Sinä Putoat – Unien Merkitys Ja Symboliikka


Toinen hyvin yleinen uni on uni, jossa putoat jyrkänteeltä, rakennukselta, katolta, lentokoneesta tai jostain korkeammalta maasta. Vastoin yleistä myyttiä et oikeastaan kuole, jos et herää ennen kuin putoat maahan. Ymmärtääksesi putoavaa unta sinun on tarkasteltava, mitä valveillaolossasi tapahtuu.

Putoaminen Viittaa Hallinnan Menetykseen:

Kun putoat, sinulla ei ole hallintaa eikä mitään mistä pitää kiinni. Näin ollen unesi putoamisesta on analoginen tilanteelle valveillaolossasi, jossa sinulla ei ole hallintaa tai menetät sen. Tunnet itsesi ylikuormitetuksi ehkä koulussa, työympäristössäsi, kotielämässäsi tai ehkä henkilökohtaisissa suhteissasi. Olet menettänyt jalansijan etkä pysy mukana jokapäiväisen elämäsi vaatimuksissa.

Putoaminen Viittaa Epävarmuuteen:

Putoaminen unessasi tarkoittaa, että sinulta puuttuu turvallisuutta, vakautta ja luottamusta. Et ole varma, missä tilanteessa tai parisuhteessa olet. Ehkä olet vaarassa menettää työpaikkasi tai kotisi. Tällainen menetys voi saada sinut tuntemaan, että maa putoaa alta. Lisäksi putoamisunet kertovat myös häpeän, alemmuuden, haavoittuvuuden ja/tai alhaisen itsetunnon tunteista. Pelkäät, ettet täytä muiden odotuksia tai pysy mukana vallitsevassa tilanteessa. Jos sinulle on äskettäin asetettu vaatimuksia, ei olisi yllättävää, jos uneksit putoamisesta.

dream about is falling

Putoaminen Viittaa Holtittomaan Käyttäytymiseen:

Unesi putoamisesta voi olla varoitus holtittomasta käytöksestäsi tai huonoista päätöksistäsi. Olet väärällä tiellä elämässäsi. Ja jos jatkat nykyisellä tiellä, saavutat pohjan. Kaatuminen unessasi voidaan nähdä analogiana siitä, että olet pudonnut armosta.

Putoaminen Viittaa Seksiin:

Freudilaisen teorian mukaan kaatumisunet kertovat, että olet vähällä antaa periksi seksuaalisille haluillesi tai impulsseillesi. Sinulta puuttuu tahdittomuus.

Putoaminen On Fysiologian Tulos:

Fysiologiset muutokset kehossa, kun “nukahdat”, voivat itse asiassa laukaista nukahtamisunen. Kun näet unta putoamisesta, saatat tuntea, että koko kehosi nykii tai tärisee. Tätä äkillistä tärähdystä kutsutaan myokloniseksi tärähdykseksi, ja se on joskus tarpeeksi voimakas herättämään sinut.

Johtopäätös:

Jos haluat ymmärtää ja tulkita putoamisunesi, katso, mitä hereillä olevassa elämässäsi tapahtuu, mikä voi aiheuttaa unen. Missä kohtaa elämässäsi tunnet hallinnan menettämistä? Mikä aiheuttaa epävarmuutesi?

5/5 - (1 vote)

Like it? Share with your friends!

0 Comments