Rikkinäinen Lasi- Unien Merkitys Ja Symboliikka

Lasi on yksi vanhimmista luonnonmateriaaleista, joita ihmiskunta on käyttänyt erilaisten esineiden, kuten muinaisten aseiden, valmistamiseen.

Esihistoriallisella ajalla ihmiset eivät osanneet valmistaa lasia itse, vaan he käyttivät luonnonlasia terävien ja tappavien keihäänkärkien ja veitsien valmistukseen. Kyllä, tämä kiehtova, nykyään arkipäiväinen aine koostuu mineraaleista.

Sitä luodaan varsin upealla tavalla. Kun salama iskee hiekkaan, se sulaa ja muuttuu lasiksi.

Ihmiset osasivat valmistaa lasia keinotekoisesti vasta kolmannella vuosituhannella eKr. Muinaisessa Egyptissä alettiin valmistaa lasia.

He eivät kuitenkaan osanneet valmistaa puhdasta, täysin läpinäkyvää lasia, joten sitä käytettiin pääasiassa korujen, erilaisten koristeiden, erimuotoisten maljakoiden ja niin edelleen valmistamiseen.

Lasista on tullut ihmisen sivilisaation historian aikana yhä suositumpaa.

Esihistoriallisista työkaluista ja aseista antiikin maailman rihkamoihin ja maljakoihin, lasista on tullut käyttökelpoista ihmisten luovuuden eri aloilla.

Yksi vaikuttavimmista lasin käytön ulottuvuuksista on luultavasti sen käyttö arkkitehtuurissa. Symbolisesti lasilla on monia merkityksiä.

Tämä kiehtova asia on symbolisessa sanakirjassa varsin paradoksaalinen. Se edustaa sekä voimaa että haurautta, se on sekä este, joka pitää kaiken loitolla, että ikkuna, jonka läpi voi nähdä monia asioita; se on joko suojaava tai paljastava.

Unia Rikkinäisestä Lasista

Lasista on tietysti monia unelmia, koska sitä on monessa muodossa. Tänään keskitymme rikkinäiseen lasiin. Yleisesti ottaen lasiesineitä koskevien unien sanotaan viittaavan siihen, että uneksija tuntee itsensä passiiviseksi ja heikoksi todellisuudessa, mutta sen ei tarvitse olla ainoa tulkinta.

Rikkinäinen lasi on aina vahva viesti, mutta tämän unimotiivin tulkinta riippuu uneksijan tämänhetkisestä elämäntilanteesta, kokemuksista, tunteista, ajatuksista, pulmista ja epäilyistä valveillaolossa.

Lasista haaveileminen voi kuvastaa arkuutta, heikkoutta ja haurautta, mutta myös selvänäköisyyttä, hyvää intuitiota, kykyä nähdä ihmisten ja tilanteiden läpi.

Se voi myös edustaa näkymättömiä muureja, jotka olet rakentanut itsesi ympärille estämään muita pääsemästä henkilökohtaiseen tilaan, ja esteitä, jotka pitävät ulkopuoliset vaikutteet poissa, sekä myönteiset että kielteiset.

Se voi tarkoittaa molempia yhdessä; pystyt huolehtimaan itsestäsi ja samalla näet kauas ja sinulla on paljon tietoa maailmasta.

Nyt tulemme lasinsirujen syyhyn. Yleensä lasinsirpaleista ja lasinsirpaleista haaveilua pidetään negatiivisena merkkinä. Näin ei kuitenkaan välttämättä ole, riippuen muista olosuhteista unessa ja uneksijan todellisuudessa.

Yksi asia on varma: lasinsirut unessa edustavat asioita, joita ei pitäisi tehdä tyhjäksi, radikaaleja päätöksiä, suuria muutoksia ja tapahtumia, jotka kääntävät elämäsi ylösalaisin.

Joskus se liittyy vaikeuksien voittamiseen ja myrkyllisten suhteiden lopettamiseen, haitallisesta ympäristöstä poistumiseen ja sellaisten päätösten tekemiseen, jotka johtavat edistykseen ja parempaan huomiseen.

Unet Rikkinäisen Lasin Näkemisestä

Sonhar com Vidro Quebrado

Unet, joissa henkilö näkee rikkinäistä lasia, voivat heijastaa hänen epäonnistumisiaan, ongelmiaan, jo tapahtuneita huonoja tapahtumia, katumusta asioista, asioita, jotka ovat menneet lopullisesti.

Rikkinäinen lasi unissa edustaa päättyneitä ihmissuhteita (sekä tahallisesti että tahattomasti), epäonnistuneita odotuksia ja mahdollisuuksia, jotka ovat menneet ohi.

Unet, joissa näet vain rikkinäistä lasia (esimerkiksi rikkinäinen ikkuna, rikkinäinen lasimaljakko tai veistos ja niin edelleen), voivat myös tarkoittaa, että joku muu hallitsee elämääsi; sinä et ole vastuussa etkä tee päätöksiä.

Rikkinäisen lasin näkeminen unessa heijastaa epäonnistumisia ja pettymyksiä valveillaolossa, asioita, joita et voi korjata tai perua.

Se voi myös tarkoittaa, että olet menettänyt itseluottamuksesi etkä usko, että asiat voidaan rakentaa ja korjata uudelleen; sinusta on tullut toivoton.

Rikkinäinen lasi symboloi kaikenlaista turhautumista, ja siihen liittyvät voimakkaimmat tunteet ovat suru, suru ja katumus.

Unia Rikkinäisestä Lasista

Toisaalta, jos sinä olet se, joka rikkoo unessa lasiesineen, se saattaa kuvastaa radikaalisti tarvetta muuttaa asioita ja tahtoa tehdä niin.

Sinulla on kaikki valta poistaa tavat, ihmiset ja olosuhteet, joita et enää pidä myönteisinä, hyvinä ja sopivina. Haluat jotain uutta, joten tuhoat jotain vanhaa, joka nähdään unelmametaforana.

Jos näet unta lasin rikkomisesta ja tunnet olosi hyväksi, se tarkoittaa, että olet valmis päästämään irti.

Unet lasin rikkomisesta voivat myös yksinkertaisesti heijastaa tukahdutettuja negatiivisia tunteitasi, kuten vihaa, surua ja avuttomuuden tunnetta.

Olet todellisuudessa hyvin turhautunut, koska et ole vielä löytänyt johtolankaa ongelmiin, joita sinulla on. Et osaa käsitellä stressiä tai et pysty ilmaisemaan ja kanavoimaan sitä todellisuudessa.

Unet ovat kanavia, jotka suodattavat kaikki nämä tukahdutetut tunteet.

Unet Astumisesta Särkyneeseen Lasiin

Jos näet unta siitä, että kävelet lasinsirpaleen päällä tai astut lasinsirpaleen päälle, tällaiset unet saattavat heijastaa levotonta valveillaoloasi. Sinulla on todennäköisesti vaikeuksia, ja tämä elämänvaihe on sinulle erityisen vaikea.

Jos kävelet tahallasi lasinsirujen päällä, se tarkoittaa, että sinulla on vaikeuksia, mutta olet päättänyt voittaa haasteet, vaikka ne vahingoittaisivat sinua kuinka paljon. Olet valmis uhraamaan jotain elämässäsi suuremman hyvän vuoksi.

Jos olet astunut vahingossa lasinsirpaleen päälle, tällainen uni voi olla huono enne ja ennakoida erityisen ikävää yllätystä valveillaolossasi.

Tämä rikkinäinen pala voi edustaa petosta, esteitä, ihmisiä, jotka haluavat satuttaa sinua ja pilata suunnitelmasi.

Toisaalta se voi olla heijastus jostakin vastaavasta, joka on jo tapahtunut ja josta olet erittäin turhautunut.

Unet Särkyneen Lasin Syömisestä

Unet lasinsirujen syömisestä kuulostavat todellakin pelottavalta. Nämä unet ovat äärimmäisen ahdistavia ja pelottavia, eikä niiden merkitys ole paljon parempi.

Eihän tällaisesta kokemuksesta voi mitenkään tulla hyvä mieli, eikö niin?

Nämä unet liittyvät yleensä uneksijan kykyyn puhua ajatuksiaan ääneen. Jos suusi on täynnä rikkinäistä lasia, se symboloi haluttomuuttasi avautua tai sitä, että sinulla on ongelmia löytää oikeat asiat sanottavaksi. Tämä pelko ajatusten puhumista kohtaan johtuu siitä, että olet epävarma sanojesi seurauksista.

Joissakin tapauksissa unet lasin pureskelusta ja syömisestä ovat vertauskuva siitä, että kadut jotakin, jonka olet jo sanonut.

Tämä uni tulee usein ihmisille, joiden on yleensä vaikea myöntää olleensa väärässä ja pyytää anteeksi.

5/5 - (2 votes)

Leave a Comment