Savu – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Tupakointia koskevia unia on mielenkiintoista tulkita, koska niitä voi esiintyä sekä todellisilla tupakoitsijoilla että niillä, jotka vihaavat tätä tapaa. Tupakoinnista kertovilla unilla on siis useita viestejä.

Yleensä tunnistamme tupakoinnin tarpeen ahdistukseen ja hermostuneisuuteen.

Tupakoitsijoille on tavallista “rauhoittavaa” mennä ulos ja polttaa ainakin pari savuketta. Toisille se on riippuvuus. Jollekin toiselle savukkeen polttaminen ja kahvin juominen on vertauskuva kodista ja kodikkaista aamuista.

Tupakointi on vanha tapa, ja se kestää edelleen erilaisia kieltoja, jopa nykyaikana.

Ihmiset tupakoivat eri syistä. Joku sytyttää ensimmäisen savukkeensa ollakseen suosittu seurassaan, toiset hermostuneisuudesta. Joku osoittaa asemaansa ja varallisuuttaan polttamalla kalliita savukkeita ja sikareita.

Toiset taas valitsisivat savukkeen sijasta vanhan tyylisen piipun. Kaikki riippuu ihmisistä.

Kun tämä pidetään mielessä, voidaan helposti päätellä, että tupakointi on enimmäkseen hyvin sosiaalista toimintaa; se on saanut alkunsa niin. Se on tapa, jossa ihmisillä on paljon erimielisyyksiä. Tupakointia on pidetty nautintona, paheena, tappavana tapana ja niin edelleen. Mitä unet tupakoinnista voivat tarkoittaa?

Ensinnäkin merkitys riippuu siitä, poltatko vai et ja mitä mieltä olet tästä tavasta. Tupakointia koskevat unet voivat viitata siihen, että olet todellisuudessa hyvin, hyvin hermostunut ja stressaantunut, varsinkin jos tupakoit paineen alla.

Jos näet unta siitä, että tupakoit ja vastustat tätä tapaa jyrkästi tosielämässä, se tarkoittaa, että sinun pitäisi kysyä itseltäsi, mikä asenteessasi, päätöksissäsi, ajatuksissasi ja teoissasi on vialla; on varmasti jotakin, josta et ole ylpeä.

Jos olet intohimoinen tupakoitsija, unet tupakoinnista voivat viitata hyviin asioihin, kuten nautintoon, rentoutumiseen, sosiaalisiin tapaamisiin ja viestintään yleensä.

Se voi myös symboloida syvimpiä halujasi, joihin suhtaudut intohimoisesti; asioita, joita sinun on vaikea vastustaa, vaikka ne saattaisivat sinut vaaraan.

Tupakointia koskevat unet ovat melko yleisiä ihmisillä, jotka yrittävät lopettaa tupakoinnin, joten tässä tapauksessa merkitys on selvä.

Unet Tupakoinnista Itsestään

Jos näet unta, että tupakoit, sen on oltava positiivinen uni, varsinkin jos tupakoit kotonasi tai jossakin muussa viihtyisässä ja mukavassa paikassa, kuten kahvilassa tai muussa paikassa.

Tämä uni tarkoittaa, että olet saamassa vieraan tai tapaamassa jonkun tutun.

Jos olet kotona, se viittaa siihen, että joku tuttavasi tulee pian käymään luonasi; todennäköisimmin voi käydä niin, että saat odottamattoman puhelun joltakulta, jota et ole kuullut tai nähnyt pitkään aikaan, ja tämä henkilö tulee käymään luonasi.

Jos olet jossain muualla kuin kotonasi, mutta myös miellyttävässä ympäristössä, se tarkoittaa, että olet kohtaamassa jonkun, jota et ole nähnyt pitkään aikaan.

Tämä voi olla hyvä ystävä, kollega, jota kunnioitat ja ihailet, tai joku muu, josta pidät. Se voi myös tarkoittaa, että olet kohtaamassa uuden mielenkiintoisen ihmisen, joka tuo iloa elämääsi; tämä ei yleensä liity romanttisiin kohtaamisiin, vaan enemmänkin esimerkiksi opiskelijan ja mentorin kohtaamisiin. Se on henkilö, jota voit todella ihailla.

Varsinainen tulkinta vaihtelee myös sen mukaan, mitä käytät tupakointiin, mukaan lukien sekä aine että laite.

Tupakka, erityisesti laatutupakka, edustaa menestystä, asemaa ja vaurautta, halpaa köyhyyttä, marihuanariippuvuutta ja vapaan tahdon puutetta tai vain rentoa asennetta.

Savukkeella, sikarilla tai piipulla on myös erilaisia viestejä. Otetaan selvää.

Savukkeenpoltto Unet

Savukkeenpolttoon liittyvät unet ovat yleisimpiä tupakointiin liittyviä unia. Tämä on tietysti yleinen uni tupakoitsijoilla, mutta se voi esiintyä myös tupakoimattomilla, ja sillä on monia merkityksiä.

Tupakoitsijoiden kohdalla se on joskus vain osoitus heidän nikotiinin tarpeestaan, mutta se voi viitata myös muihin asioihin. Koska tupakointi on liitetty julkisiin paikkoihin ja toimintoihin, tämä uni voi viitata sosiaaliseen kokoontumiseen, johon osallistut.

Kyse voi olla tilaisuudesta, jossa monet samanhenkiset ihmiset tapaavat ja jakavat kokemuksiaan, tai muusta sosiaalisesta kokoontumisesta; näyttelystä, juhlasta, juhlista tai jostain muusta.

Savukkeet ovat edelleen yleisimpiä tupakoinnin “laitteita”; unien motiivina se liittyy aina julkisiin tapahtumiin, suuriin ihmisjoukkoihin ja niin edelleen.

Unet Sikarin Polttamisesta

Jos unelmoit sikarin polttamisesta, se tarkoittaa, että olet ihminen, joka osaa ottaa elämästä kaiken irti. Olet rento ja rento persoona, mutta olet ansainnut sen. Tämä unelma viittaa siihen, että on aika rentoutua ja nauttia sen hedelmistä, mihin olet nähnyt paljon vaivaa ja kovaa työtä; se maksaa itsensä takaisin ja antaa sinulle mahdollisuuden elää todella hedonistista elämää.

Sikarit unelmissa on vertauskuvana rikkaudelle, ylellisyydelle, vauraudelle, yltäkylläisyydelle ja hedonismille.

Tämä uni voi liittyä kaikenlaisiin nautintoihin elämässä; sen pitäisi muistuttaa sinua siitä, miten kaunista elämä yleensä on ja että on monia asioita, joista voi nauttia.

Vaikka kalliit sikarit ovatkin ylellisen elämäntavan synonyymi, unissa ne voivat yksinkertaisesti kuvastaa elämän nautintoja. Niitä on monia, eivätkä kaikki ole aineellisia. Tämä uni tarkoittaa, että olet tietoinen tästä, mikä on uskomatonta.

Unet Piipun Polttamisesta

Unet piipun polttamisesta ovat positiivisia ja lupaavia. Vaikka et olisikaan tupakoitsija, tiedät, että piippu on todella vanhanaikaista, ja sen polttamista pidetään nykyään hieman tyylikkäänä, hieman eksentrisenä ja hieman hipsterinä.

Piippu yhdistetään kuitenkin muun muassa miehisyyteen, herrasmiehisyyteen ja hyviin tapoihin.

Tämä uni viittaa siihen, että olet perinteitä arvostava ja asenteeltasi konservatiivisempi henkilö. Pidät siitä, että elämässäsi asiat ovat puhtaita ja puhtaita, ja kunnioitat ihmisiä heidän kasvatuksensa ja koulutuksensa vuoksi.

Tämä uni voi myös viitata siihen, että saatat ajatella ja toimia ikään kuin olisit paljon vanhempi kuin olet; toisaalta se tarkoittaa, että sinulla on paljon kokemusta ja tietoa.

Toisaalta se voi myös tarkoittaa, että suhtaudut elämän asioihin liian vakavasti tai että olet liian konservatiivinen, joten sinun pitäisi todennäköisesti olla rennompi ja lähestyttävämpi.

Piippu edustaa myös hyvää itsetuntoa ja asennetta, vahvaa tahtoa ja kohteliaisuutta.

Unet Ruohon Polttamisesta

sonhar com fumar

Jos näet unta ruohon polttamisesta, se tarkoittaa, että sinua on helppo vietellä ja manipuloida. Et vain voi sanoa ei ihmisille ja tiedät sen, mutta et oikeastaan välitä. Niin kauan kuin sinulla on hyvä olo, annat muiden hallita elämääsi.

Uni on kuitenkin varoituslaulu; se tarkoittaa, että sinun pitäisi ottaa elämäsi haltuun mahdollisimman pian.

Muuten menetät rehellisyytesi ja sinun on vaikea vakuuttaa muita kaikesta, mitä kannatat. Tämä uni kuvastaa myös tarvetta olla ystävällinen, mutta teet sen väärin.

Itse asiassa muutat itseäsi niin, että muut pitävät sinua viehättävänä, etkä niin, että olosi olisi hyvä.

Sinä kyllästyt yhä enemmän siihen, että olet se, joksi muut luulevat sinua, etkä se, joka oikeasti olet. Syvällä sisimmässäsi pelkäät voimakkaasti hylkäämistä ja hylkäämistä, joten teet kaiken.

Sinun on kerättävä rohkeutesi ja lakattava antamasta muiden kertoa sinulle, mitä ja miten sinun on tehtävä.

Olet jättänyt heidät tarpeeksi kauan, joten heillä ei ole oikeastaan mitään käsitystä siitä, kuka olet; he luulevat, että olet se henkilö, jonka he tekivät. Se ei tule olemaan helppoa, mutta se on tehtävä.

Kuten marihuanariippuvainen, joka tuntee halua lopettaa, tai intohimoinen tupakoitsija, joka on tajunnut, kuinka paljon nikotiini on maksanut hänen terveydelleen.

Unet Siitä, Että Joku Muu Tupakoi

Unilla, joissa näkee toisten tupakoivan, voi olla erilaisia merkityksiä. Jos esimerkiksi olet tupakoitsija todellisuudessa ja näet unessasi jonkun toisen tupakoivan, mutta et itse tupakoi, se on mustasukkaisuuden vertauskuva.
Tämä uni tarkoittaa, että haluat jotain, joka on jostain syystä saavuttamaton tai jopa kielletty.

Olet syvästi turhautunut tähän tosiasiaan ja ärsyyntynyt yhä enemmän epämiellyttävästä tilanteesta.

Haluat esimerkiksi henkilön, joka on jo varattu. Jos näet ihmisiä tupakoimassa, vaikka et ole tupakoitsija, tämä uni tarkoittaa, että kohta riitat tutun henkilön kanssa. Teillä on erimielisyyksiä, ja olette oikeassa.

Kyseessä on kuitenkin riita itsepäisen henkilön kanssa, josta pidät, joten tilanteen on oltava erityisen ärsyttävä. Toisaalta tämä uni viittaa siihen, että olet hyvin tuomitseva ihminen.

Se tarkoittaa, että painostat muita muuttamaan asenteitaan ja tottumuksiaan oman ihannetodellisuutesi mukaisesti, mikä on tietysti typerä asia kysyä itseltäsi.

Olet ehkä huomannut, että muut ovat tulleet hieman varautuneemmiksi läsnäollessasi, koska he eivät halua tulla tuomituiksi siitä, mitä he tekevät.

Yritä suhtautua joustavammin ympärilläsi oleviin ihmisiin ja ole ymmärtäväisempi ja suvaitsevaisempi muita kohtaan.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment