Petos – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Petetyksi tuleminen unessa voi usein tuntua niin todelliselta, että itse asiassa menet syyttämään puolisoasi, poikaystävääsi, tyttöystävääsi tai toista merkittävää henkilöä unesta. Tällaiset unet ovat huolestuttavia ja häiritseviä. Usein kyseenalaistat suhteesi. Usein uskottomuusunissa on harvoin kyse pettämisestä, vaan enemmänkin omasta epävarmuudentunteestasi. Mistä tässä unessa tarkalleen ottaen on kyse?

Huijataan Laiminlyönnin Kohteissa:

Kumppanisi huomion puute voi laukaista unen, jossa kumppanillasi on suhde. Koska he eivät kiinnitä sinuun huomiota, alat luulla, että heidän huomionsa on keskittynyt johonkin muuhun. Ehkä toinen puolisosi tekee pidempiä työpäiviä, matkustaa enemmän tai viettää enemmän aikaa kuntosalilla. Kaikki on viatonta, mutta uneksiva mielesi ilmentää poissaolosi suhteena.

Hylkäämisen Pelko Huijaa Sinut Pisteiltä:

Jos näet unta siitä, että kumppanisi, puolisosi tai läheisesi pettää sinua, se osoittaa myös pelkoa siitä, että sinut hylätään. Olet huolissasi tulevaisuudesta ja siitä, onko toinen puolisosi tukenasi. Ehkä odotat sitoutumista toiselta osapuoleltasi. Usein tällaiset unet voivat johtua siitä, että entinen puoliso, vanhempi tai joku muu tärkeä henkilö on hylännyt sinut.

unelma pettämisestä

Joutua Huijatuksi Huonon Itsetunnon Kohdalla:

Kun tunnet itsesi arvottomaksi, riittämättömäksi tai et täytä muiden odotuksia, saatat nähdä unta, että rakastajasi pettää sinua. Itsetuntosi on heikko, ja sinusta tuntuu, ettei kumppanillasi ole mitään syytä pysyä kanssasi. Mieti, kenen kanssa toinen puolisosi pettää unessasi. Onko tämä henkilö joku, jonka luulet olevan sinua parempi jollakin tavalla? Onko hän paremman näköinen, komeampi, laihempi, rikkaampi, älykkäämpi jne.?

Pisteitä Huijataan Pois Luottamuksen Puutteen Vuoksi:

Luottamus on tärkeä tekijä parisuhteessa. Jos luottamus vaarantuu, saatat ilmaista epäilyksiä suhdetta kohtaan. Yksi näistä epäilyistä voi ilmetä aviorikosunena.

Huijaaminen Viittaa Huijaamiseen Oikeasti:

Harvinaisissa tapauksissa unesi pettämisestä voi tarkoittaa todellista pettämistä parisuhteessasi. Saatat jättää huomiotta vihjeitä tai vihjauksia, joita alitajuntasi havaitsee ja jotka viittaavat siihen, että toinen puolisosi ei ole täysin rehellinen tai ei ole täysin sitoutunut suhteeseen. Tai ehkä olet kieltänyt uskottomuuden.

Ollaksesi Unelmiesi Huijari:

Jos näet unta siitä, että sinulla on suhde, se viittaa itseluottamuksen ja petoksen tunteisiin. Olet vaarantanut uskomuksesi tai rehellisyytesi. Joskus pettäminen ei välttämättä liity suhteeseenne vaan pikemminkin tilanteeseen, jossa olet pettänyt tai jossa olet ollut epärehellinen.

Vaihtoehtoisesti suhteesi toiseen ihmiseen voi olla kyse jostain ominaisuudesta, joka sinun on omaksuttava tai tunnistettava omassa itsessäsi. Jos esimerkiksi petät kumppaniasi pomosi kanssa, uni voi merkitä haluasi hallita, valtaa ja auktoriteettia.

Pettämisunet voivat myös kuvastaa seksuaalisen intohimosi voimakkuutta; tutkit seksuaalisuutesi osa-alueita. Tässä tilanteessa uni voi itse asiassa olla vahvistus sitoutumisestasi suhteeseesi. Jos lähestyt omaa hääpäivääsi, ei ole harvinaista, että näet unia eroottisista kokemuksista muiden kumppanien kuin tulevan puolisosi kanssa. Tällainen uni edustaa seksuaalisen intohimosi uutuutta. On tärkeää huomata, että tällainen uni ei tarkoita, että eksyt tai että unesi kertoo sinulle, että olet väärän ihmisen kanssa.

Vielä toinenkin unien tulkinta uskottomuudestasi viittaa siihen, että toinen puolisosi ei täytä tarpeitasi. Tämän seurauksena alat etsiä muualta. Aistit, että tuolla on jotain muuta.

Johtopäätös:

Vaikka huijausunissa ei olisikaan kyse todellisesta huijaamisesta, on silti tärkeää käsitellä tunteita, jotka ovat aiheuttaneet unen huijaamisesta. Laiminlyönnin, epävarmuuden ja epäluottamuksen tunteet ovat asioita, jotka on kohdattava ja joista on keskusteltava missä tahansa ihmissuhteessa, jotta kumppanuus voisi kasvaa. On aika laskea suojasi ja avata keskustelu rakkaasi kanssa…..

4.5/5 - (2 votes)

Like it? Share with your friends!

0 Comments