Uskottomuus – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Uskottomuus tai pettäminen tarkoittaa fyysistä ja/tai emotionaalista suhdetta jonkun muun kuin nykyisen kumppanin kanssa. Sen katsotaan rikkovan pariskunnan kirjoittamatonta sopimusta, jonka mukaan he ovat sitoutuneet yksinomaan toisiinsa.

Uskottomuus on ollut yleistä sekä miehille että naisille muinaisista ajoista lähtien. Tosiasia on, että miehet ovat yleensä uskottomampia kumppaneilleen kuin naiset.

On myös katsottu, että miesten tärkein uskottomuuden aiheuttaja on heidän epätyydyttävä intiimielämänsä, kun taas naisilla se on yleensä emotionaalinen tyytymättömyys.

Uskottomuus on usein uniemme aihe. Tarvitaan vain pienikin epäilyksen häivähdys, että kumppanimme alkaa huolestua siitä, että hän on mahdollisesti uskoton meille.

Lähes jokainen ihminen on joskus nähnyt unta siitä, että hänen kumppaninsa on uskoton tai että hän on uskoton kumppanilleen. Elämä on täynnä kiusauksia, joita ei voi vastustaa, ja joskus uskottomuus tapahtuu ilman, että henkilö suunnittelee pettävänsä kumppaniaan.

Ihmiset, jotka ovat epävarmoja ja joilla on huono itsetunto, ovat usein täynnä pelkoa siitä, että heidän kumppaninsa saattaa pettää heitä, ja heillä on taipumus nähdä unia erilaisista uskottomuusskenaarioista.

He tarkkailevat kumppaninsa jokaista liikettä ja ovat yleensä kontrolloivia ja manipuloivia. Tällainen käytös aiheuttaa usein ongelmia heidän rakkauselämässään, ja he päätyvät usein kokemaan sen, mitä he pelkäävät eniten.

Syitä tällaisiin uniin voi olla monenlaisia. Useimmat niistä perustuvat pelkoon.

Yleisimmät syyt uskottomuusuniin:

Pelko kumppanin tai puolison hylkäämisestä.

Yksi yleisimmistä syistä uskottomuusuniin on hylkäämisen pelko.

Syitä tähän pelkoon voi olla monenlaisia, mutta vallitsevana syynä tähän uneen on henkilön pelko siitä, että hänen kumppaninsa tai puolisonsa hylkää hänet.

Heidän pelkonsa luo erilaisia skenaarioita hylkäämiselle, ja yksi yleisimmistä skenaarioista on, että kumppani löytää toisen kumppanin ja rakastuu häneen.

Tämä pelko viittaa uneksijan vakaviin psykologisiin ongelmiin, joilla ei todennäköisesti ole paljon tekemistä kumppanin kanssa.

Pelko, joka tällä henkilöllä on, voi vakavasti vaarantaa hänen suhteensa kumppaniinsa tai puolisoonsa, varsinkin jos se on täysin perusteeton.

Jos koet näitä tunteita, parasta, mitä voit tehdä, on hakea apua ammattilaiselta, sillä tarvitset tukea, jotta voit kohdata ne ja voittaa ne onnistuneesti.

Matala Itsetunto Ja Syvä Epävarmuus

Unet uskottomuudesta ovat yleisiä ihmisillä, jotka ovat syvästi epävarmoja ja joilla on huono itsetunto. Tämä uni paljastaa usein uneksijan itserakkauden ja arvostuksen puutteen.

Todennäköisesti tämä henkilö ei usko ansaitsevansa rakkautta ja viettää päivänsä ja yönsä miettien, milloin taika loppuu ja kumppani/puoliso jättää hänet. He eivät usko, että he ansaitsevat tulla rakastetuiksi ja olla heidän kanssaan.

Joissakin tapauksissa nämä ihmiset päätyvät kumppaneihin, jotka tunnistavat heidän epävarmuutensa ja heikkoutensa ja käyttävät niitä manipuloidakseen henkilöä ja pitääkseen hänet hallinnassaan, ylläpitääkseen hänen hylkäämisen pelkoaan ja saadakseen hänet epävarmaksi rakkaudestaan häntä kohtaan.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, ja henkilö voi olla suhteessa kumppanin kanssa, joka rakastaa häntä vilpittömästi, ja silti tuntea itsensä epävarmaksi ja arvottomaksi.

Nämä ovat myös vakavia psykologisia ongelmia, joista henkilön tulisi yrittää päästä eroon ammattilaisen avulla.

Kumppanin tai puolison huomion puute.

Joskus unelma uskottomuudesta johtuu siitä, että henkilö ei saa tarpeeksi huomiota kumppaniltaan tai puolisoltaan.

Tämä ei aina tarkoita sitä, että kumppani ei ole kiinnostunut hänestä ja siksi hän ei kiinnitä huomiota tähän henkilöön, vaikka näin voi myös olla.

Kumppani on usein kiireinen työn tai muiden velvoitteiden kanssa eikä hänellä ole tarpeeksi aikaa osoittaa kiintymystä ja rakkautta henkilölle, joka näkee unta uskottomuudesta, joka selvästi häiritsee häntä ja luo unia, joiden sisältö on uskottomuus.

Skenaariot voivat olla erilaisia, ja laiminlyöty henkilö voi nähdä unta siitä, että häntä petetään, tai hän voi nähdä unta siitä, että hän pettää kumppaniaan/puolisoaan.

Tässä tilanteessa, jos kumppani ei anna aihetta epäilyihin, uneksijan olisi viisasta käyttää aikaansa muihin aktiviteetteihin, joiden avulla hän voi nauttia vapaa-ajastaan kumppaninsa/ puolisonsa kanssa ja lievittää jännitystä.

Luottamuksen Puute Kumppania Tai Puolisoa Kohtaan

Usein uskottomuusunet johtuvat siitä, että uneksija ei luota kumppaniinsa tai puolisoonsa. Syynä on yleensä heidän pettämismenneisyytensä.

Ehkä kumppanisi tai puolisosi tunnettiin useiden treffien perusteella ennen kuin hän tapasi uneksijan, ja hän kertoi kaiken menneisyydestään henkilölle, joka näki tämän unen.

Syynä ei tietenkään tarvitse olla pettäminen, jos siitä on todisteita.

Ehkä kumppanillasi on taipumus flirttailla kaikkien kanssa, ja tämä aiheuttaa epäluottamusta haaveilijassa, joka odottaa, että kyseessä on muutakin kuin pelkkää flirttailua.

Joskus kumppani/puoliso käyttää uneksijan ilmeistä epävarmuutta hyväkseen tehdäkseen hänet mustasukkaiseksi ja pystyäkseen manipuloimaan häntä tällä seikalla.

Sonhar com Infidelidade

Kumppanisi tai puolisosi on pettänyt sinua aiemmin.

Yksi yleisimmistä syistä uskottomuusuniin on se, että uneksija on joutunut kumppaninsa tai puolisonsa pettämäksi aiemmin.

Kärsimänsä trauma kummittelee edelleen, ja on selvää, ettei hänen alitajuntansa voi hyväksyä sitä, että hänen kumppaninsa/puolisonsa on muuttunut. Epäilys on edelleen vahva, ja uni osoittaa sen selvästi.

Ehkä henkilö on siinä käsityksessä, että hänen kokemansa petoksen aiheuttama epävarmuus ja epäilys on kadonnut, mutta uni todistaa muuta.

Jos huomaat, että sinulle tapahtuu näin, on parasta puhua avoimesti kumppanisi tai puolisosi kanssa ja kertoa, miltä sinusta tuntuu.

Jos sinulla on selviä merkkejä siitä, että kumppanisi on muuttunut eikä anna sinulle syitä epäillä uskollisuuttaan, yritä parhaasi mukaan päästä eroon epäilyistä ja nauti suhteestasi kumppanisi/puolisosi kanssa.

Jos taas tunnet, ettet voi enää luottaa kumppanisi, sinun kannattaa harkita uudelleen suhteen lopettamista ja antaa itsellesi mahdollisuus löytää kumppani, johon voit luottaa täysin ja joka ei anna sinulle syytä epäillä rakkauttaan ja tekojaan.

Tunne syyllisyyttä kumppanin tai puolison pettämisestä.

Joskus uskottomuudesta näkevät unta ihmiset, jotka ovat pettäneet kumppaniaan tai puolisoaan, ja tällaisissa tapauksissa uni on seurausta siitä, että he tuntevat syyllisyyttä siitä, että ovat pettäneet heitä.
Usein unelma pettämisestä on seurausta huonosta omastatunnosta ja siitä, että henkilö ei pysty käsittelemään sitä, että hän on tehnyt aviorikoksen. Yleensä näissä tapauksissa kumppani/puoliso ei ole tietoinen petoksesta.

Jos haaveilet pettämisestä ja olet pettänyt kumppaniasi, on sinun tehtäväsi miettiä, miten käsittelet syyllisyyttä.

Jos uskot pystyväsi käsittelemään mahdolliset seuraukset, voit kohdata kumppanisi ja puhua avoimesti tapahtuneesta.

Jos et pysty tähän ja uskot, että suhteesi on vaivan arvoinen, sinun on yritettävä löytää keino kohdata syyllisyyden tunne ja antaa itsellesi anteeksi tekosi.

Yritä hyvittää se kumppanillesi olemalla paras mahdollinen kumppani.

Tunne syyllisyyttä siitä, että ajattelet kumppanisi tai puolisosi pettämistä.

Joissakin tapauksissa uskottomuusunia näkevät ihmiset, jotka vain kuvittelevat olevansa uskottomia kumppanilleen tai puolisolleen.

Uni heijastaa alitajuista haluasi olla intiimi tai olla suhteessa jonkun kanssa, joka ei ole kumppanisi.

Joissakin tapauksissa nämä unet paljastavat, että suhde uneksijan kumppaniin/puolisoon on mahdollisesti viilenemässä, ja siksi uneksija alkaa saada tällaisia ajatuksia ja tunteita.

Usein uneksijalla ei ole aikomusta pettää puolisoaan, mutta hän ei voi olla tuntematta fyysistä vetovoimaa jotakuta läheistään kohtaan, joka on hyvin viehättävä henkilö, ja siksi hän tuntee syyllisyyttä.

Tieto siitä, että kumppanisi tai puolisosi pettää sinua.

Yksi mahdollinen syy uskottomuudesta kertovaan uneen on se, että pettäminen on todella tapahtumassa.

Saatat nähdä unia uskottomuudesta, koska olet tietoinen siitä, että kumppanisi tai puolisosi on ollut uskoton sinulle. Tässä tapauksessa uni heijastaa todellisuuttasi.

Ehkä kumppanisi ei ole tietoinen siitä, että tiedät aviorikoksestasi, mutta uni osoittaa, kuinka paljon paineita sinulla on. Voi olla useita syitä, miksi päätät sietää tällaista käytöstä.

Jos olet tietoinen pettämisestä ja näet tällaisia unia, on selvää, että tilanne vaivaa sinua suuresti ja että se pitäisi ratkaista jollakin tavalla, jos mahdollista.

Ehkä rakastat kumppaniasi/puolisoasi niin paljon, että olet valmis sietämään uskottomuutta, mutta sinä olet se, joka lopulta loukkaantuu ja vahingoittuu.

Sinun on löydettävä rohkeutta kohdata kumppanisi/puolisosi ja kertoa, että olet tietoinen siitä, mitä on tapahtumassa, ja yritettävä ratkaista tilanne, jos mahdollista.

Tämä voi auttaa kumppaniasi päättämään, haluaako hän jäädä vai lähteä. Voi olla tuskallista, jos he päättävät lähteä, mutta pitkällä aikavälillä olet kiitollinen siitä, että saat vapautesi ja elämäsi takaisin, jotta voit aloittaa alusta jonkun kanssa, joka voisi sopia sinulle paremmin.

5/5 - (1 vote)

Leave a Comment