Skorpioni – Unien Merkitys Ja Symboliikka

Skorpioni on salaperäinen, pimeä ja vaarallinen, mutta silti niin kiehtova ja inspiroiva olento, joka löytää tiensä moniin uskomusjärjestelmiin, symbolisiin lähestymistapoihin ja henkisiin polkuihin.

Tappava, mutta silti kaunis oudolla ja mystisellä tavalla. Skorpioni on yksi eläinradan voimakkaimmista merkeistä, joka symboloi pimeyttä, voimaa ja salaperäisyyttä.

Skorpioneista on niin paljon stereotypioita; heidän uskotaan olevan hyvin narsistisia, eksentrisiä, taiteellisia, synkkiä, salaperäisiä, intohimoisia ja tunteellisia, uskomattomia rakastajia ja tappavia vihollisia.

Symbolisessa mielessä skorpioni edustaa monia asioita, jotka liittyvät mainittuihin; unessa nähdyn skorpionin merkitys on käytännössä sama.

Unien tulkinnat vaihtelevat kuitenkin aina uneksijan henkilökohtaisen kokemuksen ja uneen liittyvien tunteiden mukaan.

Unen skorpioneista muistat kuitenkin varmasti hyvin.

Nämä oudot ja vaaralliset olennot herättävät sekä kunnioitusta että pelkoa, jopa jonkinlaista kummallisuutta.

Kukaan ei halua nähdä skorpionia edes unissaan.

Skorpionien Mystinen Ja Tumma Kauneus

Tutustutaan ensin skorpionien symbolisiin merkityksiin.

Skorpionit ovat hämähäkkien lähisukulaisia; on pakko myöntää, etteivät ne näytä kauniilta ja lempeiltä, mutta niillä on erityistä magneettista energiaa. Skorpionit symboleina liittyvät aina noituuteen, pimeisiin taitoihin, mysteeriin, salaisuuksiin ja kaikenlaiseen vaaralliseen käyttäytymiseen.

Heissä on kuitenkin tiettyä taiteellista energiaa, syvää ja synkkää kauneutta; tästä syystä Skorpionin horoskooppimerkin alla syntyneitä ihmisiä pidetään voimakastahtoisina, poikkeuksellisen kauniina, tyylikkäinä, magneettisina ja vastustamattomina.

Skorpionit edustavat eri kulttuureissa ympäri maailmaa monia asioita, useimmiten negatiivisia, mutta niiden negatiivisuudessa on tiettyä vetovoimaa. Skorpioni liittyy pimeyteen, kipuun, petokseen, ahneuteen ja pahuuteen,

Skorpioni edustaa vaaraa, kuolemaa ja ilkeyttä, mutta juuri siksi monet haluavat tatuoida skorpionin tai pitää skorpioniriipusta. He haluavat saada tämän voimakkaan, tappavan ja kauniin hämähäkkisukulaisen vallan.

Mytologiassa skorpioneja on aina pidetty alamaailman sanansaattajina.

Astrologiassa skorpioneilla on erityinen symboliikka. Syksyllä, lokakuun loppupuoliskolla ja marraskuun alkupuoliskolla syntyneet kantavat Skorpionin energiaa, joka on heidän ensisijainen ja hallitseva horoskooppimerkkinsä.

Näitä ihmisiä pidetään erittäin viehättävinä ja kiehtovina, kohtalokkaina, narsistisina, taiteellisina, itsevarmoina ja tummina.

Monet Skorpionit tuntevat aitoa vetoa pimeisiin asioihin, kuten goottilaiseen taiteeseen, mustiin vaatteisiin ja kaikenlaiseen “pimeään kauneuteen”. Tästä on tietysti vaihtelua, mutta se ei ole sääntö.

Eri uskonnollisissa ja hengellisissä lähestymistavoissa skorpionit on yhdistetty demoneihin, paholaisiin ja helvettiin. Esimerkiksi Israelissa on uskonnollisia tekstejä, joissa skorpionit edustavat itse paholaista.

Toisaalta skorpionit on yhdistetty myös rauhaan ja suojeluun. Tiibetissä, buddhalaisissa temppeleissä ja niin edelleen monet esineet ja esineet on koristeltu skorpionikuvioilla suojelun, rauhallisuuden ja harmonian symboleina.

Skorpioni Unessa

Sonhar com Escorpião

Unet skorpioneista voivat merkitä monia asioita riippuen siitä, mitä ajattelet tästä oudosta, pimeästä eläimestä ja mikä hengellinen tai uskonnollinen lähestymistapa on mielestäsi sopivin.

Tulkintoja on useita, mutta niistä voidaan tehdä useita perustulkintoja.

Ensimmäisen ja yleisimmän tulkinnan mukaan skorpionin näkeminen unessa tarkoittaa jotain negatiivista. Sitä pidetään yleisesti huonona enteenä, koska tämä olento on tappava ja vaarallinen.

Skorpionin näkeminen unessa tarkoittaa, että olet itsetuhoinen ja tuomitseva oman käyttäytymisesi suhteen.

Skorpioni esiintyy unissa niillä, jotka ovat perfektionisteja, joilla on korkeat odotukset ja joiden on vaikea tuntea olevansa tyytyväisiä ja täyttyneitä elämässään.

Skorpioni edustaa tällaista tyhjyyttä, tätä jatkuvaa tarvetta saavuttaa jotain enemmän. Se on kirjaimellisesti piikki lihassasi.

Skorpioni unessa edustaa pieniä, mutta myrkyllisiä ja tuhoisia esteitä, joita sinulla on valveilla olevassa elämässäsi. Se kuvastaa todellista levottomuuttasi asioista, jotka vaikuttavat vähäpätöisiltä, mutta jotka häiritsevät sinua suuresti.

Skorpioni unessa edustaa pimeää puolta, kaikkea sitä negatiivista energiaa, jota sinun on vaikea ilmaista valveillaolossasi. Olette täynnä ahneutta, vihaa ja vihaa, mutta kaikki nämä tunteet on tukahdutettu. Näytät ulkoisesti niin vahvalta, mutta sisäisesti olet hajoamassa.

Tämä on hyvin yleistä Skorpionin horoskooppihahmoilla, joten ei ole harvinaista nähdä unia skorpioneista.

Toisaalta skorpionit edustavat salaperäisyyttä ja tyylikästä pimeyttä. Jos unesi tuntuu hyvältä, skorpioni voi olla sinulle myönteinen enne. Se tarkoittaa, että olet löytämässä uusia taitoja ja kykyjä ja kenties uusia inspiraatioita elämässäsi.

Skorpionin tulkinnat unessa vaihtelevat unen olosuhteiden mukaan.

Jos skorpioni on tietyn värinen, jos se on vedessä tai kuollut, kaikilla näillä mielikuvilla on erilaisia merkityksiä. On myös erittäin tärkeää muistaa, mitä teit unessa ja miten suhtauduit skorpioniin.

Yritetään nyt tulkita joitakin yleisimpiä skorpioniin liittyviä unia.

Unet Keltaisesta Skorpionista

Jos näet unta keltaisesta skorpionista, se tarkoittaa, että sinulla on suuri vihollinen elämässäsi. Joku henkilö haluaa sabotoida suunnitelmasi ja tehdä sinusta kurjan.

Ajattele ihmisiä ympärilläsi; yritä muistaa, onko joku, jonka seurassa tunnet olosi todella epämukavaksi ja uupuneeksi. Katkaise myrkylliset suhteet ja löydä sopivin seura.

Ehkä olet tehnyt tai sanonut jotakin, jota pidit itsestäänselvyytenä kostonhimoiselle henkilölle, joten tämä henkilö yrittää jatkuvasti “rangaista” sinua. Käänny ympäri ja yritä ratkaista tällaisia konflikteja.

Unet Mustasta Skorpionista

Jos näet unta mustasta skorpionista, se on negatiivinen enne. Tämä uni liittyy erityisesti lähitulevaisuuteesi ja on alitajuntasi tapa valmistella sinua huonoon aikaan.

Se voi olla myös herätysunelma.

Unessasi näkyvä musta skorpioni on varoitusmerkki; se symboloi kaikkia mahdollisia vaaroja, joita saatat kohdata lähitulevaisuudessa.

Jos mietit seuraavat askeleesi ja suunnittelet toimintasi huolellisesti, voit jopa välttää tällaiset ikävät asiat.

Unet Skorpionista Vedessä

Jos näet skorpionin kelluvan vedessä tai veden pinnalla, tämä uni on alitajuntasi keino päästä eroon tuskallisista ja surullisista tunteista. Olet luultavasti kohdannut vaikeita aikoja tai kokenut suuren menetyksen, josta sinun on vaikea päästä yli.

Kelluva skorpioni edustaa menetystä ja/tai surullisia tunteitasi. Se voi myös symboloida katumuksen tunnetta; ehkä tunnet syyllisyyttä menneisyydessä tapahtuneista asioista etkä yksinkertaisesti pääse yli stressistä ja ahdistuksesta, joka liittyy tällaiseen tilanteeseen.

Tämä uni voi myös kuvastaa epäoikeudenmukaisuuden tunnetta elämässä; sinun on vaikea uskoa, että olisit ansainnut elämässäsi tapahtuneita huonoja asioita.

Unet Skorpionin Puremasta Skorpionista

Jos näet unta, että skorpioni on pistänyt sinua, se tarkoittaa, että ympärilläsi on myrkyllisiä ihmisiä tai tilanne, jossa olet tällä hetkellä, ei päinvastoin sovi sinulle.
Tunnet itsesi todellisuudessa uupuneeksi, stressaantuneeksi ja uupuneeksi, mikä heijastuu unissasi.

Se voi olla myös karman merkki; ehkä olet tehnyt jotain väärää ja sinua rangaistaan siitä.

Sinun on selvitettävä, mikä se on, ja yritettävä korjata se.

Unet Skorpionin Syömisestä

Jos näet unta skorpionin syömisestä ja/tai nielemisestä, se tarkoittaa, että olet holtiton sanoissasi.

Et välitä muiden mielipiteistä ja puhut selvästi, vaikka se voi olla loukkaavaa sekä sinulle että muille. Aiot paljastaa salaisuuden; oman salaisuutesi tai jotain jostakin toisesta.

On asioita, jotka vaivaavat teitä, ja teidän on helpotettava omaa tietoisuuttanne.

Tämä uni edustaa alitajuista tarvetta lievittää stressiä asioista, jotka sinun mielestäsi pitäisi paljastaa.

Unet Skorpionin Tappamisesta

Uneksija unohtaa harvoin skorpionin tappamista koskevat unet. Tämäntyyppinen uni on hyvin voimakas ja positiivinen.

Tämä uni tarkoittaa, että olet voittamassa vaikeuksia ja ratkaisemassa tiettyjä ongelmia valveillaolossasi.

Olet saavuttamassa jotain suurta, voittamassa omat sisäiset demonisi ja kohtaamassa ne, jotka toivovat sinulle huonoa onnea. Voitat menestyksekkäästi epävarmuutesi ja pelkosi ja vahvistut ihmisenä.
Unet skorpionin tappamisesta ovat onnekkaita unia, jotka tuovat onnea ja edistystä.

Unet Kuolleesta Skorpionista

Jos näet unessasi kuolleen skorpionin, se on myönteinen merkki. Se tarkoittaa, että kaikki ongelmasi viedään pois, ja sinua suojelee jokin vahvempi ja myönteisempi voima.

Ympäristösi tukee sinua suuresti, ja sinun pitäisi olla kiitollinen.

Tämä uni tarkoittaa, että sinulle on tulossa hyviä aikoja.

Sinun pitäisi vihdoin rentoutua ja nauttia elämästä. Sinun pitäisi käyttää tämä elämänvaihe kasvuun ja kehitykseen ja tulla paremmaksi ihmiseksi yleensä.

5/5 - (2 votes)

Leave a Comment