Hampaan Putoaminen – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Unet putoamisesta tai hampaiden narskuttelusta ovat yleisimpiä unia, joita Unelmat näkee. Tyypillisiä unelmaskenaarioita ovat esimerkiksi hampaiden kiristely käsissä, hampaiden putoaminen yksi kerrallaan vain kevyellä koputuksella, hampaiden vääntyminen tai mätänemisen alkaminen. Tällaiset unet eivät ole vain kauhistuttavia ja järkyttäviä, vaan ne jättävät usein mieleen pysyvän kuvan koko päiväksi. Mitä se tarkoittaa?

Putoavat Hampaat Liittyvät Turhamaisuuteen:

Yksi teoria on, että hampaita koskevat unet heijastavat ahdistusta ulkonäöstäsi ja siitä, miten muut näkevät sinut. Hampaasi auttavat välittämään mielikuvan houkuttelevuudesta, ja niillä on tärkeä rooli flirttipelissä, olipa kyse sitten hampaiden välkyttelystä, suutelemisesta tai kaulasta tarttumisesta. Tällaiset unet voivat siis johtua hylkäämisen pelosta, epämiellyttävyyden tunteesta, seksuaalisesti epätoivotusta tunteesta tai ikääntymisestä. Tätä käsitystä tukee unia koskeva tutkimus, jossa todettiin, että vaihdevuosi-ikäiset naiset näkivät useammin unia hampaistaan. Näyttää siis siltä, että ikääntyminen ja hampaista haaveileminen ovat yhteydessä toisiinsa.

Hampaat ovat tärkeä piirre houkuttelevuudessasi ja siinä, miten näytät muille. Ulkonäöstä huolehtiminen on luonnollista.

Hampaiden Putoaminen Liittyy Viestintään:

Kun hampaasi puuttuvat, sinulla voi myös olla vaikeuksia puhua tai ilmaista sanojasi. Näin ollen unesi putoavista hampaista saattaa korostaa jotakin kommunikaatio-ongelmaa. Et puhu jostain asiasta tai tunnet olevasi estynyt puhumasta. Ehkä sinulla on vaikeuksia ilmaista itseäsi tai saada asiasi perille.

Hampaiden Putoaminen Liittyy Hämmennykseen:

Jos näet unta siitä, että hampaasi putoavat tai mätänevät, se voi viitata pelkoon siitä, että tunnet itsesi noloksi tai teet itsestäsi naurunalaisen jossakin tilanteessa. Ehkä tunnet olevasi valmistautumaton tehtävään ja pelkäät joutuvasi naurunalaiseksi. Nämä unet ovat usein huolien ja ahdistusten liioittelua. Useimmissa tapauksissa kaikki huolesi ovat turhia. Joskus se, mitä kuvittelet, on paljon pahempaa kuin todellisuus.

unelma hampaan putoamisesta 1

Putoavat Hampaat Liittyvät Impotenssiin:

Hampaita käytetään puremiseen, repimiseen, pureskeluun ja nakerrukseen. Tässä suhteessa hampaat symboloivat valtaa. Ja hampaiden menetys unessasi voi johtua voimattomuuden tunteesta. Oletko voimaton jossakin nykyisessä tilanteessa? Oletko turhautunut, kun ääntäsi ei kuulla. Saatat kokea alemmuudentunnetta ja itseluottamuksen puutetta jossakin elämäntilanteessa tai ihmissuhteessa. Tämä uni voi olla osoitus siitä, että sinun on oltava itsevarmempi ja uskottava sanottavasi tärkeyteen.

Hampaiden Putoaminen Liittyy Terveyteen:

Perinteisissä unien tulkintakirjoissa unet puuttuvista tai kadonneista hampaista viittaavat aliravitsemukseen tai huonoon ravitsemukseen. Tämä ajatus saattaa edelleen päteä joihinkin uneksijoihin. Uni voi myös olla merkki huonosta hampaiden terveydestä ja siitä, että sinun on käytävä hammaslääkärissä.

Hampaiden Putoaminen Liittyy Kuolemaan:

Emme yleensä usko, että unet ovat enne tai ennuste jostakin tulevasta tapahtumasta. Olemme kuitenkin saaneet lukuisia sähköpostiviestejä unista, joissa näkee kadonneita, mätäneviä, putoavia tai puuttuvia hampaita ja jotka osoittavat, että perheenjäsen tai läheinen ystävä on hyvin sairas tai lähellä kuolemaa. Otamme tämän mukaan hampaiden putoamisunesi mahdollisena merkityksenä, ja voit päättää itse.

Hampaiden Putoaminen Liittyy Rahaan:

Jos näet unta, että hampaasi putoavat, se tarkoittaa, että sinulle on tulossa rahaa. Tämä käsitys perustuu vanhaan satuun hampaista. Jos menetät hampaan ja jätät sen tyynyn alle, hammaskeiju antaa sinulle rahaa.

Hampaiden Putoaminen Liittyy Petokseen:

Kiinalaisten mukaan on olemassa sanonta, jonka mukaan hampaat putoavat, jos valehtelee. Näin ollen uni voi viitata siihen, että olet valehteleva tai petollinen jossakin asiassa.

Johtopäätös:

Kun tulkitset unta hampaiden putoamisesta, katso, mitä hereillä olevassa elämässäsi tapahtuu, mikä voi aiheuttaa unen. Hammasunia voi esiintyä, kun sinulla on uusi suhde, kun vaihdat työpaikkaa tai kun elämässäsi on siirtymävaihe.

5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments