Väkivalta – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Maailman terveysjärjestön väkivallan määritelmän mukaan väkivalta on “fyysisen voiman tai vallan tarkoituksellista käyttöä, uhkausta tai tosiasiallista, itseä, toista henkilöä, ryhmää tai yhteisöä vastaan, joka johtaa tai todennäköisesti johtaa vammaan, kuolemaan, psyykkiseen haittaan, kehityshäiriöön tai puutteeseen”.

Väkivalta on erottamaton osa ihmisluontoa, ja se on hyvin läsnä jokapäiväisessä elämässämme. Väkivalta ja väkivaltaiset teot ympäröivät meitä kodeissamme, rakennuksissamme, kaduilla, työpaikoilla, kouluissa, uutisissa, televisiossa jne.

Väkivallalla on vakavia seurauksia ihmisten terveydelle ja normaalille sosiaaliselle toiminnalle. Sen seuraukset ovat lukuisat.

Monet ihmiset käyttävät usein väkivaltaa täyttääkseen halunsa. Väkivalta voi johtua myös kielteisistä tunteista ja tuntemuksista.

Koska väkivalta on yleistä kaikissa yhteiskunnissa, sitä koskevat unet ovat yleisiä. Nämä unet paljastavat usein henkilön kokemaa emotionaalista stressiä ja ahdistusta. Ehkä koet parhaillaan kaaosta elämässäsi etkä pysty hallitsemaan tilannetta.

Joskus nämä unet paljastavat pinttyneen vihasi tai pelkosi menettämisestä ja hylkäämisestä. Ne voivat viitata hallinnan puutteeseen ja ahdistukseen, varsinkin jos olet kokenut unessasi väkivaltaa.

Tällaisia unia näkevät usein ihmiset, jotka ovat kokeneet menneisyydessä jonkinlaisen trauman, ja heidän alitajuntansa ilmaisee tukahdutetut tunteet väkivaltaunessa.

Väkivallasta kertova uni voi myös paljastaa tukahdutettuja pelkotunteita tai tunteita kyvyttömyydestä saavuttaa jotakin.

Tällaiset unet voivat myös kertoa vihastasi ja hämmennyksestäsi joidenkin kokemiesi tai kokemiesi muutosten vuoksi.

Se voi olla myös merkki siitä, että sinun on tehtävä muutoksia elämässäsi.

Jos näet unia väkivallasta, varsinkin jos näet usein väkivaltaisia unia, sinun kannattaa kysyä itseltäsi, onko sinulla ongelmia vihan ja negatiivisten tunteiden ja tunteiden tukahduttamisen kanssa. Jos huomaat, että sinulla on tällaisia ongelmia, tämän unen viesti on, että sinun on puututtava näihin ongelmiin ja käsiteltävä niitä.

Unet Väkivallasta – Tulkinta Ja Merkitys

Sonhar com Violência

Unta väkivaltaisuuden ilmaisemisesta muita kohtaan – Jos olet nähnyt unta väkivaltaisuudesta muita kohtaan, tällainen uni voi paljastaa nykyisen tunnetilasi. Ehkä olet viime aikoina ollut hyvin stressaantunut ja olet räjähtämäisillään. Se voi myös paljastaa, että olet täynnä negatiivisuutta ja tuhoisaa energiaa ja että kehosi tarvitsee vapauttaa sitä.

Joissakin tapauksissa tämä uni voi paljastaa piilotettuja, tukahdutettuja kaunan tai vihan tunteita, joita kannattelet jotakuta kohtaan, joka jollakin tavalla on esteenä edistymällesi.

Unelma väkivaltaisuudesta jotakuta kohtaan voi myös viitata jonkin asian kieltämiseen.

Tällaiset unet ovat yleensä merkki tukahdutetuista tunteista, joihin sinun on puututtava mahdollisimman pian.

Tämä uni voi myös kertoa elinvoimaisuudestasi ja halustasi kostaa jollekulle jotain pahaa, jonka olet kokenut kyseiseltä henkilöltä. Saatat myös olla turhautunut johonkin tai johonkin, ja uni paljastaa turhautuneisuutesi.

Tämä uni on usein merkki epävarmuudesta ja päättämättömyydestä.

Jos nämä unet ovat toistuvia tai erittäin väkivaltaisia, voit harkita ammattilaisen avun hakemista ongelmiesi ratkaisemiseksi.

Unelma jonkun väkivaltaisten tekojen uhrina olemisesta – Jos näit unta jonkun väkivaltaisten tekojen uhrina olemisesta, tällainen uni voi paljastaa avuttomuuden tunteen jonkin asian suhteen. Se voi olla merkki kyvyttömyydestäsi puolustaa itseäsi ja uskomuksiasi. Tällainen uni voi myös tarkoittaa, että tunnet syyllisyyttä jostakin asiasta etkä pysty käsittelemään näitä tunteita.

Joissain tapauksissa tämä uni voi viitata siihen, että olet haavoittuva tai pelkäät ympäröivää maailmaa.

Jos näet unta siitä, että olet väkivaltainen vieraita kohtaan tai että jotkut vieraat ovat väkivaltaisia sinua kohtaan – Jos olet nähnyt unta siitä, että olet väkivaltainen vieraita kohtaan tai että he ovat väkivaltaisia sinua kohtaan, tällainen uni voi paljastaa, että sinulla on sisäinen ristiriita joistakin asioista, joista sinun on päätettävä.

Unta väkivallan ilmaisemisesta itseäsi kohtaan – Jos näit unta väkivallan ilmaisemisesta itseäsi kohtaan, tällainen uni voi paljastaa haavoittuvuuden tunteen. Tämä uni voi myös paljastaa syyllisyyden tunteita ja halua rangaista itseäsi jonkin tekemäsi asian vuoksi. Tämä uni voi myös osoittaa avuttomuuden tunnetta jossakin tilanteessa.

Jos näet unta siitä, että joku tuttavasi on väkivaltainen sinua kohtaan tai sinä olet väkivaltainen jotakuta tuttavasi kohtaan – Jos olet kokenut väkivaltaa jonkun tuttavan taholta tai olet ilmaissut väkivaltaisuutta jollekin tuttavallesi, tällainen uni voi olla osoitus tunteista, joita sinulla on tätä henkilöä kohtaan. Ehkä tunnet ahdistusta ja jännitystä kyseisen henkilön ympärillä, ja se on syy siihen, miksi näit tällaisen unen.

Unet väkivallan näkemisestä – Jos olet nähnyt unta, että näet jonkin väkivaltaisen teon, tällainen uni voi olla heijastus jostain menneestä traumasta tai huonoista muistoista joistakin kokemistasi tilanteista.

Jos näet unessa väkivaltaisen taistelun – Jos näit unessa väkivaltaisen taistelun, tällainen uni voi olla hyvä merkki. Tällainen uni voi symboloida kykyäsi auttaa ratkaisemaan muiden ihmisten ristiriitoja.

Unta ilon tunteesta väkivaltaista tekoa seuratessasi – Jos näit unta ilon tunteesta väkivaltaa seuratessasi, sinun kannattaa pitää tätä unta hyvänä merkkinä. Se voi osoittaa, että olet valmis käsittelemään joitakin ongelmia tai kohtaamaan ja voittamaan kätkemäsi negatiivisuuden.

Joissakin tapauksissa tämä uni voi paljastaa aggressiivisen, mahdollisesti sadistisen luontosi.

Haaveilu häviäjäksi joutumisesta väkivaltaisessa konfliktissa – Jos olet nähnyt unta häviäjäksi joutumisesta väkivaltaisessa konfliktissa, tällainen uni ei ole hyvä merkki. Se voi paljastaa negatiivisten tapojen ja ajatusten voimakkaan vaikutuksen.

Joissakin tapauksissa tämä uni symboloi jotain vaikeaa ongelmaa, joka pelottaa sinua ja estää yrityksesi ratkaista se.

Uneksia väkivaltaisen konfliktin voittajasta – Jos olet nähnyt unta väkivaltaisen konfliktin voittamisesta, tällainen unelma on hyvä merkki ja osoittaa joidenkin huonojen tapojen tai negatiivisten ajatusmallien onnistuneen voittamisen. Joskus tämä uni osoittaa, että olet onnistunut ratkaisemaan joitakin suuria ongelmia.

Eläinväkivallasta haaveileminen – Jos sinä tai joku muu on unessasi ilmaissut eläimiin kohdistuvaa väkivaltaa, se ei ole hyvä merkki. Se voi paljastaa tukahdutettua negatiivisuutta ja aggressiivista käyttäytymistä. Sinun tulisi pitää tätä unta varoituksena muuttaa asennettasi ja vapauttaa itsessäsi piilevä negatiivisuus.

Jos sinulla on ongelmia ja kysymyksiä, yritä kohdata ne ja ratkaista ne mahdollisimman pian, muuten saatat aiheuttaa lisää ongelmia ja negatiivisuutta.

Väkivallan näkeminen perheenjäseniä kohtaan – Jos näit unta perheenjäsentesi kärsimästä väkivallasta, tällainen uni ei ole hyvä merkki ja paljastaa yleensä pelkosi ja huolesi perheenjäsenistäsi. Joissakin tapauksissa tämä uni osoittaa perheongelmia ja menetyksiä.

Unta siitä, että lapsesi kokevat väkivaltaa jonkun taholta – Jos näit unta siitä, että lapsesi joutuvat väkivallan uhreiksi, tällainen uni kertoo kyvyttömyydestäsi muuttaa jotakin tilannetta elämässäsi.

5/5 - (3 votes)


Like it? Share with your friends!

0 Comments