Raskaus – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Raskausunet ovat kohtalaisen yleisiä. Vaikka sekä naiset että miehet voivat nähdä unia raskaudesta, luonnollisesti tällaisia unia esiintyy useammin naisilla, erityisesti raskauteen tiukasti liittyviä unia.

Myös miehet voivat nähdä tällaisia unia. Tämä on kuitenkin harvinainen ilmiö, ja tällaiset unet näyttävät olevan erittäin outoja, joskus hyvin epämiellyttäviä ja jopa pelottavia.

Ajatus raskaudesta on yhtä kuin ajatus syntymästä ja elämästä. Raskaus symboloi siis uutta alkua, elämänvoimaa, elinvoimaa, pitkäikäisyyttä ja terveyttä, mutta myös kasvua, kehitystä ja luomista.

Raskaus symboloi alkua ja luomista taiteessa ja kirjallisuudessa sekä unissa. Se voisi olla hyvä metafora esimerkiksi luomisidean esittämiseen.

Raskaus liittyy aina johonkin uuteen. Biologisessa mielessä se tarkoittaa tietenkin hedelmöittymistä, kasvua, syntymää ja elämää; yksinkertaisesti sanottuna lasta. Symbolisessa mielessä se voidaan kuitenkin liittää erilaisiin ajatuksiin. Raskaus voi symboloida kaikkea uutta.

Yksilön kohdalla se voi edustaa uutta elämänvaihetta, uutta persoonallisuuden piirrettä, uutta tilaisuutta, suunnitelmaa tai jotakin vastaavaa.

Raskausunet heijastavat näitä käsitteitä, joten se selittää, miksi myös miehet voivat nähdä tällaisia unia, vaikka ne ovatkin yleisempiä naisilla.

Esimerkiksi raskaus unessa voi edustaa hankkeita, jotka ovat vielä kesken, ideoita, jotka ovat saamassa lopullisen muotonsa, jotain, jota odotamme.

Nämä unet voivat myös liittyä johonkin, jonka parissa jo työskentelemme.

Unet Raskaudesta

Raskausunet ovat yleensä paljon yleisempiä naisilla, kuten jo mainitsimme. Se on helppo selittää, sillä naiset ovat luonnostaan alttiita tulemaan raskaaksi ja synnyttämään.

Monille naisille raskauteen liittyvät unet heijastavat heidän todellista haluaan tulla raskaaksi, mutta myös sitä syvää sisäistä äidinvaistoa, joka puhuu heille arvoituksellisesti.

Jotkut naiset eivät ole edes tietoisia todellisesta halustaan saada lapsi, ennen kuin he näkevät unta raskaudesta. Raskautta suunnittelevilla tai jo raskaana olevilla naisilla on tietysti useammin raskausunia.

Nämä unet tulevat heille joko kärsimättömyyden ja positiivisen odotuksen tai ahdistuksen ja pelon aiheuttamina raskauden eri puolista.

Toisten raskauteen liittyvillä unilla ei ole mitään tekemistä vanhemmuuden kanssa. Unet raskaudesta voivat liittyä mihin tahansa muuhun odotukseen, henkilökohtaiseen kehitykseen, elämänsuunnitelmiin ja organisointiin, projekteihin, kasvuun, terveyteen ja moni asia liittyy suhteisiimme ympärillämme oleviin ihmisiin.

Raskausuniin liittyy usein syvä ja tiedostamaton tarve suureen muutokseen.

Raskausunet voivat liittyä valveillaolon uniin ja fantasioihin. Ne voivat myös liittyä tiettyihin tarpeisiin ja toiveisiin, joita meillä on ja jotka kasvavat sydämessämme tai mielessämme, mutta emme ole vielä kyenneet ilmaisemaan niitä; niillä ei ole vielä lopullista muotoa.

Raskausuniin voi liittyä myös hoitoa, hoivaa ja vastuuta koskevia käsitteitä.

