanssa (esimerkiksi näet poliisipartion, poliiseja kaupungissasi, julkisuudessa tai niin edelleen), se tarkoittaa, että sinun pitäisi olla tarkkaavaisempi seuraavalla kaudella.

Monissa tilanteissa voi käydä niin, että sinua syytetään jostain, mitä et edes ajatellut tekeväsi. Voi sattua vahinkoja, joita sinun pitäisi yrittää välttää.

Tämä uni viittaa siihen, että sinun pitäisi olla varovainen sen suhteen, kenelle avaudut ja kenen kanssa jaat ideasi ja suunnitelmasi.

Jos olet vaikeuksissa tai olet joutunut ongelmalliseen tilanteeseen, tämä uni viittaa siihen, että olisi hyvä ja hyödyllistä pyytää apua joltakulta, erityisesti asiantuntijoilta.

Tämän vuoksi olet menossa poliisin puheille. He edustavat ammattilaisia, joiden neuvoja saatat tarvita todellisuudessa.

Joskus emme pysty hoitamaan asioita yksin, ja meidän pitäisi antaa ongelmamme niille, jotka pystyvät ratkaisemaan ne ammattimaisesti.

Tunnetko olosi epävarmaksi, levottomaksi ja huolestuneeksi tietyistä asioista elämässäsi?

Älä epäröi kysyä muilta edes ideaa toiminnan suunnasta. Poliisin tapaaminen voi myös muistuttaa sinua siitä, että sinulla on suojaa, josta et ole tietoinen.

Unelmia Poliisina Toimimisesta

Jos näet unta, että työskentelet poliisille (ja yleensä et tee niin), se tarkoittaa, että sinusta on tulossa vastuullisempi, tahdikkaampi ja organisoidumpi henkilö.

Tämä unelma kuvastaa tarvetta tehdä omasta elämästäsi järjestäytyneempää ja suunnitellumpaa, mutta myös halua hallita kaikkea. Sinua innostaa ajatus vallasta ja oikeudenmukaisuudesta.

Tämä uni viittaa siihen, että olet rehellinen, reilu ja oikeudenmukainen ihminen; sinua ärsyttää muiden vastuu ja holtittomuus, mutta tiedät, ettet voi muuttaa kaikkia ympärilläsi olevia ihmisiä. Tässä unessa olet kuvitteellisessa roolissa, jossa sinulla on oikeus määrätä.

Tämä uni viittaa siihen, että haluat hallita asioita ja että olet hyvin suojeleva ihminen.

Toisaalta unet siitä, että olet itse poliisi, voivat olla käänteinen reaktio, joka johtuu siitä, että kadut hereillä ollessasi tekemääsi virhettä.

Tunnet syyllisyyttä ja haluaisit korjata asiat ottamalla vastuun kaikista seurauksista. Haluaisit muuttua; tämä uni viittaa siihen, että sinulla on hyvät mahdollisuudet saavuttaa tämä ja parantaa asennettasi, tehdä parempia päätöksiä ja olla uskollinen kutsumuksellesi.

Unet Poliisin Jahtaamista Unista

Unet poliisin jahtaamista henkilöistä heijastavat yleensä syyllisyyttä, katumusta ja haluttomuutta kohdata virheidemme seurauksia.

Todellisuudessa voi olla, että olet tukahduttanut syyllisyyden tunteen jostain niin syvällä sisälläsi, että olet jopa unohtanut sen.

Syyllisyys on kuitenkin voimakas tunne, ja ennemmin tai myöhemmin sillä on hintansa. Uni on voimakas kanava muistuttaa sinua syyllisyydestäsi. Tämä uni tarkoittaa, että pakenet vastuuta ja seurauksia.

Haluaisit kovasti välttää niitä, jotka ovat myös olleet epäoikeudenmukaisia; se voi olla vain pieni asia, mutta se saa sinut tuntemaan olosi epämukavaksi.

Tämä uni kertoo myös itsetunnostasi. Mitä epävarmempi olet itsestäsi, sitä vähemmän olet halukas ottamaan vastuuta. Unet viittaavat siihen, että sinun pitäisi kerätä rohkeutta ja kohdata se; poliisi edustaa oikeutta ja vanhurskautta.

Sinun on käyttäydyttävä aikuisen tavoin ja myönnettävä tehneesi virheen. Saatat yllättyä siitä, kuinka paljon enemmän ihmiset arvostavat sinua sen jälkeen.

Jos jatkat vastuun välttämistä virheidesi seurauksista, sinua pidetään todennäköisemmin epäluotettavana ja epärehellisenä persoonana.

Unia Poliisiasemasta

Poliisiasemaa koskevat unet voivat tarkoittaa eri asioita.

Jos sinut pidätetään ja viedään poliisiasemalle, uni tarkoittaa, että et varmasti pysty välttämään vastuuta. Olet yrittänyt tehdä niin, mutta lopulta epäonnistut, mikä on odotettavissa.

Maksamme aina siitä, mitä teemme; vain maksuvälineet vaihtelevat.

Jos sinut viedään poliisiasemalle väkisin, uni kuvastaa todennäköisesti kamppailuasi myöntääksesi, että olit väärässä todellisuudessa. Se kuvastaa uskomattoman itsepäistä luonnettasi, kapinallista luonnettasi ja haluttomuuttasi mukautua sosiaalisiin normeihin.

Jos tulit asemalle yksin myöntämään jotakin, se kuvastaa henkilökohtaista kasvuasi ei-vakavasta yksilöstä täysin vastuulliseksi ja vanhurskaaksi ihmiseksi.
Jos satut olemaan asemalla ilman rikosoikeudellisia syitä, tämä uni viittaa siihen, että tarvitset suojelua ja ohjausta. Alat tiedostaa, ettet pysty ratkaisemaan kaikkia asioita yksin ja että tarvitset neuvoja ja ohjausta ulkopuolelta.

Unen pitäisi rohkaista sinua pyytämään sitä ja lopettamaan itsesi tuomitseminen siitä, ettet ole kaikkivoipa.

Unia Poliisista

Nämä unet voivat tietysti vaihdella suuresti, samoin niiden merkitykset. Jos nainen haaveilee poliisista, se tarkoittaa, että hän tarvitsee vahvan ja hallitsevan mieshahmon todellisuudessa.

Tämä voi heijastaa hänen alitajuista tarvetta dominoivaan ja suojelevaan kumppaniin, mutta myös vahvaa mieshahmoa hänen elämässään, kuten isähahmoa.

Tämä on yleinen unelma naisille, jotka ovat kasvaneet ilman vahvaa isähahmoa. Jos mies näkee unta miespuolisesta poliisista, se tarkoittaa, että hän kohtaa lähitulevaisuudessa ongelmia, todennäköisesti jonkinlaista kilpailua.

Uni voi myös tarkoittaa, että hän tuntee olonsa noloksi julkisesti.

Se voi myös tarkoittaa, että uneksija joutuu todellisuudessa kiivaaseen erimielisyyteen toisen ihmisen kanssa.

Se voi heijastaa uneksijan itseepäilyä ja itsetunnon puutetta. Sukupuolesta riippumatta ystävällisten poliisien näkeminen unessa viittaa siihen, että on ihmisiä, joihin voi luottaa todellisuudessa ja päinvastoin.

4.5/5 - (2 votes)

Leave a Comment