Negatiivista on, että unet raskaudesta voivat olla hyvin järkyttäviä ja heijastaa todellisen elämän turhautumista. Tämä voi tarkoittaa sitä, että olet ottanut liikaa vastuuta valveillaolossasi, että olet suuren tunnepainostuksen alaisena tai että olet kääntänyt huomiosi kokonaan muiden ihmisten elämään.

Raskausunet kuvastavat myös vapauden ja helpotuksen tarvetta.

Unet Raskauden Suunnittelusta

Unet, joissa ilmaiset halusi tulla äidiksi, joissa ilmoitat selvästi haluavasi vauvan tai joissa suunnittelet raskautta, edustavat aikuistumisen tunnetta.

Ei ole väliä, minkä ikäinen olet, sillä tämä unelma voi symboloida vastuuntuntoa jostakin asiasta missä tahansa elämänvaiheessa.

Se voi tarkoittaa, että olet vihdoin ymmärtänyt, mitä haluat saavuttaa elämässäsi yleensä tai liittyen johonkin tiettyyn elämän osa-alueeseen tai jopa yksittäiseen pieneen projektiin. Tämä uni edustaa myös tarvetta ottaa aikaa itsellesi; työskennellä jonkin sellaisen asian parissa, jota todella haluat.

Olet valmis ottamaan uusia askelia ja tekemään suuria päätöksiä, jotka varmasti vaikuttavat elämääsi hyvällä tavalla.

Jos olet nainen, tämä uni voi tietenkin liittyä tiukasti todelliseen suunnitelmaasi saada lapsi ja tulla raskaaksi, mikä vain vahvistaa, että olet tietoinen vastuusta, jonka aiot ottaa.

Miespuolisilla uneksijoilla tämä vastaa unta, jossa suunnitellaan isäksi tulemista; nämä voivat olla unia, joissa keskustelet kumppanisi kanssa raskaudesta.

Unet Positiivisesta Raskaustestistä

Positiivista raskaustestiä koskevilla unilla voi olla erilainen merkitys. Tämä uni voi symboloida saavutusta, tavoitteiden täyttymistä, iloisia uutisia ja onnellisia tapahtumia. Se voi olla vihje tulevista hyvistä ajoista.

Se voi myös tarkoittaa, että sinut palkitaan omistautumisestasi ja ponnisteluistasi tietyllä elämänalueella.

Negatiivisella puolella tulkitsijat sanovat, että unet positiivisesta raskaustestistä eivät ole hyvä merkki suhteelle. Tämä uni tarkoittaa, että jotain tulee esiin yllättäen, eikä se ole hyvä yllätys.

Ehkä joku toinen tulee elämääsi tai kumppanisi elämään. Ehkä joudutte tilanteeseen, joka vaatii eroa jostain syystä.

Positiivinen raskaustesti unessa voi symboloida uusia ongelmia, ei iloisia uutisia, varsinkin jos sinulle tuli paha mieli nähdä positiivinen raskaustesti unessa.

Jos tämä uni on tehnyt sinut levottomaksi ja ahdistuneeksi, se kuvastaa ongelmia, joista et ole tietoinen, ongelmia, joita yrität siirtää syrjään ja välttää, ja kaikkea pahaa, jota et teeskentele näkeväsi.

Unet Raskaudesta Naisilla

Unet raskaudesta voivat merkitä uneksijoille useita asioita. Sen lisäksi, että tällaiset unet ovat luonnollisia naisilla, jotka suunnittelevat raskautta tai ovat raskaana, nämä unet symboloivat uutta alkua, erityisesti emotionaalisesti.

Tämä uni voi viitata uuden romanttisen suhteen alkamiseen. Se voi tarkoittaa, että olet kohta tapaamassa unelmiesi miehen!

Tämä unelma on positiivinen myös aineellisen hyvinvoinnin kannalta. Tämä unelma symboloi enemmän rahaa, aineellista vapautta ja taloudellista vakautta huolimatta siitä, että vauvan saaminen tarkoittaa kirjaimellisesti paljon enemmän rahaa. Yleensä se on myönteinen merkki.

Jos tämä uni esiintyy tytöillä tai nuorilla naisilla, se voi symboloida rakkautta ja kiintymystä, jota he tuntevat jotakuta kohtaan.

Toisaalta se voi itse asiassa edustaa kateutta niitä kohtaan, jotka ovat rakastuneita, koska sinä et ole. Jos vanhempi nainen haaveilee raskaudesta, se kuvastaa hänen haluaan saada lapsia tai kaipaa lapsia, jotka ovat aikuisia ja elävät omaa elämäänsä.

Jos nainen, joka on jo äiti, näkee tämän unen, se voi olla onnekas merkki hänen perhe-elämälleen. Se tarkoittaa, että hänen kodissaan on paljon naurua ja iloa. Tämä uni voi myös kuvastaa äidin tarvetta suojella ja hemmotella lapsiaan heidän iästään riippumatta.

Unet Raskaudesta Miehillä

Sinun on myönnettävä, että pelkkä ajatus raskaana olevasta miehestä saa sinut tuntemaan olosi oudoksi. Tämä ei ole luonnollinen ilmiö, joten loogisesti ajateltuna se saa uneksijan tuntemaan itsensä oudoksi. Jos mies näkee unta raskaudesta, tämä uni voi kuvastaa hänen emotionaalista epävakauttaan ja parisuhdeongelmiaan.

Se voi tarkoittaa, että kumppani haluaa hänen muuttuvan, mutta hän ei halua luopua tavoistaan.

Miehet, joilla on suuria ideoita ja projekteja mielessään, voivat nähdä unia raskaudesta. Se voi symboloida ideoita, joita haluat toteuttaa, sekä unelmia ja fantasioita, jotka haluat toteuttaa. Se tarkoittaa, että olet omistautunut projektillesi ja syötät luovia ideoita.

Tämä uni edustaa inspiraatiota, motivaatiota ja omistautumista. Se voi symboloida tarvettasi siirtyä eteenpäin, edetä urallasi tai ottaa tärkeitä askelia ja tehdä suuria muutoksia.

Toisin kuin naisilla, tämä liittyy pikemminkin elämän ammatilliseen puoleen kuin ajatukseen vanhemmuudesta.

Unet Kumppanisi Raskaudesta

Sonhar com Gravidez

Jos mies näkee unta, että hänen vaimonsa tai tyttöystävänsä on raskaana, se voidaan tulkita eri tavoin. Se voi tarkoittaa, että olet valmis aloittamaan uuden projektin, koska olet varma tuloksesta.
Toisaalta se voi tarkoittaa, että kumppanisi salaa sinulta jotakin, ja sinä haluat innokkaasti selvittää, mitä se on ja miksi se on alun perin salattu.

Jos nainen näkee unta, että hänen miehensä tai poikaystävänsä on raskaana, se on hänen sisäinen äänensä, joka kertoo hänelle, että hänen kumppaninsa on ottanut koko heidän yhteisen elämänsä taakan selkäänsä. Ehkä olet pahoillasi, koska et tiedä, miten voisit auttaa häntä, tai tunnet syyllisyyttä, koska annat hänen ottaa kaiken vastuun.

Se voi liittyä mihin tahansa yhteisen elämänne ja suhteenne osa-alueeseen.

Unet Äidin Raskaudesta

Unia, joissa äitisi on raskaana, pidetään yleensä huonoina. Tällaiset unet saattavat heijastaa huolta äitisi terveydestä ja hyvinvoinnista. Se voi jopa tarkoittaa, että äitisi on todella sairas.

Tämä uni voi olla myös merkki siitä, että perheessäsi ja suhteissasi läheisiisi on jotain vialla.

Tämä uni voi myös kuvastaa mustasukkaisuuttasi ja tarvetta saada huomiota joltain sinulle tärkeältä ihmiseltä.

Jos sinulla on esimerkiksi nuorempi veli tai sisko, äitisi ehkä omistaa enemmän aikaa heille, joten tunnet itsesi laiminlyödyksi ja se tuntuu sinusta epäreilulta. Se voi liittyä myös johonkin muuhun suhteeseen; esimerkiksi ystäväsi tai kumppanisi on ihastunut johonkin tai johonkin eikä sinuun.

Olet kateellinen, koska et saa kaikkea huomiota. Lakkaa käyttäytymästä lapsellisesti, tämä uni ehdottaa. Sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että toisilla ihmisillä on enemmän mielessään kuin sinulla; sinun pitäisi ymmärtää heitä ja antaa heidän hoitaa ongelmansa itse tai nauttia tietyistä asioista, jotka eivät ole sinun mielestäsi hauskoja.

He välittävät sinusta yhä, mutta sinä et näe sitä kateuden ja mustasukkaisuuden vuoksi.

Unet Siitä, Että Joku Toinen On Raskaana

Raskaana olevan naisen näkemisellä voi olla useita merkityksiä. Tällainen uni voi merkitä, että koet lähitulevaisuudessa tiettyjä epämiellyttäviä asioita. Todennäköisesti se liittyy omiin suunnitelmiisi, toiveisiisi ja odotuksiisi, joita muut sinuun kohdistavat.

Jos olet nainen, tämä uni voi kuvastaa turhautumista, jonka muut ovat aiheuttaneet painostamalla sinua raskaaksi tulemiseen.

Vaihtoehtoisesti tämä uni voi heijastaa parisuhteeseesi liittyviä pelkoja. Se tarkoittaa, että epäilet kumppanisi pettävän sinua ja pelkäät, että hän saattaa jättää sinut.

Toisaalta, jos näet unta naisesta, jonka tiedät olevan raskaana, mutta joka ei ole todellisuudessa raskaana, se tarkoittaa, että tämä henkilö kohtaa suuria muutoksia lähitulevaisuudessa.

Tämä uni voi myös tarkoittaa, että olet lähestymässä jotakuta tuttua ja välität hänestä. Se voi olla joku sinulle hyvin rakas ihminen, todennäköisesti paras ystäväsi. Tämä uni näkyy yleensä naisille, ja raskaana oleva nainen unissa on yleensä paras ystäväsi.

Se voi myös kuvastaa pelkoasi siitä, että sinut hylätään sen jälkeen, kun ystäväsi elämässä on tapahtunut jokin suuri muutos.

Haaveilet, Että Raskaudessasi On Jotain Vikaa

Unet, joissa jokin ei ole kunnossa raskauden kanssa, ovat yleisiä raskaana oleville naisille. Tässä tapauksessa unet heijastavat tietenkin todellisia pelkoja raskaudesta, vauvan terveyteen liittyviä huolia, vastuuntunnon aiheuttamaa ahdistusta jne.

Raskaana olevalla naisella on monia huolia mielessään, mutta myös iloja.

Jos et ole raskaana, mutta näet unta siitä, että olet raskaana ja raskaudessa on jotain vikaa, se tarkoittaa, että tunnet, että jotain pahaa tapahtuu lähitulevaisuudessa. Se tarkoittaa, että jokin menee pieleen tai ei mene suunnitelmiesi mukaan.

Sen ei välttämättä tarvitse olla äärimmäisen negatiivista, mutta se ravistelee sinua varmasti.

Tämä uni on muistutus siitä, että sinun pitäisi olla valmis odottamattomiin asioihin elämässä, mikä tarkoittaa, että sinun on pidettävä mielessä mahdollisuus, että asiat eivät aina mene niin kuin toivomme tai suunnittelemme.

Joskus se voi olla hyvä asia, koska saatat saada uusia mahdollisuuksia. Tämä uni viittaa siihen, että sinun pitäisi olla joustava ja sopeutua muutoksiin.

Unet Synnyttämisestä

Synnytysunet ovat muita yleisiä unia raskaana oleville naisille, ja ne heijastavat samoja ideoita, ajatuksia ja tunteita kuin unet raskaudesta yleensä.

Toisissa tapauksissa synnytysunet symboloivat uutta alkua ja helpotusta. Tämä uni voi symboloida jonkin projektin päättymistä, jonkin elämänluvun päättymistä, joitakin tärkeitä saavutuksia, saavutuksia ja löytöjä elämässäsi, maailmasta ja omasta itsestäsi.

Synnytysunet liittyvät luomiseen ja luovuuteen. Nämä unet voivat olla vertauskuva uusien ideoiden ja suunnitelmien synnystä. Jos näet unta, että synnytys on jo alkanut etkä edes tiennyt olevasi raskaana, se tarkoittaa suuria yllätyksiä ja suuria, dramaattisia muutoksia elämässäsi.

Saat jotain, mistä et ole koskaan uneksinut; nämä unet ovat yleensä hyvä merkki. Se symboloi palkintoa suurista ponnisteluista ja omistautumisesta.

Abortti Unelmat

Unet keskenmenosta ovat unia, jotka heijastavat itsetuhoista käyttäytymistäsi. Se tarkoittaa, että olet ainoa, joka voi hallita omaa elämääsi, mutta silti keksit aina tekosyitä olla tekemättä sitä tai tätä.

Pidättelet itseäsi etenemästä eteenpäin, koska pelkäät sitä, mikä sinua odottaa kulman takana. Tämä saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi ja turhautuneeksi samaan aikaan.

Kirjaimellisesti “keskeytät” suunnitelmasi. Tunnet itsesi epävarmaksi etkä tarpeeksi päättäväiseksi. Pysyt mieluummin mukavuusalueellasi, ja joka kerta, kun kohtaat mahdollisesti hyvän tilaisuuden, katkaiset sen yrittämättä edes yrittää.

Tämä uni yrittää saada sinut tajuamaan, mitä teet, ja näkemään, että se ei itse asiassa auta sinua lainkaan.

Unelma Oudon Vauvan Synnyttämisestä

Jos uneksit epätavallisen näköisen vauvan synnyttämisestä, se tarkoittaa, että kohtaat jotain, mistä sinulla ei ole kokemusta. Ehkä kyse on täysin uudesta työstä tai tilanteesta jollakin muulla elämänalueella.

Ehkä tapaat henkilön, joka on eksentrinen ja outo useimmille ihmisille, mutta hän yllättää ja inspiroi sinua suuresti.

Unelma Kuolleena Syntyneestä

Unet raskaudesta ja kuolleen lapsen synnyttämisestä ovat erityisen pelottavia ja epämukavia kaikille uneksijoille. Raskaana olevilla naisilla tällainen unelma kuvastaa tulevan äidin äärimmäistä pelkoa ja ahdistusta itse raskaudesta, synnytyksestä ja tulevan vauvan terveydestä.

Useimmissa näistä tapauksista tämä on vain pelon heijastuma, eikä mitään syytä huoleen.

Muissa tapauksissa vauva symboloi ideoita, suunnitelmia ja projekteja, aivan kuten muissa edellä mainituissa. Jos näet unta kuolleena syntyneestä vauvasta, se tarkoittaa, että suunnitelmasi ovat hajoamassa. Nämä unet symboloivat menetystä, ennakoivat epäonnistumista ja menetystä tai heijastavat turhautumista johonkin jo tapahtuneeseen.

Tämä uni voi tarkoittaa, että kaikki toivo on mennyttä, voit parantaa jotain.

Tämä unelma tarkoittaa, että sinun ei pitäisi katsoa elämää ruusunpunaisilla laseilla, mutta älä myöskään olla epätoivoinen. Sinun pitäisi hyväksyä elämä sellaisena kuin se on ja yrittää tehdä siitä parempaa itsellesi ja niille, joista välität.

3/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments